Kuruntumu yapiyorum ? Gururum mu kırıldı ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Kızlar eşime gecen c.tesi ve pazar gunu dışarı cıkıp aşırı alkol almasina ve surekli istifta etmesine serzenişte bulundum baya sinirlendm o da bana bikere de mutlu geleyim dedi ( eşimi cafeye arkadaslariyla takilmaya yollarim ama dirdir etmem kesinlikle biraz nankordur)
Bu lafi kullaninca cok sinirlendim boşan.! Diye bagirdim ve bulundugum yeri terk ettim tek basima geldim eve. Bu da onun zoruna gitmiş. Sonra benimle konusmadan uyudu. 3 gun boyunca onun isten geliş saatinde bende uyudum ve hic uyanmadim.
4.gun mesaj atti uyuma falan diye bende uyuyo numarasi yaptim ama uyumuyordum.
Geldi uyandirmaya calisti òptü kokladi seni cok ozledim dedi.
Bende ona ozleyenin kendisimi yoksa baska biseymi beni ozledi dedim ( 10 gundur iliski olmyordu )
Oda ben ozledim seninle dizi izlemeyi cay icmeyi senin dirdini sesini kokunu oturmayi sarilmayi herseyiiini ozledim dedi gozleri doldu bende ozlemiştm onu iliski oldu..
Sonra ben kendimi cok kotu hissettim :KK43: boyle birden isini halletmis gibi oldu. Ilk defa oluyor baristiktan sonra. 2 gundur de hasta sarilmiyor opmuyor zaten..
Barisma iliskisine cok karsiyim ama o an o kadar mutlu davraniyorduki dayanamadm.
Uzatmak istemedim.

Sirf o yuzdenmi baristi benle diye dusunuyorum.
Ama sonra kuruntu mu yaptim acaba diyorum.
Birdenn sogudum ondan resmen cok sacma ama...
Bugunde kizdim bide işn bitti flan diye sizce gereksiz bir davranişmi ?
Yoksa normal mi karsilamaliym bilmiyorum sanki gururum kırılmış gibi.!!

( Yanlış anlaşılmış sanırım duzelteyim eşim bunları sık yapan biri degil 1-2 -defa sadece bara gitti ondada en geç saat 12 de dönmüştür.
Yanliz konumuz benim esimin nereye gittigi degil benim yaşadigim durum. Ve esimin yaptigi nankorluk )

Son düzenleme:
Eşim okusa konunuzu, 'ne hatunlar var ben nasıl bir hata yapmışım' diye hayata küser.
Ne benimle olması gereken zamanı dışarıda geçirebilir, ne öyle eğlenmelere gidebilir ne benim programım yokken hem de ben izin vermeden dışarı çıkabilir ne de küstüğüm zaman hemen barışabilir.
Ama her ilişkinin dinamiği farklıdır ve sizin karakterleriniz buna uygundur, bir şey diyemem de.
Yine de fazla iyisiniz bence...

İnsan eşine böyle bir konuda gurur yapar mı? Çok tuhaf geldi bana.
Takıldığım şey, arkadaşlarıyla bara gitmesine izin vermeniz oldu açıkçası, gayet gereksiz ve bekarlık alışkanlığı.

Eşim okusa konunuzu, 'ne hatunlar var ben nasıl bir hata yapmışım' diye hayata küser.
Ne benimle olması gereken zamanı dışarıda geçirebilir, ne öyle eğlenmelere gidebilir ne benim programım yokken hem de ben izin vermeden dışarı çıkabilir ne de küstüğüm zaman hemen barışabilir.
Ama her ilişkinin dinamiği farklıdır ve sizin karakterleriniz buna uygundur, bir şey diyemem de.
Yine de fazla iyisiniz bence...

Bizim planimiz vardi kizlarla evde bilirsiniz sohbet film cips flan.
Her ne kadar istemsizde olsa kabul etmek zorunda kaldim.
Kendiside maşallah baya bir abartmiş sabaha kadar uyumamışlar.

İnsan eşine böyle bir konuda gurur yapar mı? Çok tuhaf geldi bana.
Takıldığım şey, arkadaşlarıyla bara gitmesine izin vermeniz oldu açıkçası, gayet gereksiz ve bekarlık alışkanlığı.

Hayir bunlari hep yapmiyor evlendigimiz gunden beri belki 1 en fazla 2 kere karşiyim boyle seylere benim anlatmak istedigim şey bu kadar seyi kabul edip yinede nankorluk yapması oldu.

İlişkiniz tuhaf geldiği için bir şey diyemeyecegim.
Sonuçta izin verdiğiniz şeyleri yapmış neden küstünüz onu bile anlamadım!

Bar mi? Ölsem izin vermem gibime geliyor. Kesinlikle!

Herkesin hayatina kimse karisamaz.. evet evet de, bosan ozaman ! tepkiniz gereksiz ve abartilmis buldum. Bara.izin veren bir essiniz, alkol almasi ve kusmasi da gayet normal degil mi o halde? Ters yapiyorsa da birakin, kusarsa kussun. Ama boşan demek bunun icin sirf, cocukca bence.

Cinsel birlikteliğin bir ceza yada ödül olarak kullanılmasına karşıyım. Sonuç olarak o an ikinizde bir duygu patlaması yaşamış ve birlikte olmuşsunuz bundan pişman olmanız çok saçma. Bence asıl sorun olması gereken durum eşinizin sık sık dışarda içiyor olması. .buna yoğunlaşın şu durumda..

Bizim planimiz vardi kizlarla evde bilirsiniz sohbet film cips flan.
Her ne kadar istemsizde olsa kabul etmek zorunda kaldim.
Kendiside maşallah baya bir abartmiş sabaha kadar uyumamışlar.
Bazı erkekler gerçekten şansını zorluyor, sizin eşiniz de öyle.
Kocam bana böyle 'bekarlık' talepleriyle gelse, nüfus cüzdanını uzatır ve niye evlendiğini sorar, bir de üzerine 10 gün burnundan getiririm.
Ama diğer konuda sizi fazla takıntılı buldum.
Her küslük sonrası cinsel ilişki şart, barışma perçinlenmeli diye düşünüyorum.
Belki hamileliğim sebebiyle 8 aydır kardeş kardeş bir yaşam sürmemden kaynaklı da olabilir, barışma ilişkinizi normal görmem.

Bazı erkekler gerçekten şansını zorluyor, sizin eşiniz de öyle.
Kocam bana böyle 'bekarlık' talepleriyle gelse, nüfus cüzdanını uzatır ve niye evlendiğini sorar, bir de üzerine 10 gün burnundan getiririm.
Ama diğer konuda sizi fazla takıntılı buldum.
Her küslük sonrası cinsel ilişki şart, barışma perçinlenmeli diye düşünüyorum.
Belki hamileliğim sebebiyle 8 aydır kardeş kardeş bir yaşam sürmemden kaynaklı da olabilir, barışma ilişkinizi normal görmem.

Anlatmak istedigim aslında konuşmadık yani konuyu çözmedik ben yapmasını istemedigim seyleri soyleyemedim ya da neyden rahatsiz oldugumu.
Bu yuzden biraz kuruntu yaptim sonrasini anlayabiliyorum

Anlatmak istedigim aslında konuşmadık yani konuyu çözmedik ben yapmasını istemedigim seyleri soyleyemedim ya da neyden rahatsiz oldugumu.
Bu yuzden biraz kuruntu yaptim sonrasini anlayabiliyorum
O zaman güzel bir akşam yemeğinde, ikinizin keyfi yerindeyken aranızdaki sorunlara çözmeye yönelik yapıcı bir tartışma açabilirsiniz.
Hem olay soğuduğu hem aranız bal şeker olduğu için daha yararlı olacaktır, ayrıca birey olarak empati yeteneğinizle birbirinizi anlayıp, yanlışlarınızı görmenizi sağlayacaktır.
Eşim genelde böyle konuları benim eşref saatimde açar, doğru da yapar.
Öbür saatimde ya da kavga esnasında açsa biliyor ki sorun çözmek yerine daha da çözülmez bir hale gelir, getiririm çünkü.
Size de tavsiye ederim.

Gururunuzu kıracak bir durum yok ortada. Sonuçta o sizin kocanız. Siz de o an istemişsiniz ve devamında birlikte olmuşsunuz. İçinde bulunduğunuz zamana odaklanın. İlla bir kılıfa sokmak zorunda değilsiniz.

Eşiniz sizi ve sizinle yaptığı şeyleri özlediğini söylemiş. Özleminizi gidermiş birliktelikle de taçlandırmışsınız.

Siz sevgilisi ya da takıldığı bir kız değilsiniz. İşini mi gördü acaba diye bakmanız bence abartı olmuş.

Küslüğü bitirmek için adım atan, özlediğini dile getiren bir eşiniz var. Bence kıymetini bilin. Böyle şeyleri büyütmeyin. :)

O zaman güzel bir akşam yemeğinde, ikinizin keyfi yerindeyken aranızdaki sorunlara çözmeye yönelik yapıcı bir tartışma açabilirsiniz.
Hem olay soğuduğu hem aranız bal şeker olduğu için daha yararlı olacaktır, ayrıca birey olarak empati yeteneğinizle birbirinizi anlayıp, yanlışlarınızı görmenizi sağlayacaktır.
Eşim genelde böyle konuları benim eşref saatimde açar, doğru da yapar.
Öbür saatimde ya da kavga esnasında açsa biliyor ki sorun çözmek yerine daha da çözülmez bir hale gelir, getiririm çünkü.
Size de tavsiye ederim.

Çooook tesekkur ederim sagolun sanirim en yararli yorum sizden oldu. Ilk işim bu olacak konuşmayi bende dusunuyordum ama aslinda olay sogudugu icin anlasamayiz diye dusunmustum tesekkur ederim bebisiniz hayirli olsun

Gururunuzu kıracak bir durum yok ortada. Sonuçta o sizin kocanız. Siz de o an istemişsiniz ve devamında birlikte olmuşsunuz. İçinde bulunduğunuz zamana odaklanın. İlla bir kılıfa sokmak zorunda değilsiniz.

Eşiniz sizi ve sizinle yaptığı şeyleri özlediğini söylemiş. Özleminizi gidermiş birliktelikle de taçlandırmışsınız.

Siz sevgilisi ya da takıldığı bir kız değilsiniz. İşini mi gördü acaba diye bakmanız bence abartı olmuş.

Küslüğü bitirmek için adım atan, özlediğini dile getiren bir eşiniz var. Bence kıymetini bilin. Böyle şeyleri büyütmeyin. :)

Tesekkur ederim burda hissedilerek yazilan cok sey var ama cogumuz tarafindan buyutuldugunu dusunuyoruz.
Acikcasi 3.goz olarak yazmak istedim. Bunu kimseye anlatamam cunku

Ben ortada buyutulecek bi mesele gormedim
Sadece suna kiziyorum.Ne kadar sinirlenmis olursaniz olun esler gercekten boyle bisey dusunmeden bosanma kelimesini agzina almamali bence.Cunku zamanla her kizdiginda aliskanlik haline getiriyorsun sonra adam tamam bosanalim diyo sonrada gelip dert yaniyorlar pisman oluyorlar.Arkasinda duramayacaginiz laflar etmeyin.
Allah mesud etsin

Sanki para karşılığı biriyle olmuşun gibi düşünüyorsun.
Seni zorlamamış sonuçta istemesen istemezdin bence bu konuya takılma.
Ama evlilik böyle sık boğaz etmek mi ben anlamıyorum.
Neden bayanlar rahat olamıyor.
Burada okuyorum sevgili yada evli iken oraya giderse keserim , buraya giderse asarım , biz ikimiz plan yaparız vs. şeyler.
Ben erkek olsam soğurum sanırım böyle şeyden. İnsan güvendikten sonra gerisi boş bence.
Ama neden böyle yapılıyor samimice soruyorum bana açıklamak isteyen olursa çok memnun olurum.

Esınız ılıskı sonrası donup sıze sırtını yatsa, veya ertesı gun aynı konuyu uzatsa sırf cinsellik icin yanastı dıye dusunebilirsiniz.

Birde artık sizde aynı sekılde esınıze yanasabilirsiniz.. Boyle hıssetmeyın..

bu adam sizin kocanız

gururunuzu kıracak birşey yok

siz de istemişsiniz ki karsılık vermişsiniz

ama her siniriniz bozuldugunda boşanma lafını etmeyin derim.

Back
X