Kuruma çizgisi mi??

hayrihale

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
415
195
23
30
Kızlar selam yarın adet günüm bugün test yaptım başta bişi yoktu üzülerek kenara attım tam 1 saat sonra böyle bişi çıktı sizce durum nedir?

Eklentiler

• IMG_7952.webp
    IMG_7952.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_7953.webp
    IMG_7953.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 122
1 saatse kuruma çizgisi canım. Ama aklımda kaldıysa hemen bir tane daha yapabilirsin gebelik varsa ilk 3 4 dkda hemençıkıyor 🙏🏼

Test yapıldıktan 10 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz sayılır. Kuruma çizgisidir o

Kızlar selam yarın adet günüm bugün test yaptım başta bişi yoktu üzülerek kenara attım tam 1 saat sonra böyle bişi çıktı sizce durum nedir?
Bende hamileyken böyleydi iş yerinde yapmistim orda çöpede atamadim görecekler diye peçeteye sardim cebime koydum alel acele ciktim 2-3 saat sonra atmak icin bi aldim boyle cizgiydi sonra diger gun bir daha yaptm beta arttigi icin daha erken cikti

Bende hamileyken böyleydi iş yerinde yapmistim orda çöpede atamadim görecekler diye peçeteye sardim cebime koydum alel acele ciktim 2-3 saat sonra atmak icin bi aldim boyle cizgiydi sonra diger gun bir daha yaptm beta arttigi icin daha erken cikti
Yaaa gerçekten mi hiç umudum yoktu ya belki de öyle olacak belki de regl olacağım çok teşekkür ederim cevap için peki hamile misiniz şu an🙏🏻🌸

Merhaba bende birşey sormak istiyorum geçen ay adet gördüm fakat bu ay sekiz gün gecikti hamile olabilir miyim. Ama şunu soliyeyim en son eşimle ekimin dokuzuna kadar birlikde olduk ve beş gün sonra Ekim 15adet gördüm daha sonra eşim göreve gittiği içinde birlikdelik olmadi.bu ay adet günümü bekledim olmadım. Üstüne görme varmış sanırım hamile kalıp da farketmemis olablrmym , yan etki yok sadece sık idrar cikiyorum. Mide bulantısı yok. Cevap verirseniz çok sevinirim henüz test yapmadım çünkü olucagi dusunmedim

Merhaba bende birşey sormak istiyorum geçen ay adet gördüm fakat bu ay sekiz gün gecikti hamile olabilir miyim. Ama şunu soliyeyim en son eşimle ekimin onunla kadar birlikde olduk ve beş gün sonra Ekim 15adet gördüm daha sonra eşim göreve gittiği içinde birlikdelik olmadi.bu ay adet günümü bekledim olmadım. Üstüne görme varmış sanırım hamile kalıp da farketmemis olablrmym , yan etki yok sadece sık idrar cikiyorum. Mide bulantısı yok. Cevap verirseniz çok sevinirim henüz test yapmadım çünkü olucagi dusunmedim
Ben olsam 8 gün bekleyemez hemen test yapardım bence hemen test yapın

Yaaa gerçekten mi hiç umudum yoktu ya belki de öyle olacak belki de regl olacağım çok teşekkür ederim cevap için peki hamile misiniz şu an🙏🏻🌸
Yok canım 1 sene önce dogum yaptım ben 😄 kimyasal gebeligimdede kuruma cizgisiyle ogrendim ama hic koyulasmadi mesela ama bi sonrakinde 24 saat bekledim gunden güne koyuldu kipkirmizi olunca kan testi verdim 😄 stresli biri oldugum icin gün asiri test vermek istememistim evde yaptim sürekli 🙈

Back
X