• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuruntumu yapıyom acaba :(

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
merhaba arkadaşlar nerden başlasam hiç bilmiyom nasıl anlatsam olayı baştan anlatıyım bana fikirverin kendi kendime kurunrumu yapıyom acab :18:

bnm eşim makina teknisyeni tekstil makina tamiri kurumu yapıyor iş için çok nadirde olsa şehir dışına gidiyor geçen ramazan ayında beni aradı ve bu akşam konyaya gitcem dedi makinaları yolladık ben otobüsle gitcem dedi iyi hoş gitti sonra konyadayken aradı burdaki firmadaki arkadaşlarla kony altına geçiyozdenize gircezyoldan geldiğim için oruçta tutamadım dedi iyi hoş bu istanbula geldi devamlı telefon elinde ben yanından ayrılsam hemen telefon görüşmesi falan normlde çok konuşur zaten iş fala telle sonra haftasonu görümcem iftara çağırdı sofradayken eşim teli çaldı o arada kızım ağlıyodu ne dedi anlamadım ne konuştu kim o dedim halamın kızı dedi isminide verdi görümcem direk sen onla görüşüyonmu ki ded bnde dedim yoksabu halanın kızı bana dha en önce çok kötü die anlatığınmı dedim kötü derken huyu kötü :26: yok ded o evlendi faln dedi kızdı görümcelen ikimize sen nrden biliyon dedim antalyaya gitiğimde görüştüm dedi :17:zaten topu topuna 1.5 gün konyda antalyadaydın dedim ne arad görştün dedim ilk otogara geldi eşi ile dedi nerden biliyn eşi olduğunu diyince evine gittim kayınvalidesini gördm dedi tabi ben iice cinnet geçird eve geldk kendi lavobadayken telinde tam osaatte arayan noyu aldım tam ezan vakti emindi,m ama o numara bir şirket adı yazıyodu ertesi sabah aradım bir bayan çıktı annemin telden aradım yanlış aramış gibi yaptım dha sonraeşimin teli bozuldu 1 ay dan fazlatamirde kaldı am bilmiyom o gerçekten halasının kızı mı başkasımıydı yada gerçekten o olsa bile huyu köt bir insanla neden görüştü kendi çok hassas ya sözde bu konuda acaba hayla görüşüyomu anneme yansttım uzatmak istemiom yuvam yıkılsın istemiyom annemin evinde çocuklanne kadar dura bilirimki :44: kaynanama sordm evli değil o kız dedi antalyada oturuyo ama dedi bekarkende dadanmış onu arardı dedi ama bilmyom eline telefon alsa hemen laf sokar oldum eşime artık kuruntumu yapıyom bilmiyom :(( dertleşmek istedm sizlen şimdiden sağolun
eksik yada yanlış yazmış ola bilirim laptopun tuşunda sorun var affola

Esinin söyledikleriyle kayinvalidenin söyledikleri celisiyor,süphelenmekte hakli olabilirsin ama esinin üstüne fazla gitmeden sezdirmeden bi süre izle bakalim nolacak belkide dedigin gibi kuruntudur bosyerede huzurunuz bozulmasin...

canım telefon bozuldu o arada ben ondan aldığım noyuda kaybettim :(( ve telini fazla elime geçirmiyom kapalı oluyo uyurken falan ama bilmiyom beni aldatm z gibi geliyor yuvası yıkılcak die çok korkuyor eşim ama yinede hala kızı olsa bile adı çıkmış biri ile görüşmesini içime sindiremiyom eğlence olsun die bile görüşmesn öyle biri ile :(

cnm halasının kızıyla görüşüyosa iyi başkasıyla görüşmesinde...
en azından bildiğin biri yani olmaz diyebilirsin aklın rahat olur

Son düzenleme:
Canim kendi ailesi bile tepki veriyosa o kisiye görüsmesin tabi,esini sen daha iyi tanirsin iyilikle konus görüsmelerini istemedigini rahatsiz oldugunu söyle ...

aslında sorun orda acaba başkasımıda kimse hala kızıyla görüşmüyo die ölemi dio acaba
canım konuştum bahsettirmio bile saçmalama diyo ne olcak diyo ama dedim sen bunu böyle anlattın yaptığın çok yanlış dedim çünkü görümcem de dedi kimse onlan görüşmez sülalede die :(

aslında sorun orda acaba başkasımıda kimse hala kızıyla görüşmüyo die ölemi dio acaba
canım konuştum bahsettirmio bile saçmalama diyo ne olcak diyo ama dedim sen bunu böyle anlattın yaptığın çok yanlış dedim çünkü görümcem de dedi kimse onlan görüşmez sülalede die :(

işte bende tamda bunu sölemeye çalışıyodum canım sende şuan şüphe ediyosun dimi acaba yalanmı sölüyo diye..
halanın kızıyla görüştüğüne emin değilsin sanırım bence takip et bişi hissettirme..öle bişi varsa elbet çıkar ama ALLAH korusun tabi

Neden antalya'dayken halasının kızının otogardan onu aldığını,evlerine gittiğini falan söylememiş size. Tel ile görüşüyordunuz sanırım. Bana pek tekin gelmedi,sen bu işin peşini bırakma derim..

banada durum biraz ilginç geldi size tel.de söyleyebilirdi halamın kızıyla görüştüm otogarda diye yinede günahını almayalım inşallah yanlış bir durum yoktur ama içinizin rahat etmesi için o numarayı iyice araştırın sorun neyse çözülsün peşini bırakma sevgiler

Bi sorun var ama ne olduğunu çözmek bu durumda güç.
Bence eşinin hareketlerini gözlemle.
Mutlaka bir açık verecektir,yanlış birşey yaptıysa.
Bir şekilde telefonunu tekrar ele geçir ve incele.
şüphelendiğin bir numara olursa al mutlaka.
Sonrasını düşünürsün.
Ama elinde bir kanıt olmadan fevri davranırsan,
haklıyken haksız duruma düşersin.
Sakin ve dikkatli olmak durumundasın.
Haklısın ortada şüphelenicek bir durum var.
ve bu şüpheyle duramazsın.
Bir an önce kafandaki soruların cvbını bulmalısın.

Ben olayı biraz da sizin abarttığınızı düşünüyorum. Eğer eşiniz gerçekten bir şeyler karıştırıyo olsaydı bunu size açık yüreklilikle anlatmazdı emin olun. Şu an bir tek eşinize odaklanmışsınız ve bu olaya, dolayısıyla onun dışındaki şeyleri görmüyo, duymuyosunuz. Yani eşiniz şu an ağzıyla kuş tutsa size gene yaranamaz böyle bir psikolojiye girmişsiniz. Kafanızı başka şeylere verin böyle yaparak hem evliliğinizi tehlikeye sokuyo, hem aile içi huzurunuzu bozuyo, hem kendinizi ve eşinizi üzüyosunuz, yazık değil mi?

Eşiniz yalan söylemiş, annesi de yalan olduğunu söylemiş zaten. Hisettirmeden gözlemleyin bence. Halasının kızı bile olsa niye bu kadar çok konuşsun ki? İnşallah şüpheleriniz yersiz çıkar.

O numarayı ara halasının kızının adını söyle örnek ayse hanım sizmisiniz de uydur birseyler..

birinci benle antalyada konyadayken konuştu ama söylemedi sofrada yanımda olduğu için kadın sesini duydum zandı meğer duymadım bn mecbur kaldı ama şuanda olmasada o ara birşeyler karıştırdı aslında ilk aradığımda ismini srcaktım kadının telde şüphe olmsın die sormadım teline bu ara hiç bkmadım bende tabiki evliliğimi yıpratmak istimiyom ama beni kandırmasınada göz yumamam o yüzden takip etcem yine görüşmelerini

siz şu an annenizde misiniz anlamadım?
bu konuyu sürekli gündemde tutup evliliğinizi yıpratmayın bence ama netleştirmek için de birşeyler düşünmekte fayda var.
şahsen bu çelişkili ifadeler beni çok işkillendirirdi ve kendim yiyip bitireceğime bi iş için antalyaya gittiğinde bizi de götür hem hala kızınla tanışalım akrabalık önemli fln derdim :S
insanın içi içini yiyor ya ben bile merak ettim yazdıkça :S

bana da bir seyler var gibi geldi...
hadi herseyi birakin esiniz size dogrulari soylememis...gittigi yerde ne yaptigini anlatmamis yani...
bence alttan alttan bu isi arastirmaya devam edin

siz şu an annenizde misiniz anlamadım?
bu konuyu sürekli gündemde tutup evliliğinizi yıpratmayın bence ama netleştirmek için de birşeyler düşünmekte fayda var.
şahsen bu çelişkili ifadeler beni çok işkillendirirdi ve kendim yiyip bitireceğime bi iş için antalyaya gittiğinde bizi de götür hem hala kızınla tanışalım akrabalık önemli fln derdim :S
insanın içi içini yiyor ya ben bile merak ettim yazdıkça :S

bende öyle dedim cnm yaza gideriz tanışırsın diyo ağızmı yapıyo acaba be n öyle insanın evine gitmem dedim ben sonrada

ya sizi yanlis bir seye sevketmek istemem esinize guveninizi de kirmak istemem ama iciniz rahat edecekse bir sekilde kizin adini soyadini bulup telefonunu ogrenebilirsiniz;
sonra da yanlislikla aramis gibi ararsiniz ya da ne bileyim ben senin fatma halan evlenmissin kiz falan dersiniz;
off hayal gucumuze bak yaa ama suphe cok fena birsey heme siniz acik konusmayarak sizi bu yollara itmis

bu hala kızının kötü huyu neydi bu arada? ben anlattıklarınızdan evli olmadan biriyle birlikte yaşadığı izlenimi edindim. bunun dışında kötü bir huyu var mı?

evli olmadan biriyle değil canım 18 yaşında evden kaçmış kendi isteği ile zaten bu sonrada bulamamışlar kötü yerlere düşmüş alkol komalarına flan grmiş bulmşlar geri almışlar yine gitmiş bunu çok kişiyle görmüşlr falan yani huyu değil keşke evlenmeden biri ile yaşasa :( tabi ben sülalenin anlattığını biliyom eşimde sevmezdi şimdi pek sevesi tutmuş nedense kendi derdi yakaladım dövdüm eve getirdim kaç kez die :(

Back
X