Sebze Yemekleri Kurutulmuş Fasulye Kavurması

sey_ren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
2.749
47
118
Adana
fasulye_kavurma_1.jpg

[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
Akşamdan bir tencerede ıslatılan fasulyelerin sabah suyu boşaltılır ve 1-1,5 lt su alınarak 30 dk haşlanır.

fasulye_kavurma_2.jpg

Bol soğanla yapılan kavurmanın tadına doyum olmaz. Yarım kg kurutulmuş fasulye için 3-4 adet soğan sotelenir, haşlanmış fasulyeler ve 1 kaşık biber salçası eklenerek 7-8 dk kavrulur.

fasulye_kavurma_3.jpg

Yarım demet dereotu ve maydanoz ilave edilerek 3-4 dk altı kapalı olarak karıştırılır.

fasulye_kavurma_4.jpg

Sabah, öğle , akşam yiyebileceğiniz oldukça lezzetli bir yemek karşımızda. Hele bir de yufka ekmekle yenirse inanılmaz oluyor.

Süpersinnn seyren bende böyle tarifler ariyordum... :46: cok tessekurler.. :16:

Süpersinnn seyren bende böyle tarifler ariyordum... :46: cok tessekurler.. :16:

:16::16:Ben teşekkür ederim canım.Organik ürünlerimin olduğu konunun en başına bu tür yayınladığım herşeyin linkini ekliyorum görebilirsin.Bu arada özlettin kendini görüşemedik bir türlü:16:

:16::16:Ben teşekkür ederim canım.Organik ürünlerimin olduğu konunun en başına bu tür yayınladığım herşeyin linkini ekliyorum görebilirsin.Bu arada özlettin kendini görüşemedik bir türlü:16:

Buralardayim canim.. :16: gideyim bakayim bi konuya neler var mantilar aklimda kaldi zaten :ssz:

Buralardayim canim.. :16: gideyim bakayim bi konuya neler var mantilar aklimda kaldi zaten :ssz:

:16:Ben konu ve koşturmaca ile yoğrulunca hiçbir yere bakamıyorum canım.
Aklında kalamsın burada havalar az daha soğusun mantını yollıcam sana inşallah.Merak etme.Senin kargoyu uçakla yollıcaz artık 20-25 tl fazla kargo parsaı verirsin ne yapalım.Şeyda 66 ya ürün yollayacağım Avusturayay onunkiler kuru olunca normal yolu tercih ettik.Ona sağ salim ulaşırsa sen aklımdasın merak etme.Senin mantının etini kavurucam ve hamuruda fırınlıcam bakalım sana ulaşacak inşallah bir şekilde.:16:

:16:Ben konu ve koşturmaca ile yoğrulunca hiçbir yere bakamıyorum canım.
Aklında kalamsın burada havalar az daha soğusun mantını yollıcam sana inşallah.Merak etme.Senin kargoyu uçakla yollıcaz artık 20-25 tl fazla kargo parsaı verirsin ne yapalım.Şeyda 66 ya ürün yollayacağım Avusturayay onunkiler kuru olunca normal yolu tercih ettik.Ona sağ salim ulaşırsa sen aklımdasın merak etme.Senin mantının etini kavurucam ve hamuruda fırınlıcam bakalım sana ulaşacak inşallah bir şekilde.:16:

hadi bakalim INSALLAH.. haber verirsin sen arkadasa selametle ulasirsa banada nasip olur INSALLAH:16:

Çok ilginç daha önce hiç fasulyenin kurutulduğunu duymamıştım

Back
X