• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurumsal Arkadaşlık

Aycennet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
168
216
53
Merhabalar,

Kurumsal bir şirkette uzun zamandır çalışıyorum.Genel olarak samimiyet kurmuyorum çalisma ortamındaki insanlarla.Yeni bir kadın personelle yemekhanede sohbet ederken falan öğle aralarında da zaman geçirir olduk.Nisanlisindan ayrıldı kısa zamanda ama bunun konusunu açmadi ben de sormadım çunku herkesin özel hayatı ilgilendirmez benim görüşüm bu yönde.Sohbet ederken bahsetti bu durumdan senin kararın senin hayatın dedim kimsenin hadi değil yoruma kapalı dedim.Arka arkaya şunu yapalım bunu yapalım diye sözler vermeye başladı ertesi gün saçma saçma nedenlerle iptal etti.En son iptal ettiği olan için haber bile vermedi.Benimde artık icimden gelmiyor zaman geçirmek.aciklama yaptı geçirdiğim sürece ver tarzinda ama yeteri kadar sorunum ve yolunda gitmeyen bir hayatım var kimsenin negatifligini çekecek halde değilim.Devamli şunu yapalım şuraya gidelim diyor ben teşekkür ediyorum kabul etmiyorum.Sizce bundan sonra aradaki mesafeyi nasıl oluşturmalıyim hiç görüşmeyerek mi sadece merhaba iyi akşamlar tarzı ya da arada sırada sohbeti koruyarak mi.Kotu bir süreç geciriyor daha da üzülmesini istemem doğrusu.

Yüzeysel konuşun. Dışarıda buluşma vs için konu açmayın.

Neden arkadaş olmuyorsunuz ?
Belki size de iyi gelecek
Denedim ama devamlı kendisine göre hareket ediyor.Mesela bu öğlen yürüyüş yapalım hava çok iyi diyorum bir bakalım diyor ve katılmıyor otururken buluyorum kendimi.Şu mekana gidelim öglen diyorum orası güzel değil ya diyor.Böyle de olmaz ki ben uyum sağladikca kendisine göre davranır oldu.Ruh halı iyiyse kahve iciliyor kötüyse iptal ediliyor.

Mesafe koy bence sana yansıtmasın yaşadığı süreci. Mecbur değilsin onu çekmeye. Dengeni bozuyor bence.Merhaba merhaba dersin program yapalım derse de bir bahane ile hayır de

Denedim ama devamlı kendisine göre hareket ediyor.Mesela bu öğlen yürüyüş yapalım hava çok iyi diyorum bir bakalım diyor ve katılmıyor otururken buluyorum kendimi.Şu mekana gidelim öglen diyorum orası güzel değil ya diyor.Böyle de olmaz ki ben uyum sağladikca kendisine göre davranır oldu.Ruh halı iyiyse kahve iciliyor kötüyse iptal ediliyor.
Nişanlısı ile de böyleyse ayrılması normalmiş.sizde mesafe koyun.işte işinizi yapın, o kadar.

Boşver o zaman
O tür insanlarla arkadaşlık yapmak bana da zor geliyor
İş arkadası zaten işte kalmalı bana göre de
O zaman çağırdığında müsait değilim deyin bahane bulun
Bir süre sonra çağırmaz

Mesafe koy bence sana yansıtmasın yaşadığı süreci. Mecbur değilsin onu çekmeye. Dengeni bozuyor bence.Merhaba merhaba dersin program yapalım derse de bir bahane ile hayır de
Teşekkür ederek redediyorum yapacak bir şey yok.Herkesin hayatı kendine zor.Bir ilişki içinde olmamak evlenme umudunun kırılması Nisan atmış olmasanda aynı derecede yaralıyor keşke anlasa.

Boşver o zaman
O tür insanlarla arkadaşlık yapmak bana da zor geliyor
İş arkadası zaten işte kalmalı bana göre de
O zaman çağırdığında müsait değilim deyin bahane bulun
Bir süre sonra çağırmaz
teşekkür ederim yorumunuz için.Aynen öyle yapacağım.

Teşekkür ederek redediyorum yapacak bir şey yok.Herkesin hayatı kendine zor.Bir ilişki içinde olmamak evlenme umudunun kırılması Nisan atmış olmasanda aynı derecede yaralıyor keşke anlasa.
Bu arada evlenme umudu olmaması kısmına takıldım
Cidden evlenmek değil mutlu olmak önemli
Demeden geçmek istemedim

Bence yaptığı şey saygısızlık. Plan yapıp kafasına göre iptal etmesi hatta haber bile vermemesi. Peki bunu kendisine söyledin mi? Ben olsam söylerim ki zaman zaman planlara sadık kalmayan arkadaş vakaları ben de yaşarım ve sorunu söyleyip mesafe koyarım. Bilsin yani yaptığı saçmalığı, kimseyi de salak yerine koymasın. Plan iptal ediyorsun, böyle olmuyor bu tip şeylerden hoşlanmıyorum, hassasiyet gösterdiğim bir konu. Seninle bu yönde anlaşamıyoruz deyip mesafe koymalı ve sadece iş arkadaşlığı yapmalısın diye düşünüyorum.

Sen ona üzülüyorsun da canım o sana üzülmüyor aynı durumda olsan üzülmez bence merhameti bırakmalısın kendini korumalısın o da gitsin başkasını mutsuz etsin

Bence yaptığı şey saygısızlık. Plan yapıp kafasına göre iptal etmesi hatta haber bile vermemesi. Peki bunu kendisine söyledin mi? Ben olsam söylerim ki zaman zaman planlara sadık kalmayan arkadaş vakaları ben de yaşarım ve sorunu söyleyip mesafe koyarım. Bilsin yani yaptığı saçmalığı, kimseyi de salak yerine koymasın. Plan iptal ediyorsun, böyle olmuyor bu tip şeylerden hoşlanmıyorum, hassasiyet gösterdiğim bir konu. Seninle bu yönde anlaşamıyoruz deyip mesafe koymalı ve sadece iş arkadaşlığı yapmalısın diye düşünüyorum.
Neden gitmedik dedim ben yine kotuydum dedi.Bekledim ama ben haber vermedin dedim.Sen de sormadın dedi.Saçma saçma şeyler aman.

Arkadaşlık uyum gerektirir uyumsuzsa kimse geçinemez o karakteri ile zaten..
Ben olsam merhabanın ötesine geçmezdim.

Back
X