1 1gazoz Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2024 297 96 18 25 13 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi 1gazoz #1 Kızlar adetim 1 gün geçti bugün test yaptım,yarımm saat sonra falan böyle oldu sizce testmi bozuk,yada yokmu bilmiyorum tekrarlayıyımmı Eklentiler IMG_2668.webp 52,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar adetim 1 gün geçti bugün test yaptım,yarımm saat sonra falan böyle oldu sizce testmi bozuk,yada yokmu bilmiyorum tekrarlayıyımmı
Cansualtay67 Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2023 365 208 23 23 13 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi 1gazoz #2 1gazoz .!.: Kızlar adetim 1 gün geçti bugün test yaptım,yarımm saat sonra falan böyle oldu sizce testmi bozuk,yada yokmu bilmiyorum tekrarlayıyımmı Genişletmek için tıkla... Çizgi çok ilerde kuruma çizgiside olabilir ama daha cok bozuk gibi test bi tekrar yapmanda fayda var ama erken gebelik testleri var onlardan almanı tavsıye ederım
1gazoz .!.: Kızlar adetim 1 gün geçti bugün test yaptım,yarımm saat sonra falan böyle oldu sizce testmi bozuk,yada yokmu bilmiyorum tekrarlayıyımmı Genişletmek için tıkla... Çizgi çok ilerde kuruma çizgiside olabilir ama daha cok bozuk gibi test bi tekrar yapmanda fayda var ama erken gebelik testleri var onlardan almanı tavsıye ederım