Kurutma makinesi hakkında fikir acilllll

belllma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
1.106
1.884
158
Selam herkeze.bende ist yaşayan biri olarak ayrıca oğlunda hafif derece allerjisi bulunan biri olarak kurutma makinesi(çamaşır) ihtiyacı hissediyorum.kullanan arkadaslardan yardım istiyorum.gercekten iyi biseymi
Kimisi çok memnun bazisida evde yer kaplamaktan başka ise yaramadığını dusunuyo.siz ne dersiniz..?
Bide Beko kullanıyorum evimde3 aydır memnunum şimdilik Beko alırım diyorum ama simensde aklım kalıyo ne dersiniz.samsungda cok iyiymis galiba ben görmedim ama ark ablasında varmis

bende düşünüyorum araştırıyorum evim küçük balkonumda kışın dışarı çamaşır asamıyorum
karşı bina soba kullanıyor ve duman olduğu gibi bizim balkonda bende mecburen evde kurutuyorum
tabi küçücük evde bu çok büyük porblem ama iyi araştırıp almak istiyorum benim araştırdığım kadarıyla bosch kullananlar çok memnun
genelde alırsam onu alırım tabi onunda fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı bakalım şimdilik düşünmedeyiz

bende her yere bulaşık makinem hariç herşey bosch dedim aklıma kurutma makinem hiç gelmedi :)
benimki arçelik arkadaşlar.. geçen mayıs ayında kampanyadan ucuza aldım.. çok da memnunum.. çok iyi kurutuyor..

slm bende arçelik ten almıştım geçen sene kampanyalı dönemde çokta memnunun ayrıca oğlumun alerjisi var demişsiniz.hazneden çıkan tozu görünce hayret edrsınız kıyafetlerın butun tuyunu topluyo yani

Özellikle çalışan bir bayan olarak kurutma makinesi bence evin en önemli cihazlarından biri.
Eskiden çamaşırları yıpratırlar, küçültürlerdi ama artık herşey çok gelişti.
Hele maalesef ülkemizde dışarı çamaşır sermek bence çok mantıklı birşey değil, hem görüntüyü sevmiyorum (balkonda sallanan çamaşırlar herkese sergilenmiş oluyor) hem malum memleketimizde toz özellikle yazın fazla oluyor, kışın ise kömür kokusu siniyor.
Evin içine serseniz ise kalabalık yapıyor, hep ayak altında (anca çamaşır odanız varsa belki olur), bir yerden geliyorsunuz bir şey oluyor, 2-3 posta çamaşır yıkanıyor, serecek yer olmuyor (çamaşırın teline max. 1,5 makine çamaşır sığıyor).
Evde de koltuklara, peteklere, sandalyelere çamaşır sermekten nefret ederim.
Atın kurutma makinesine, max. 1.5 saat içinde bitirin çamaşır işini (ser, topla derdi olmadan).
Özellikle çalışan bayanlar için olmazsa olmaz bence.

Henüz evli değilim ama nasip olursa yakın zamanda evleneceğim. Hatta o kadar çok önemsiyorum ki kurutma makinesini, çamaşır makinesini bile bütçemden tasarruf yapmak için daha düşük modelden almaya razıyım (şuan çamaşır makinesine max. 1000 TL vermeyi düşünüyorum, kurutma makinesi ise min. 1500 tl olacak).
Tek sıkıntım bu konuda Türkiye'de henüz çok marka ve çeşit olmaması.
Ben aslında çamaşır makinemi LG den almayı çok isterim, modellerini tasarımlarını çok beğeniyorum, ayrıca kaliteli makineler yapıyorlar. Fakat LG Türkiye'de Isı pompalı A sınıfı kurutma makinesi yok. Ben ise mutlaka 2 makineyi aynı markadan almak istiyorum, ne olur ne olmaz diye, cünkü ancak aynı marka olurlarsa üst üste kurulabiliyorlar. O yüzden mecburen ya Bosch ya da Siemens alacağım sanırım.
Bu arada almayı düşünüyorsanız, mutlaka A sınıfı Isı pompalı olmasına dikkat edin, diğer daha "eski" olan ısı pompasız modeller bulundukları ortamı çok aşırı ısıtıyorlar, özellikle banyonuza kuracaksanız hamam gibi olacaktır.

bu devirde herkese kesinlikle lazım. ben kullanıorum ve son derece memnunum. yer kaplamaktan başka işe yaramıyor diyenler halt etmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…