- 19 Şubat 2020
- 5.589
- 2.986
- 173
- 40
- Konu Sahibi balbocegi34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cizgiyi göremedimİyi akşamlar kızlar; bugün transferin 5 günü. çatlatma iğnesinin 10 günü, biliyorum çok erken yaptım ama çatlatma iğnesinin de etkisi geçmişmidir diye yaptım, erken gebelik testinde hafif bir çizgi var kuruma mı iğnenin etkisi mi acaba?
ben çift çizgi görüyorum artık kafayı yedim galibaBen cizgiyi göremedim
Belki fotoğrafta gözükmüyordur solda mi görüyorsun çizgiyiben çift çizgi görüyorum artık kafayı yedim galiba![]()
Belki fotoğrafta gözükmüyordur solda mi görüyorsun çizgiyiçok erken yapmışsın işte gözümüzu bozcan bizimde
Evet canım ya çok erken gerçekten iğnenin etkisi geçti mi diye merak ettim de galiba iğnenin etkisi.ahada burdaBelki fotoğrafta gözükmüyordur solda mi görüyorsun çizgiyiçok erken yapmışsın işte gözümüzu bozcan bizimde
Evet sanırım test çizgisi orda. Bekleyip mi baktın ilk 5 dk da gözüktü mu? Bir de 5. Gün embriyo transferi mi oldun? Onlar biraz daha erken sonuç alabiliyorEvet canım ya çok erken gerçekten iğnenin etkisi geçti mi diye merak ettim de galiba iğnenin etkisi.ahada burda![]()
İlk birkaç dakikada koyulaşmaya başladı 10 dakika içinde de bu hale aldı Yok canım 3 gün embriyosu çift Emriye koyuldu. bugün 5 günüm işte hayırlısı olsun artık ya kaptırmıyorum kendimi alıştımEvet sanırım test çizgisi orda. Bekleyip mi baktın ilk 5 dk da gözüktü mu? Bir de 5. Gün embriyo transferi mi oldun? Onlar biraz daha erken sonuç alabiliyor
Kaptırmıyorum diyosun ama erkenden test yapmışsinİlk birkaç dakikada koyulaşmaya başladı 10 dakika içinde de bu hale aldı Yok canım 3 gün embriyosu çift Emriye koyuldu. bugün 5 günüm işte hayırlısı olsun artık ya kaptırmıyorum kendimi alıştım
Kaptırmıyorum diyosun ama erkenden test yapmışsininşallah tutunurlar. Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin
İnsan çok şey yaşayınca en basiti bu geliyor bana.tesekkurlerKaptırmıyorum diyosun ama erkenden test yapmışsininşallah tutunurlar. Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Sizi çok iyi anlıyorum bende o aşamalardan geçtim. Tüp bebek sürecine girene kadar neler yaşıyoruz neler. Her seferinde umutlar hep hüsran :) ama inşallah bu sefer umutlar çicek açıcakİnsan çok şey yaşayınca en basiti bu geliyor bana.tesekkurler
Maalesef öyle herkesin acısı kendine ağır geliyor maalesef Su akıyor ve yolunu buluyor Allah hayırlısını versin diyelimSizi çok iyi anlıyorum bende o aşamalardan geçtim. Tüp bebek sürecine girene kadar neler yaşıyoruz neler. Her seferinde umutlar hep hüsran :) ama inşallah bu sefer umutlar çicek açıcakİnanmak başarmanin yarısı demişler. Olacağına inanalım
![]()