Pozitif gözüküyor benceBirinci test artimed 2. Test ise mimea sizce kuruma çizgisi mi? Yoksa pozitif midir
Ay inşallah öyledir canım benimPozitif gözüküyor bence
İnşallah inşallah.. Yarın sabah kalktığında ilk idrarınla tekrar test yap benceAy inşallah öyledir canım benim
Hiç ilk idrarımda test yapmadım bunlar hep ikindi yaptığım testletİnşallah inşallah.. Yarın sabah kalktığında ilk idrarınla tekrar test yap bence
Emin olmak için dedim canım ben de şüphelendiğimde akşam yapmıştım sanırım böyle silikti ama hamileydim.. Şuan bebeğim 5 aylıkHiç ilk idrarımda test yapmadım bunlar hep ikindi yaptığım testlet
Sizce ben de var mı teste göreEmin olmak için dedim canım ben de şüphelendiğimde akşam yapmıştım sanırım böyle silikti ama hamileydim.. Şuan bebeğim 5 aylık
Bence evet :) en iyi sonucu kan testi verir benimki de çok silikti kaç tane arkadaşıma çekip attım var mı yok mu diye kan testi verdim daha 4 haftalık tı küçüktü o yüzden silik çıkmış.Sizce ben de var mı teste göre
Ben boş yere ümit vermek istemem o yüzden kan testi verin ki emin olunSizce ben de var mı teste göre