- Konu Sahibi merakediyorum1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac dakkada cikti o cizgiKızlar bende kaset test yaptım regla iki gün kala bakar mısınız
5 dk sonra çektim fotoğrafıKac dakkada cikti o cizgi
Tam emin olamadım aynı çıkmış gibi benim testimle bakın benimde böyleydi ve 5-10 dk sonra çıkmıştı adetime 6 gün vardı böylelikle hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama çokta umutlanmadın açıkçası emin olamadım çünkü ertesi gün erken gebelik testi yaptım onda da çıkmıştı. Yani demem o ki bence sizde de var gibi.5 dk sonra çektim fotoğrafı
Ay inşallah inşallah rabbim ağzınızdan duysunTam emin olamadım aynı çıkmış gibi benim testimle bakın benimde böyleydi ve 5-10 dk sonra çıkmıştı adetime 6 gün vardı böylelikle hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama çokta umutlanmadın açıkçası emin olamadım çünkü ertesi gün erken gebelik testi yaptım onda da çıkmıştı. Yani demem o ki bence sizde de var gibi.
bugün oncomed ile tekrar test yaptım birşey yok gibi çok üzüldüm yaTam emin olamadım aynı çıkmış gibi benim testimle bakın benimde böyleydi ve 5-10 dk sonra çıkmıştı adetime 6 gün vardı böylelikle hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama çokta umutlanmadın açıkçası emin olamadım çünkü ertesi gün erken gebelik testi yaptım onda da çıkmıştı. Yani demem o ki bence sizde de var gibi.
Evet maalesef bunda bir şey gözükmüyorbugün oncomed ile tekrar test yaptım birşey yok gibi çok üzüldüm ya
bu sabah da bebe time ile yaptım dün regl olmam gerekirdi bu sabah da olmayınca evde test vardı yapıyım dedim yaptıktan yaklaşık 15 dk sonra baktığımda çift çizgiydi ama 15 dk sonra görünce şüphe ettimEvet maalesef bunda bir şey gözükmüyor
Ben burada da ikinci çizgiyi göremedim bir de 15 dk çok geç bir süre yani dikkate alınmamamıbu sabah da bebe time ile yaptım dün regl olmam gerekirdi bu sabah da olmayınca evde test vardı yapıyım dedim yaptıktan yaklaşık 15 dk sonra baktığımda çift çizgiydi ama 15 dk sonra görünce şüphe ettim
Kimyasal gecirdimNe yaptınız acaba merak ettim
Kanda pozitif çıktı sonra regl mi oldunuz? Çok geçmiş olsunKimyasal gecirdim
Ne yaprın ne çıktı sonucunMerhaba benim de 2dakıka sonra hafif çizgi çıktı adet günüme daha 10 gün var hanımlar sizce varmıdır![]()
Kanda pozitif çıktı sonra regl mi oldunuz? Çok geçmiş olsun
Anladım geçmiş olsunKan baktirmadim testle sonucu takip ettim 4 gün gecikme oldu direkt pihtili adet kanamasi basladi