Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen kan verin 1. De belli zaten tekrar yeni yaptınız mı?sağlıkla huzurla kucağınıza alın1 fotoğraf normal hali 2. Fotoğraf ertesi gün 3 fotoğraf su damlattıktan sonra ki hali :) Eki Görüntüle 3293548 Eki Görüntüle 3293547 Eki Görüntüle 3293546
Allah razı olsun çiçeğim 2 3 gün ara ile yapmam gerekiyormuş birde sabah ilk idrarla yapılmalıymş yarın tekrar denicem ama kasetler yanıltıcı oluyormuş erken gebelik testi mi yapsam bilemedimHemen kan verin 1. De belli zaten tekrar yeni yaptınız mı?sağlıkla huzurla kucağınıza alın
İnşallah vardır Daha önce hamilelik geçirdiniz mi bende de yumurtalık tembelliği var dedi doktorum pcos oluyor demiAllah razı olsun çiçeğim 2 3 gün ara ile yapmam gerekiyormuş birde sabah ilk idrarla yapılmalıymş yarın tekrar denicem ama kasetler yanıltıcı oluyormuş erken gebelik testi mi yapsam bilemedimümitlenmek istemiyorum çünkü pcosluyum
Erken gebelik teste gerek yok gibi normal kaset test de çıkmış ilk test için konuşuyorum şimdi yarın erkenden tekrar yapın eliniz de çok varsa şimdi bile yapsanız çıkar artıkAllah razı olsun çiçeğim 2 3 gün ara ile yapmam gerekiyormuş birde sabah ilk idrarla yapılmalıymş yarın tekrar denicem ama kasetler yanıltıcı oluyormuş erken gebelik testi mi yapsam bilemedimümitlenmek istemiyorum çünkü pcosluyum
1 oğlum varİnşallah vardır Daha önce hamilelik geçirdiniz mi bende de yumurtalık tembelliği var dedi doktorum pcos oluyor demi
1 fotoğraf normal hali 2. Fotoğraf ertesi gün 3 fotoğraf su damlattıktan sonra ki hali :) Eki Görüntüle 3293548 Eki Görüntüle 3293547 Eki Görüntüle 3293546
Testteki idrar buharlaşarak konsantre bir hale geldiği için suyla seyreltetek eski haline getirmek istemiş olabilir:)))O degilde neden su damlattiniz?
Kuruma çizgisi su damlattıktan sonra gidermiş ki gitti de :)O degilde neden su damlattiniz?
Hic bilmiyordum, bir yasima daha girdim.Kuruma çizgisi su damlattıktan sonra gidermiş ki gitti de :)
Bende burda öğrendim bunuHic bilmiyordum, bir yasima daha girdim.
Kan verdinizmi acabaBende burda öğrendim bunu![]()
Randevu aldım gitcem inşallahKan verdinizmi acaba
Ay haber ver benim bundan daha silikti şu an 15 haftalığız kesin yazRandevu aldım gitcem inşallah![]()