Kuruma çizgisi mi?

ozmenderya

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
110
30
13
32
Kızlar 13 ocakta önce pembe sonra kahverengi lekelenme yaşadım 1 günde bitti. Yerleşme kanaması olduğundan şüpheleniyorum. Bu sabah test yaptım böyle çıktı ama erken testte yaptım onda tek çizgi. Pazartesi doktora gideceğim sizce test hatalı olabilir mi, kuruma çizgisi mi ? Aynı zamanda mide bulantısı baş ağrısı ve göğüs hassasiyetimde var.

Eklentiler

• IMG_4091.webp
    95,9 KB · Görüntüleme: 136
Var gibi görünüyor kan testi ver en güvenilir olanı o. Eğer adet günün geçmediyse doktora gitme kese görünmeyebilir. Daha yeni gibi görünüyor

Var gibi görünüyor kan testi ver en güvenilir olanı o. Eğer adet günün geçmediyse doktora gitme kese görünmeyebilir. Daha yeni gibi görünüyor
Adet günümden bir gün önce cumartesi günü bir kaç damla pembe ve ardından bir iki damla kahverengi leke geldi ve asıl adet olmam gereken gün yani pazar günü bitti.

Testin uzerindw yaziyor “ilk su dakika icinde cikan cizi gi pozitiftir sonraki kuruma cizgisidir” diye. Bu kadar zor olmamali bir testi takip edebilmek. Ne kadar zaman sonr a cikti bu cizgi? Testin kullanma talimantlarinda ne yaziyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…