merhaba arkadaşlar nerden başlasam hiç bilmiyom nasıl anlatsam olayı baştan anlatıyım bana fikirverin kendi kendime kurunrumu yapıyom acab :18:
bnm eşim makina teknisyeni tekstil makina tamiri kurumu yapıyor iş için çok nadirde olsa şehir dışına gidiyor geçen ramazan ayında beni aradı ve bu akşam konyaya gitcem dedi makinaları yolladık ben otobüsle gitcem dedi iyi hoş gitti sonra konyadayken aradı burdaki firmadaki arkadaşlarla kony altına geçiyozdenize gircezyoldan geldiğim için oruçta tutamadım dedi iyi hoş bu istanbula geldi devamlı telefon elinde ben yanından ayrılsam hemen telefon görüşmesi falan normlde çok konuşur zaten iş fala telle sonra haftasonu görümcem iftara çağırdı sofradayken eşim teli çaldı o arada kızım ağlıyodu ne dedi anlamadım ne konuştu kim o dedim halamın kızı dedi isminide verdi görümcem direk sen onla görüşüyonmu ki ded bnde dedim yoksabu halanın kızı bana dha en önce çok kötü die anlatığınmı dedim kötü derken huyu kötü :26: yok ded o evlendi faln dedi kızdı görümcelen ikimize sen nrden biliyon dedim antalyaya gitiğimde görüştüm dedi
zaten topu topuna 1.5 gün konyda antalyadaydın dedim ne arad görştün dedim ilk otogara geldi eşi ile dedi nerden biliyn eşi olduğunu diyince evine gittim kayınvalidesini gördm dedi tabi ben iice cinnet geçird eve geldk kendi lavobadayken telinde tam osaatte arayan noyu aldım tam ezan vakti emindi,m ama o numara bir şirket adı yazıyodu ertesi sabah aradım bir bayan çıktı annemin telden aradım yanlış aramış gibi yaptım dha sonraeşimin teli bozuldu 1 ay dan fazlatamirde kaldı am bilmiyom o gerçekten halasının kızı mı başkasımıydı yada gerçekten o olsa bile huyu köt bir insanla neden görüştü kendi çok hassas ya sözde bu konuda acaba hayla görüşüyomu anneme yansttım uzatmak istemiom yuvam yıkılsın istemiyom annemin evinde çocuklanne kadar dura bilirimki :44: kaynanama sordm evli değil o kız dedi antalyada oturuyo ama dedi bekarkende dadanmış onu arardı dedi ama bilmyom eline telefon alsa hemen laf sokar oldum eşime artık kuruntumu yapıyom bilmiyom
( dertleşmek istedm sizlen şimdiden sağolun
eksik yada yanlış yazmış ola bilirim laptopun tuşunda sorun var affola
bnm eşim makina teknisyeni tekstil makina tamiri kurumu yapıyor iş için çok nadirde olsa şehir dışına gidiyor geçen ramazan ayında beni aradı ve bu akşam konyaya gitcem dedi makinaları yolladık ben otobüsle gitcem dedi iyi hoş gitti sonra konyadayken aradı burdaki firmadaki arkadaşlarla kony altına geçiyozdenize gircezyoldan geldiğim için oruçta tutamadım dedi iyi hoş bu istanbula geldi devamlı telefon elinde ben yanından ayrılsam hemen telefon görüşmesi falan normlde çok konuşur zaten iş fala telle sonra haftasonu görümcem iftara çağırdı sofradayken eşim teli çaldı o arada kızım ağlıyodu ne dedi anlamadım ne konuştu kim o dedim halamın kızı dedi isminide verdi görümcem direk sen onla görüşüyonmu ki ded bnde dedim yoksabu halanın kızı bana dha en önce çok kötü die anlatığınmı dedim kötü derken huyu kötü :26: yok ded o evlendi faln dedi kızdı görümcelen ikimize sen nrden biliyon dedim antalyaya gitiğimde görüştüm dedi

eksik yada yanlış yazmış ola bilirim laptopun tuşunda sorun var affola