Kuruma çizgisi mi ?

Aleynaaan

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
105
10
13
28
Merhaba 3 gün gelen kahverengi akıntım oldu çok değil ağrısız adet günümde oldum test yaptım 15 dk sonra bi çizgi oldu kuruma çizgisi mi hamilelik testi için şimdiye çıkarmıydı yoksa beklemelimiyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 367
  • image.webp
    image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 354
Eklemek de istiyorum normalde ilk adet başlangıcında ilk bi kahverengi leke gelip arkasında normal adet kanı gelir bende öyleydi hep ama bu ay sadece kahverengi akıntı geldi kan hiç yoktu ara ara bel ağrım oluyor şuan yok Baş ağrımda var yarım saatir

Merhaba 3 gün gelen kahverengi akıntım oldu çok değil ağrısız adet günümde oldum test yaptım 15 dk sonra bi çizgi oldu kuruma çizgisi mi hamilelik testi için şimdiye çıkarmıydı yoksa beklemelimiyim
Suya tut kaybolursa kurumadır

ikinci çizgi kuruma çizgisi gibi ama suya tutunca çıktı mı yine hemen çizgi

benimde 2 saat sonra çıkan sonucum :d ama negatiftir

Eklentiler

• IMG_8600.webp
    IMG_8600.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 180
Kızlar ben de sabah test yaptım ilk 10 dakikada birşey çıkmadı ama akşam bu şekilde 2.çizgi çıkmış fotoyu çektikten sonra testi suya tuttum sarılık gitti ama çizgi kaldı sizce gebelik var mıdır bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_0888.webp
    IMG_0888.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 117
Back
X