- 12 Mart 2023
- 415
- 195
- 23
- 30
1 yıldır deniyoruzAhah hadi inşallahbu arada kaçıncı denemenn
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıldır deniyoruzAhah hadi inşallahbu arada kaçıncı denemenn
![]()
Yaa valla umut çiçeği oldunuz bana inşallah öyledir bebeğiniz sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahYok canım 1 sene önce dogum yaptım benkimyasal gebeligimdede kuruma cizgisiyle ogrendim ama hic koyulasmadi mesela ama bi sonrakinde 24 saat bekledim gunden güne koyuldu kipkirmizi olunca kan testi verdim
stresli biri oldugum icin gün asiri test vermek istememistim evde yaptim sürekli
![]()
Aminn çok teşekkür ederim çokkkİnşallah sağlıkla hayalinize kavuşursunuz. Hepimiz bu yollardan geçtik![]()
Amin inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz sabahta ayni süre tut beklet yine kuruma cikicak mi bakayimYaa valla umut çiçeği oldunuz bana inşallah öyledir bebeğiniz sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah![]()
Tamamdır bakalım belki de sabah regl olacağım bilemiyorumAmin inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz sabahta ayni süre tut beklet yine kuruma cikicak mi bakayim
Sonucu bizimle de paylaş canım hayırlısı olsunAçıkçası geçen ay adet görünce ve sonrası birlikdelik olmayınca umudum yoktu kasımın onbirinde olmam gerekiyordu 28gunde bir oluyorum. Şuan sekiz gün geçti ve hala olmadım. Geçen ay eşim gorevden gelmeden önce doktor bana gün vermişti su gün ilişki olsun diye doktorun dediğini uygulamıştır. Sonrası adet görünce çok üzüldüm. Suandada adet olmuyorum yrn test yapmayı dusunuyorum
Amin teşekkür ederim paylaşacağım eğer hamileysem bu benim için mucize olacak hiç beklemedigim andaSonucu bizimle de paylaş canım hayırlısı olsun![]()
Benim için de mucize olacak inşallah yaşarız bu duyguyuAmin teşekkür ederim paylaşacağım eğer hamileysem bu benim için mucize olacak hiç beklemedigim anda![]()
Sizdemi bekliyosunuzBenim için de mucize olacak inşallah yaşarız bu duyguyu![]()
Yok işte test yaptım ben konu başlığı açtım en başında yazıyor konunun kuruma çizgisi mi merak ettim onu sordumSizdemi bekliyosunuz![]()
Siz hangi gebelik testi aldınız acaba?? Ben bu zamana kadar hiç almadım öyle bir duruma gelmedim cnk buarada iki yıldır istiyorum bebek yaşım 33Ben olsam 8 gün bekleyemez hemen test yapardım bence hemen test yapın
Valla hiç farketmiyor hangisi varsa onu alıyorum eczanedeSiz hangi gebelik testi aldınız acaba?? Ben bu zamana kadar hiç almadım öyle bir duruma gelmedim cnk buarada iki yıldır istiyorum bebek yaşım 33