- 12 Kasım 2021
- 226
- 36
- 48
- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
…
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy heyecanlandııımBende bu markayla çok çok silik çizgiyle öğrenmiştim olabilir bence kan verin
çok heyecanlıyım boşuna ümitlenmekten korkuyorum bu marka ve yaptığım test için ne düşünüyorsunuzYarın kadın doğuma gidin kan verin inşallah vardır![]()
Inanın ben daha Silik bir testim vardı onunla öprenmiştimçok heyecanlıyım boşuna ümitlenmekten korkuyorum bu marka ve yaptığım test için ne düşünüyorsunuz![]()
Yaaa prodoctor markayla mıııInanın ben daha Silik bir testim vardı onunla öprenmiştim
Bebetime olması lazımYaaa prodoctor markayla mııı
Inanın ben daha Silik bir testim vardı onunla öprenmiştim
inşallah benimki de pozitiftirBebetime olması lazım
Allah’ın izniyle inşallah vardır canım beniminşallah benimki de pozitiftir![]()
Benim en belirgin hareket ettikçe regl olacakmışım gibi ağrı giriyordu yatakta dönerken vs birde adet olacağım günlerde baya bir adet sancısı çektimAyyy heyecanlandııımyerleşme ağrısı yaşadınız mı geçen hafta günde 3-4 kez adet sancısı giriyordu bu 3 gündür falan sancı da kesildi sadece doluluk hissi kaldıı
Bende her an olacak gibiydim geçen hafta oldum olucam diye gezdim bu son 3-4 gündür hiç ağrı yokBenim en belirgin hareket ettikçe regl olacakmışım gibi ağrı giriyordu yatakta dönerken vs birde adet olacağım günlerde baya bir adet sancısı çektim
Yarın kan verin bence her hamilelik başka oluyor zaten inşallah vardırBende her an olacak gibiydim geçen hafta oldum olucam diye gezdim bu son 3-4 gündür hiç ağrı yok
Doğru diyorsunuz inşallahYarın kan verin bence her hamilelik başka oluyor zaten inşallah vardır![]()
Awox marka yaptım yardımcı olur musunuz kan vermeye akşam gideceğim duruma göreYarın kan verin bence her hamilelik başka oluyor zaten inşallah vardır![]()
Ben görüyorum çizgi var gibiAwox marka yaptım yardımcı olur musunuz kan vermeye akşam gideceğim duruma göre![]()
Ayy evet yaa daha da umutlandım şimdi kan sonucu da umarım pozitif gelirBen görüyorum çizgi var gibi![]()
İnşallah kan sonucunu da bekliyorumAyy evet yaa daha da umutlandım şimdi kan sonucu da umarım pozitif gelir![]()
İnşallah canım benimAyy evet yaa daha da umutlandım şimdi kan sonucu da umarım pozitif gelir![]()