- 12 Mart 2023
- 415
- 195
- 23
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki pembelik var gibi bidaha tap bence test canımKızlar selam yarın adet günüm bugün test yaptım başta bişi yoktu üzülerek kenara attım tam 1 saat sonra böyle bişi çıktı sizce durum nedir?
n1 saatse kuruma çizgisi canım. Ama aklımda kaldıysa hemen bir tane daha yapabilirsin gebelik varsa ilk 3 4 dkda hemençıkıyor![]()
Bana da öyle gibi geliyor ama yine de sormak istedim teşekkür ederimTest yapıldıktan 10 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz sayılır. Kuruma çizgisidir o
Tamamdır denicem1-2 damla su ekleyin geçerse kuruma çizgisi geçmezse gebelik
Güzel niyetinden severim seni kuzum inşallahkuruma çizgisi gibi ama pembelikte var gibi.
Yarın sabah ilk idrarla yapacağım evdeki tüm testleri bitirdimSanki pembelik var gibi bidaha tap bence test canım
Ayy hadi inşalllahhhhh seninledir bebeğinYarın sabah bi daha yapacağım teşekkür ederim
n
Aminn inşallah tamamdır muhakkak yazıcam buraya soru sorup yarım bırakıp gidenlerden olmucam inşallahAyy hadi inşalllahhhhh seninledir bebeğinbize de yaz sonucu
![]()
Bende hamileyken böyleydi iş yerinde yapmistim orda çöpede atamadim görecekler diye peçeteye sardim cebime koydum alel acele ciktim 2-3 saat sonra atmak icin bi aldim boyle cizgiydi sonra diger gun bir daha yaptm beta arttigi icin daha erken ciktiKızlar selam yarın adet günüm bugün test yaptım başta bişi yoktu üzülerek kenara attım tam 1 saat sonra böyle bişi çıktı sizce durum nedir?
Yaaa gerçekten mi hiç umudum yoktu ya belki de öyle olacak belki de regl olacağım çok teşekkür ederim cevap için peki hamile misiniz şu anBende hamileyken böyleydi iş yerinde yapmistim orda çöpede atamadim görecekler diye peçeteye sardim cebime koydum alel acele ciktim 2-3 saat sonra atmak icin bi aldim boyle cizgiydi sonra diger gun bir daha yaptm beta arttigi icin daha erken cikti
Ben olsam 8 gün bekleyemez hemen test yapardım bence hemen test yapınMerhaba bende birşey sormak istiyorum geçen ay adet gördüm fakat bu ay sekiz gün gecikti hamile olabilir miyim. Ama şunu soliyeyim en son eşimle ekimin onunla kadar birlikde olduk ve beş gün sonra Ekim 15adet gördüm daha sonra eşim göreve gittiği içinde birlikdelik olmadi.bu ay adet günümü bekledim olmadım. Üstüne görme varmış sanırım hamile kalıp da farketmemis olablrmym , yan etki yok sadece sık idrar cikiyorum. Mide bulantısı yok. Cevap verirseniz çok sevinirim henüz test yapmadım çünkü olucagi dusunmedim
Ahah hadi inşallahAminn inşallah tamamdır muhakkak yazıcam buraya soru sorup yarım bırakıp gidenlerden olmucam inşallah![]()
Yok canım 1 sene önce dogum yaptım benYaaa gerçekten mi hiç umudum yoktu ya belki de öyle olacak belki de regl olacağım çok teşekkür ederim cevap için peki hamile misiniz şu an![]()
İnşallah sağlıkla hayalinize kavuşursunuz. Hepimiz bu yollardan geçtikBana da öyle gibi geliyor ama yine de sormak istedim teşekkür ederim![]()