- 18 Nisan 2021
- 116
- 19
- 48
- Konu Sahibi Masalperisiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin ilkj idrarla tekrarlayin
Büyük ihtimal çünkü bu da yeni yaptığımEvet kuruma çizgisi gibi duruyor, eğer ki foto kalitesi düşüp de o yüzden yanlış görmüyorsam. Silik çizgi diyebilmek için az da olsa pembemsi olması gerekiyor T çizgisinin. Renksiz çizgi kuruma çizgisi oluyor.
Yarin ilkj idrarla tekralayin
İlk idrarla tekrarlayaniyorum misafirlerim var kimseye çaktırmadan yapmaya çalışıyorumYarin ilkj idrarla tekrarlayin
Adetiniz gecikmiş miydi?Büyük ihtimal çünkü bu da yeni yaptığım Eki Görüntüle 3358298
3 gün kaldı ama pcos var o yüzden tam şu gün diyemiyorumAdetiniz gecikmiş miydi?
Genelde 34 günde bir oluyorum3 gün kaldı ama pcos var o yüzden tam şu gün diyemiyorum
Adetiniz gecikmiş miydi?
Anladım. Belki vardır yine teste bakıp da yok diyemeyiz şimdiden. Adet gecikmesi olursa tekrar test yaparak öğrenebilirsiniz.3 gün kaldı ama pcos var o yüzden tam şu gün diyemiyorum
Anladim bekleyin oyleyse sakin kalmaya calisin varsa zaten vardir musait zamaninzda tekrarlarsnxİlk idrarla tekrarlayaniyorum misafirlerim var kimseye çaktırmadan yapmaya çalışıyorum![]()
Sigara içiyorum o yüzden korkuyorum açıkçasıAnladim bekleyin oyleyse sakin kalmaya calisin varsa zaten vardir musait zamaninzda tekrarlarsnx
Şüpheniz varsa bırakın, birskmak kolay değildir eminim ama şöyle düşünün yenidogmus bebege iciremeyiz demi? Karninizds bebek olma ihtimalini düşünüp onada icirmemis olun ...Sigara içiyorum o yüzden korkuyorum açıkçası