Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk sarılaştı sonra çizgi oluştuSarilik sonradan mi olustu ayni anda olustuysa kuruma cizgisi
Suya tut kaybolursa kurumadırMerhaba 3 gün gelen kahverengi akıntım oldu çok değil ağrısız adet günümde oldum test yaptım 15 dk sonra bi çizgi oldu kuruma çizgisi mi hamilelik testi için şimdiye çıkarmıydı yoksa beklemelimiyim
Su damlattım ortayaSuya tut kaybolursa kurumadır
ikinci çizgi kuruma çizgisi gibi ama suya tutunca çıktı mı yine hemen çizgiMerhaba 3 gün gelen kahverengi akıntım oldu çok değil ağrısız adet günümde oldum test yaptım 15 dk sonra bi çizgi oldu kuruma çizgisi mi hamilelik testi için şimdiye çıkarmıydı yoksa beklemelimiyim
Bence varAdete 2 gün var 3.dk belirdi hemen sizce var mi
Eki Görüntüle 3368310
İnşallah tekrar test yaptım yine çıktı yarın kan verecem inşallahBence var![]()
Kesinlikle var canım bence, bana da haber et öğrenirsenİnşallah tekrar test yaptım yine çıktı yarın kan verecem inşallah![]()
Benimde bugun ayni.oldu yarin bir daha yapacagim kuruma mi degil mi anlamadimSu damlattım ortaya
sonucun çıktı mı canımİnşallah tekrar test yaptım yine çıktı yarın kan verecem inşallah![]()
Evet canım pozitifsonucun çıktı mı canım
Evet 3 dkkda çıktı demişsin tabi kiEvet canım pozitif
Evet 3 dkkda çıktı demişsin tabi kitebrik ederimtese
Teşekkür ederimEvet 3 dkkda çıktı demişsin tabi kitebrik ederimm
Sonucunz ne oldu?Merhaba 3 gün gelen kahverengi akıntım oldu çok değil ağrısız adet günümde oldum test yaptım 15 dk sonra bi çizgi oldu kuruma çizgisi mi hamilelik testi için şimdiye çıkarmıydı yoksa beklemelimiyim