- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Kızlar eşime gecen c.tesi ve pazar gunu dışarı cıkıp aşırı alkol almasina ve surekli istifta etmesine serzenişte bulundum baya sinirlendm o da bana bikere de mutlu geleyim dedi ( eşimi cafeye arkadaslariyla takilmaya yollarim ama dirdir etmem kesinlikle biraz nankordur)
Bu lafi kullaninca cok sinirlendim boşan.! Diye bagirdim ve bulundugum yeri terk ettim tek basima geldim eve. Bu da onun zoruna gitmiş. Sonra benimle konusmadan uyudu. 3 gun boyunca onun isten geliş saatinde bende uyudum ve hic uyanmadim.
4.gun mesaj atti uyuma falan diye bende uyuyo numarasi yaptim ama uyumuyordum.
Geldi uyandirmaya calisti òptü kokladi seni cok ozledim dedi.
Bende ona ozleyenin kendisimi yoksa baska biseymi beni ozledi dedim ( 10 gundur iliski olmyordu )
Oda ben ozledim seninle dizi izlemeyi cay icmeyi senin dirdini sesini kokunu oturmayi sarilmayi herseyiiini ozledim dedi gozleri doldu bende ozlemiştm onu iliski oldu..
Sonra ben kendimi cok kotu hissettim
boyle birden isini halletmis gibi oldu. Ilk defa oluyor baristiktan sonra. 2 gundur de hasta sarilmiyor opmuyor zaten..
Barisma iliskisine cok karsiyim ama o an o kadar mutlu davraniyorduki dayanamadm.
Uzatmak istemedim.
Sirf o yuzdenmi baristi benle diye dusunuyorum.
Ama sonra kuruntu mu yaptim acaba diyorum.
Birdenn sogudum ondan resmen cok sacma ama...
Bugunde kizdim bide işn bitti flan diye sizce gereksiz bir davranişmi ?
Yoksa normal mi karsilamaliym bilmiyorum sanki gururum kırılmış gibi.!!
( Yanlış anlaşılmış sanırım duzelteyim eşim bunları sık yapan biri degil 1-2 -defa sadece bara gitti ondada en geç saat 12 de dönmüştür.
Yanliz konumuz benim esimin nereye gittigi degil benim yaşadigim durum. Ve esimin yaptigi nankorluk )
Bu lafi kullaninca cok sinirlendim boşan.! Diye bagirdim ve bulundugum yeri terk ettim tek basima geldim eve. Bu da onun zoruna gitmiş. Sonra benimle konusmadan uyudu. 3 gun boyunca onun isten geliş saatinde bende uyudum ve hic uyanmadim.
4.gun mesaj atti uyuma falan diye bende uyuyo numarasi yaptim ama uyumuyordum.
Geldi uyandirmaya calisti òptü kokladi seni cok ozledim dedi.
Bende ona ozleyenin kendisimi yoksa baska biseymi beni ozledi dedim ( 10 gundur iliski olmyordu )
Oda ben ozledim seninle dizi izlemeyi cay icmeyi senin dirdini sesini kokunu oturmayi sarilmayi herseyiiini ozledim dedi gozleri doldu bende ozlemiştm onu iliski oldu..
Sonra ben kendimi cok kotu hissettim

Barisma iliskisine cok karsiyim ama o an o kadar mutlu davraniyorduki dayanamadm.
Uzatmak istemedim.
Sirf o yuzdenmi baristi benle diye dusunuyorum.
Ama sonra kuruntu mu yaptim acaba diyorum.
Birdenn sogudum ondan resmen cok sacma ama...
Bugunde kizdim bide işn bitti flan diye sizce gereksiz bir davranişmi ?
Yoksa normal mi karsilamaliym bilmiyorum sanki gururum kırılmış gibi.!!
( Yanlış anlaşılmış sanırım duzelteyim eşim bunları sık yapan biri degil 1-2 -defa sadece bara gitti ondada en geç saat 12 de dönmüştür.
Yanliz konumuz benim esimin nereye gittigi degil benim yaşadigim durum. Ve esimin yaptigi nankorluk )
Son düzenleme: