Kuruma çizgisimi gebelik mi

ozgesila

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
41
8
6
24
Hanımlar acil kuruma çizgisimi gebelik mi adetim 5 gün gecikti ilk 10 dakika yoktu sonra kenarda bi bakayım dedim silik çizgi var tedavi görüyordum hiç böyle olmamıştı ilk defa silik çizgi gördüm yardımmm

Eklentiler

• 503DF4EE-DD13-4537-8EAC-F5029227BFA1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 244
Gebelik bu cizgi bariz pembe duruyor hayirli olsn

Merhaba hayırlı olsun gebelik gibi duruyor kaset test yaptınız mı bu erken gebelik testi mi acaba ? Kan verseydiniz keşke daha net olurdu adet gecikmiş zaten .. bende tedavi görüyorum nasip olmadı nasıl bir tedavi görüyosunuz acaba ?

Merhaba henüz yapmadım erkem gebelik testi tedavi gördüm tutmadı dokturama biraz ara vermem gerektiğini söyledim çok yorulmuştum zamana bırakmıştım en son femarayla ovitrelle tedavisi gördüm tutmadı ve aşılamaya geçmem gerektiğini söyledi maddi olarak biraz zor dönemine denk gelince de biraz oluruna bıraktım ama yine Umutlarım yıkılacak gibi bi his var içimde yarın sabah tekrar test yapacam

Canım var gibi sanki ya bir daha yapsana test inşallah vardır
Herkes deniyoruz deniyoruz olmadı oluruna bıraktık oldu diyor ya belki senin de öyle olmuştur inşallah :)

Hayırlısı olsun banada yaz merak ettim canım bende senin gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…