Küs kalamamak...

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Merhaba Hanımlar;
Ikinci yılına giren bir iliskim var.Zaman zaman tartismalarimiz oluyor ama genel itibariyle güzel devam ediyor. Sizlere sorunum şu sevgilimle tartıştık mesela kalbim kirilsa bile ben küslügü hic uzatamiyorum küçücük bi özür dilerim demesi yeterli oluyor hmn barisiyorum.Bu durumun artık onu simarttigini fark ettim.Çünkü kalbimi kirdiginda ozrunü erteliyo artik ne de olsa sonrada dilese barisirim diye.Dün tartıştık mesela bende kırıcı konustum kırdım ama o cok daha kiriciydi.Ben özür diledim gönlünü aldım sonrasında fakat o bnm gönlümü alma zahmetine girmedi bile.öyle ağlamaklı uyudum :( az önce mesaj attı aşkım dün ağır konustum özür dilerim beni affet yazmış! Ben bu defa hmn barismak istemiyorum ama dayanamiyom da konusasim var :)))
Sorum şu bnm gibi küs kalmayı basaramayan arkadaslar iliskiniz bundan nasil etkileniyor.sizlerinde esiniz veya sevgiliniz simariyor mu?

şımartırsın böyle tabi. kapat telefonu başka şeylerle ilgilen işin yok mu. o napıyosa aynısını yap kısaca

Küs kalamamak iyidir aslında.
Üç günlük dünyada uzatmaya değer mi?

Küs kalamamak iyidir aslında.
Üç günlük dünyada uzatmaya değer mi?
Kesinlikle değmez de karsi taraf artik simariyor.Gönül alma zahmetine girmiyor ne de olsa barisirim diye erteliyor işi olmadiginda cani isterse özür diliyor

Ben tek başına kürek çektiğini düşünüyorum senin..

Küs kalmamak iyidir ama kavgadan sonra oturup konuşup anlaşarak barışmak gerekir. Öyle laftan özürle barışılır mı bilemedim. Insanın içi soğumaz ki kırıldığında kızdığında falan.

bende kolay kolay küs kalamam
bir sorun olduğunda uzatmayı trip üstüne trip atmayı sevmem.
ama karşımdaki insana şu şu davranışından şu şu sözünden rahatsız oldum, oluyorum derim.

siz de küs kalmayın tabi ama hatasını anlatın. rahatsız olduğunuz davranışlarınızı bilsin. defalarca üst üste aynı şeyi yapıyorsa zaten beni kırmayı göze alıyor demektir. onun icabına da o zaman bakılır :)

bende öyleyim küs kalamıyorum..karakterini değiştirmen zor olacak benden söylemesi...

küs kalamamak iyidir ama işte bazıları maalesef bunu kullanır.Çantada keklik gibi görürler seni, nasıl olsa gitmez, affeder derler.Gerçekten kalbin kırıldığında onarana kadar bekle, onu düşünme başka şeylerle ilgilen.

Merhaba Hanımlar;
Ikinci yılına giren bir iliskim var.Zaman zaman tartismalarimiz oluyor ama genel itibariyle güzel devam ediyor. Sizlere sorunum şu sevgilimle tartıştık mesela kalbim kirilsa bile ben küslügü hic uzatamiyorum küçücük bi özür dilerim demesi yeterli oluyor hmn barisiyorum.Bu durumun artık onu simarttigini fark ettim.Çünkü kalbimi kirdiginda ozrunü erteliyo artik ne de olsa sonrada dilese barisirim diye.Dün tartıştık mesela bende kırıcı konustum kırdım ama o cok daha kiriciydi.Ben özür diledim gönlünü aldım sonrasında fakat o bnm gönlümü alma zahmetine girmedi bile.öyle ağlamaklı uyudum :KK43: az önce mesaj attı aşkım dün ağır konustum özür dilerim beni affet yazmış! Ben bu defa hmn barismak istemiyorum ama dayanamiyom da konusasim var :)))
Sorum şu bnm gibi küs kalmayı basaramayan arkadaslar iliskiniz bundan nasil etkileniyor.sizlerinde esiniz veya sevgiliniz simariyor mu?

Küslükten nefret ederim.
Ama bu karşımdaki insanın kullanmasını gerektirmez. Konuşmak, sorunu çözmek en güzeli. Üstünü kapatıp özür dileyerek ya da dileterek bir yere varamazsınız ki.

Bir soyle olamadim bende ajsine cok kinciyim malesef bi kere kirilinca sogurum uzaklasirim trip atmak icin degil konusmak icimden gelmez.

Back
X