Kuruma çizgisi mi??

Yok canım 1 sene önce dogum yaptım ben 😄 kimyasal gebeligimdede kuruma cizgisiyle ogrendim ama hic koyulasmadi mesela ama bi sonrakinde 24 saat bekledim gunden güne koyuldu kipkirmizi olunca kan testi verdim 😄 stresli biri oldugum icin gün asiri test vermek istememistim evde yaptim sürekli 🙈
Yaa valla umut çiçeği oldunuz bana inşallah öyledir bebeğiniz sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah🙏🏻🌸

Açıkçası geçen ay adet görünce ve sonrası birlikdelik olmayınca umudum yoktu kasımın onbirinde olmam gerekiyordu 28gunde bir oluyorum. Şuan sekiz gün geçti ve hala olmadım. Geçen ay eşim gorevden gelmeden önce doktor bana gün vermişti su gün ilişki olsun diye doktorun dediğini uygulamıştır. Sonrası adet görünce çok üzüldüm. Suandada adet olmuyorum yrn test yapmayı dusunuyorum

Açıkçası geçen ay adet görünce ve sonrası birlikdelik olmayınca umudum yoktu kasımın onbirinde olmam gerekiyordu 28gunde bir oluyorum. Şuan sekiz gün geçti ve hala olmadım. Geçen ay eşim gorevden gelmeden önce doktor bana gün vermişti su gün ilişki olsun diye doktorun dediğini uygulamıştır. Sonrası adet görünce çok üzüldüm. Suandada adet olmuyorum yrn test yapmayı dusunuyorum
Sonucu bizimle de paylaş canım hayırlısı olsun🙏🏻🌸

Kızlar son durum bugün regl günüm sabah erken gebelik yaptım fos çıktı okula geldim bıraktım çıktım daha da bakmadım suratına😅

Back
X