- 19 Şubat 2020
- 689
- 802
- 18
- 31
- Konu Sahibi Winnethepooh
Kendisiyle ilgileniyor ne demek biri bana açiklayabilir mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MastürbasyonKendisiyle ilgileniyor ne demek biri bana açiklayabilir mi![]()
Videoyu mu? Yüksek ihtimalle yasak gelmiştir benim telefonumda vardı ama sildim gerçekten iğrenç bir şeyBende merak ettim
Bakalım zaten ne olur ne olmaz diye hemen iş bakmaya başladı inşallah kötü sonuçlanmaz tabii..Googledan baktim ama bulamadım konuyu merak ettim vala biri gönderde keşke banada
Konu sahibi, sevgiliniz nasil bir yerde çalışıyordu bilmiyorum ama cagri merkezleri devamlı alım yapar. Oyle bir durumda hemen başka yerlere başvuru yapın
Mesaj düzeltilmiştirVideo değil de Duyuru falan da göremedim internette ya.
Sildim umarım sorun olmaz. Öyle yani saçma bir olay.. Hukuki yollara başvurullrlarsa şirketten yüklü miktarda tazminat alabilirler ve bu şirketi zora sokar vs vs aklımda bin tilki dolanıyorum bakalımKuzum açiklamanin içinde firma ismi geçio ben okudum sil istersen
Kendisine destek oluyorum zaten. Hali hazırda sınavlarıma da çalışıyorum. Yorumunuz için teşekkürler :)Bazı şeyleri aşırı kafanıza takıyorsunuz.
Sevgilinizin çalıştığı çağrı merkezinin hizmet verdiği şirket sözleşmeyi fes ederse çağrı merkezide başka şirketle sözleşme imzalar. bu çağrı merkezinin sahibinin sorunu. 1 sözleşme fes edilmesiyle çağrı merkezinin kapısına kilit vurulmaz herhalde.
Diyelim vuruldu erkek arkadaşınız işsiz kaldı o zaman başka bir iş bulacak yapılacak bir şey yok. Sizin üzülmeniz kafanıza takmanız mevcut durumu değiştirmeyecek.
Bunları kafanıza takacağınıza oturun geçmem gereken sınavlar var demiştiniz o sınavlara çalışın.
Ayrıca erkek arkadaşınıza güveniyorsanız çalışkan bir insansa tuttuğunu koparan cinstense yeni bir iş bulacaktır. siz ah vah etmek yerine destek olun.