- 14 Ağustos 2021
- 484
- 242
- 53
- 27
- Konu Sahibi Waweylaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dakikasini bilmiyorum beklerken uyuya kalmisim daha koyu bi cizgi beklerdim 4 gun gecikmem varKaç dakika geçti, bana gebelik var gibi geldi
İlk on dakka baktın mı bir de bu saatte mi uykun geldi genellikle uyku oluyor gebelikte onun için soruyorum kan verme şansın vsr mi
Malesef bakmadim yapip birakmistim uzandigim gibi uyumusum sabah yaptim 7de kan verebilirim ama vermek istemiyorum 1 hafta gecmedenİlk on dakka baktın mı bir de bu saatte mi uykun geldi genellikle uyku oluyor gebelikte onun için soruyorum kan verme şansın vsr mi
O zaman tekrar test alıp yap ve başında 10 dk bekle bu şekilde hemen anlamış oluruzMalesef bakmadim yapip birakmistim uzandigim gibi uyumusum sabah yaptim 7de kan verebilirim ama vermek istemiyorum 1 hafta gecmeden
Oyle yapicam ama bugun yaparmiyim bilmiyorum yarin sabahkine uzanmicam kesinlikleO zaman tekrar test alıp yap ve başında 10 dk bekle bu şekilde hemen anlamış oluruz
Dakikasini bilmiyorum beklerken uyuya kalmisim daha koyu bi cizgi beklerdim 4 gun gecikmem var
4 gün gecikmede silik çıkması da mümkün
2.inci çizgi görünüyor zaten ilk çizgi gibi net olmuyor bir kan tahlilide yaptırın
Ne zaman ciktigini bilmedigim icin kafam karisti insallah benimledir bebegim2.inci çizgi görünüyor zaten ilk çizgi gibi net olmuyor bir kan tahlilide yaptırın![]()
AminNe zaman ciktigini bilmedigim icin kafam karisti insallah benimledir bebegim![]()
Aminn cok tedekkur ederim rabbim evlatlarini sana bagislasin bende isterim ikizAminAllah gönlüne göre versin inş hatta çifter çifter versin isteyen herkese benim ikizlerim var hep böle dua ediyorum
isteyene Allahım ikiz versin