Kuruma çizgisi nasıl anlaşılır

Rzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
47
14
8
28
1 fotoğraf normal hali 2. Fotoğraf ertesi gün 3 fotoğraf su damlattıktan sonra ki hali :) IMG_20230828_224636.webp IMG_20230829_161023.webp IMG_20230829_165652.webp

Hemen kan verin 1. De belli zaten tekrar yeni yaptınız mı?sağlıkla huzurla kucağınıza alın
Allah razı olsun çiçeğim 2 3 gün ara ile yapmam gerekiyormuş birde sabah ilk idrarla yapılmalıymş yarın tekrar denicem ama kasetler yanıltıcı oluyormuş erken gebelik testi mi yapsam bilemedim 😔 ümitlenmek istemiyorum çünkü pcosluyum

Allah razı olsun çiçeğim 2 3 gün ara ile yapmam gerekiyormuş birde sabah ilk idrarla yapılmalıymş yarın tekrar denicem ama kasetler yanıltıcı oluyormuş erken gebelik testi mi yapsam bilemedim 😔 ümitlenmek istemiyorum çünkü pcosluyum
İnşallah vardır Daha önce hamilelik geçirdiniz mi bende de yumurtalık tembelliği var dedi doktorum pcos oluyor demi

Erken gebelik teste gerek yok gibi normal kaset test de çıkmış ilk test için konuşuyorum şimdi yarın erkenden tekrar yapın eliniz de çok varsa şimdi bile yapsanız çıkar artık

Back
X