- 11 Mart 2025
- 649
- 133
- 18
- 29
- Konu Sahibi rrruyabrsl
-
BilmiyorumKuruma çizgisi olduğunu nasıl anlıyoruz?
Resmini atarmısınız pembemsiyse kuruma çizgisi değil diye biliyorumSize birşey soracağım. Bütün testlerde kuruma çizgisi var mıdır? Mesela bazıları önceden saatler sonra bile en ufak çizgi olmazdı çöpe atarken görürdüm ama. Aynı marka bu ay kuruma çizgisi çıkardı . Bütün markalar yaptıktan 1 saat sonra falan kuruma çizgisi çıkarıyor mu
Resmini atarmısınız pembemsiyse kuruma çizgisi değil diye biliyorum
Umudum yok canım ya milletin 7 gün kala bile çıkıyor bende hiç bişi çıkmadı gibiTekrar test yapın bence
Canım az önce de sana yazıyordum hahah hayal gibi çok ince belirtim de.sifir 4 gün kaldı olsa çıkardı diye düşünüyorum canım göğüs ağrısı falan da yokYa ben ikinci fotoğrafta görüyorum. Senden ümidim var benim hahahaha ümitlendirmek istemem ama inşallah hamilesindir
Ay bende dün negatifi görünce yıkıldım benim 2 günüm kaldı ama ümidim yok. Senin en azından 4 günün var adet olmadığımız sürece umut var. Bugün tekrarla elinde testin varsa inşallah bi koyulaşma olur yaCanım az önce de sana yazıyordum hahah hayal gibi çok ince belirtim de.sifir 4 gün kaldı olsa çıkardı diye düşünüyorum canım göğüs ağrısı falan da yok
Bende umutsuzum hissetmiyorum.zaten canım hayırlısı en güzel.zamanda olsun inşallahAy bende dün negatifi görünce yıkıldım benim 2 günüm kaldı ama ümidim yok. Senin en azından 4 günün var adet olmadığımız sürece umut var. Bugün tekrarla elinde testin varsa inşallah bi koyulaşma olur ya
İnşallah. Deli gibi bakıyorum ama akışına bırakacağım normalde 1-2 gün önceden oluyorum son 3-4 aydır. 30 günü baz alıyorum bekliyorum yoksa da zaten sökülür adetim. Ama bence sen bugün tekrar yapBende umutsuzum hissetmiyorum.zaten canım hayırlısı en güzel.zamanda olsun inşallah
Okuldan çıkınca denicem ama sanmıyorumBaşka bi test ile dene merak ettim bende
Benim daha döngünün 23. Günü ve genelde 27 yada 28. Gün adet olurum ama ben yumurtlama.falan takip etmedim gelişine takıldım ,İnşallah. Deli gibi bakıyorum ama akışına bırakacağım normalde 1-2 gün önceden oluyorum son 3-4 aydır. 30 günü baz alıyorum bekliyorum yoksa da zaten sökülür adetim. Ama bence sen bugün tekrar yap
Bakarmısın. İlkte de var gibiydi hayalet bi şekilde görüyordum ama durdukça belirginleştii. Bugünde döngümün 35. Günü. Genelde 1/2 aydır 33./34 günlerde oluyorum.Resmini atarmısınız pembemsiyse kuruma çizgisi değil diye biliyorum
Ben bir şey göremedim amaBakarmısın. İlkte de var gibiydi hayalet bi şekilde görüyordum ama durdukça belirginleştii. Bugünde döngümün 35. Günü. Genelde 1/2 aydır 33./34 günlerde oluyorum.
Evet canm yokmuş. Bu sabah regl oldumBen bir şey göremedim ama
Merhaba bende yumurtlama günü hesaplama ile test yaptım erken oldu biraz ama kasık ağrısı hissedince şöyle bir çizgi çıktı ama kan verdim 1,2 çıktı belki daha çok erkendir henüz 30 Nisan yumurtlama günüm ve korunmasız cinsel ilişki sonrası oluşan kasık ağrısı bel ağrısından yola çıkarak yaptım 3 adet test erken gebelik testi peridictor erarly benimki saatler sonra da çıkmadu en fazla 5 dakika bilemedin 10 dakika bile olmadı ama kan verince hüsran yarattı . Gerçi dediğim gibi 30 nisan'dan hesap varsa 30 nisan'dan sonra da korunması ilişkin oldu ama o yumurtlama anlarıma denk geldi hep oturdum insanların bugüne 9 gün geçti. Ben kan testi dün yaptım gebelikte sen daha erken yapmıştım çünkü gebelik testlerinde 2 çizgi görünce ama neden öyle oldu bilmiyorum yani testere neden ikinci bir çizgi vardı anlayamadım hatta buraya da yükleyeceğim sizcede çizgi yok mu . Hatta bu siteye gidince biraz daha görüntü kalitesi düşüyor ben WhatsApp'tan kız kardeşime attım o da dedi sanki ben de gördüm çizgiyi diye yani burada baktığım zaman adım gibi eminim ikinci bir çizgi vardı ama kurma çizgisi o kadar çabuk çıkmaz diye biliyorum ben de buna dayanarak hani gebelik testinde dayanarak gittim kan verdim ama bilemiyorum yani neden böyle oldu acaba hani hiç adet günüme de var daha ve ben de bekleyeceğim adetim . Geciktiyse yapacağımHerkesin aynı değil ama belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?