• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi

hullyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
265
65
13
22
Kızlar miratech kaset test kuruma çıkarıyor mu nimo yaptım dün erken gebelik o yalancı veriyor diye biliyorum testleri sırayla atacağım 1. Nimo dün saat 4 gibi 5 dk içinde cikti
2 nimo bu sabah ilk idrar oda hafif silik çıktı 5 dk içinde
3.miratech dün 7 gibi akşam üzeri çizgi görüyor gibiydim ama çok net değildi sonradan iz kalmış
4 miratech bu sabah gene başta görüyor gibiydim sonra bıraktım 2 3 saat sonra belirgin çizgi olmuş
Kalite bayağı düştü yükleyince görüyor musunuz bilmiyorum ama yalancı çıkarıyor mu olay da şu iki üç gündür mide bulantisi var regl oldum ayın 19unda 6 gün sürdü
Mide bulantısı bel ağrısı ve ara ara baş donmesi olunca yaptım sizce bu testlerin doğruluk payı varmıdır gebelik imkansizmidir ben imkansız diye düşünüyorum

Eklentiler

• 1000017033.webp
    1000017033.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 1000017034.webp
    1000017034.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 1000017050.webp
    1000017050.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000017048.webp
    1000017048.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000017049.webp
    1000017049.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar miratech kaset test kuruma çıkarıyor mu nimo yaptım dün erken gebelik o yalancı veriyor diye biliyorum testleri sırayla atacağım 1. Nimo dün saat 4 gibi 5 dk içinde cikti
2 nimo bu sabah ilk idrar oda hafif silik çıktı 5 dk içinde
3.miratech dün 7 gibi akşam üzeri çizgi görüyor gibiydim ama çok net değildi sonradan iz kalmış
4 miratech bu sabah gene başta görüyor gibiydim sonra bıraktım 2 3 saat sonra belirgin çizgi olmuş
Kalite bayağı düştü yükleyince görüyor musunuz bilmiyorum ama yalancı çıkarıyor mu olay da şu iki üç gündür mide bulantisi var regl oldum ayın 19unda 6 gün sürdü
Mide bulantısı bel ağrısı ve ara ara baş donmesi olunca yaptım sizce bu testlerin doğruluk payı varmıdır gebelik imkansizmidir ben imkansız diye düşünüyorum
1. Fotoğraf hariç diğerlerinde bir sey göremedim. 19undan bu yana adet biteli 4 gün olmuş pek olası bir durum değil. Olsa olsa yumurtlama dönemi olabilir. Duzensiz adetiniz varsa yine de supheleniyorsaniz kan testi yaptırın.

Bende 19nda adet oldum dört gün sürdü bugün ovilasyon testim pik çıktı yumurtlama günüm yani. Bence sizin de öyledir yani emin olamadım

1. Fotoğraf hariç diğerlerinde bir sey göremedim. 19undan bu yana adet biteli 4 gün olmuş pek olası bir durum değil. Olsa olsa yumurtlama dönemi olabilir. Duzensiz adetiniz varsa yine de supheleniyorsaniz kan testi yaptırın.
Kalite berbat şekilde düşmüş görünmüyor velhasıl kelam fotoda gormeseniz bile gözümle ben görüyorum bunu baz alarak da yorum yapabilirsiniz ki yumurtlama olabilir demişsiniz sagolun kan veremem çünkü doktor almıyor kafamıza göre özel hastane en yakın 1.5 saat uzaklıkta gidemiyorum 🍃

Bunlarda benim ilk ikisi artımed sonraki ikisi nimo bugün akşam ve sabah yapıp tekrar koyulaşma varsa kanvercem
IMG_3667.webp

Kalite berbat şekilde düşmüş görünmüyor velhasıl kelam fotoda gormeseniz bile gözümle ben görüyorum bunu baz alarak da yorum yapabilirsiniz ki yumurtlama olabilir demişsiniz sagolun kan veremem çünkü doktor almıyor kafamıza göre özel hastane en yakın 1.5 saat uzaklıkta gidemiyorum 🍃
Gozunle sen goruyorsan sen kendin cevabını vermissin demek ki bize niye soruyorsun o zaman?Sadece ilk fotoda bariz belli bir cizgi var. Onu dun yaptim yazmissin bugun yaptigin ondan da koyu olmasi gerekirdi ama ben oyle bir cizgi göremedim. He bizim yorumlarınızı beğenmiyorsan o zaman oraya sadece görenler yazsin diye belirtseydin gören varsa yazar.
Son cümlede gebelik imkansız gibi düşünüyorum diyorsun benim yaptığım yorum seni rahatsız etmiş gibi yansitiyorsun.
Niye almasın saglik ocağına 1 hafta gecikmem var de git kan ver sabahtan? Ama sonuç pazartesiye kalır büyük ihtimalle.
Hakkınızda hayırlısı olsun diyeceklerim bu kadar.

Back
X