• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurumun bana ait verileri teslim etmemesi

Poineeeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
76
55
38
30
2 gün boyunca başhekimliğin kapısını aşındırdım, dilekçe verdim, sözle istedim yine vermediler. ilgili belgeyi mirasla bırakabiliyorum, vekalet verip aldırabiliyorum, yakınlarıma verilmesini yasaklatabiliyorum ama bana vermemekte direniyorlar. bu şartlar altında hangi davayı açmalıyım? yeşil kartlı değilim, devletten avukat talep edemiyorum, dilekçeyi kendim hazırlayacağım için yol gösterilmem lazım.

bu.webp

belgeleri göstermek zorundasınız dedim, bana gösterinlen şey bu.

Çok ilginç bir durum nasıl vermiyorlar ki.Vermelerinde sıkıntılı bir durum mu var.Cimerden en geç 1 ay içinde cevap gelir.Bir de ombudsman var ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum,bir arastirin isterseniz

Tahminim psikiyatri servisinde yattığınız ve doktorunuzun sizle ilgili aldığı notlarını istediğiniz. Doğru mu?
Ayaktan muayene oldum. Mmpi, iq testi sonuçlarını, klinik psikolog muayenesini, sosyal hizmetler raporlarını, doktor şerhlerini istiyorum.

Ayaktan muayene oldum. Mmpi, iq testi sonuçlarını, klinik psikolog muayenesini, sosyal hizmetler raporlarını, doktor şerhlerini istiyorum.

Alıp ne yapıcaksın peki, ben doktor kadarım diyen üye sen değil miydin kendine teşhis mi koyacaksın😁😁😁

Bunları mahkeme kararı olmadan alamazsınız. Mahkeme de verilsin diye bir karar vermiyor zaten (gerekli durumlar hariç) Boşuna milleti uğraştırmayın. Hastane size bu bilgileri vermek zorunda değil. Hakkım alırım gibi bir şey de söz konusu değil. Çok istiyorsanız avukat tutup mahkemeye vermelisiniz.

Mmpi testini elle doldurup puanladıysa kendiniz de çözüp puanlayın veya puanlatın. Iq testini ben de merak ederdim 🙄 Okulda da bize yapmışlardı. Gerisi gizli servislik 😆 Hey gidi günler... 🤣

Diğer notları vermezler zaten. Size teşhis söylenmedi mi?

Back
X