• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi mi

meneksey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
25
5
1
30
Merhaba,
Adetime 5 gün var predictor erken gebelik testini yaptım. Ekte görülen çizgiler belirdi. Silik çizgilerin 2 tane olmasını anlayamadım. Dikkatli bakınca soldaki silik çizgiye parelel 1 silik çizgi daha var.
IMG_9387.webp
İlk defa test yaptım. Pek bilgim yok. Tecrübesi olan var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?

Ben 3 çizgi görüyorum. Bu testin bazı serileri bozuk sanırım. Başka bir tane daha alıp denemekte fayda var. Sonrası üzüyor çünkü💐

Merhaba,
Adetime 5 gün var predictor erken gebelik testini yaptım. Ekte görülen çizgiler belirdi. Silik çizgilerin 2 tane olmasını anlayamadım. Dikkatli bakınca soldaki silik çizgiye parelel 1 silik çizgi daha var.Eki Görüntüle 3636791 İlk defa test yaptım. Pek bilgim yok. Tecrübesi olan var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?
Burda birinde gördüm sizi umutlandirmak istemem ama hamileliğini öğrendi aynı bu şekildeydi testi inşallah hamilesinizdir

Bende dun günümdü gelmedi akşam test yaptim cizgi cok hafitti durdukca boyle olmuş sizce var mi

Boyle

Eklentiler

• 1000194570.webp
    1000194570.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 328
  • 1000194569.webp
    1000194569.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 226
Artimed yada days markası sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef farklı bi test
Ben görüyorum silik çizgi ama days doctor sanırım yalancı pozitif olabildiğini söylüyorlar. Benim de 1 gün arayla yaptığım testler ama bilemiyorum
ben iki test yaptım canım farklı testlerle diğerini de atayım bir bak görülüyor mu sende

Benim adetime çok var. 17-18 eylülde olurum. Adetin bitimindeki ilişkiden şüpheliyim 10 gün geçti
Anladım canım ben iki test yaptım ikisinde de silik şekilde gördüm adetim de gecikmişti dün öğlen akıntının içinde kanama gördim adet oldum sandım sonra kesildi test yaptım silik çıktı işte ikiside şimdi de kanamam var ümidim kalmadı artık inşallah senin gebelik vardır 🤲🏻

Anladım canım ben iki test yaptım ikisinde de silik şekilde gördüm adetim de gecikmişti dün öğlen akıntının içinde kanama gördim adet oldum sandım sonra kesildi test yaptım silik çıktı işte ikiside şimdi de kanamam var ümidim kalmadı artık inşallah senin gebelik vardır 🤲🏻
Birdahaki sefere denersin umarım gönlünce olur. Ben de inşallah diyemiyorum planladığımız bir dönemde değildi. Sadece varsa erken öğrenip ona göre davranmak istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Back
X