Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk 5 dakika içinde çok hafif net görülmeyen bir gölge gördüm ama hic umut etmedim çünkü kamerada falan çıkacak bir şey değildi bir köşeye koydum yarım saat sonra baktığım zaman böyle olmuştu fakat daha yumurtlama günümün üstünden 8 gün geçti yani adetime yaklaşık 1 hafta var
ilk 5 dakika içinde çok hafif net görülmeyen bir gölge gördüm ama hic umut etmedim çünkü kamerada falan çıkacak bir şey değildi bir köşeye koydum yarım saat sonra baktığım zaman böyle olmuştu fakat daha yumurtlama günümün üstünden 8 gün geçti yani adetime yaklaşık 1 hafta var
Bir bilgi almak istiyorum erken gebelik testi ile normal testin adet gecikmesinden sonra farkı oluyor mu adetin gecmeden normal test yaptım yarın saat sonra silik çizgi vardı normal bittiği için erken gebelik testi yaptım sadece negatif çıkıyor asla silik gibi birşey yok