olmuyor çok zor geçmişe sünger çekilmiyor.
tabiki geçmişe sünger çekmek zor olacaktır senin için ama sen olgunluğunu göster.. ve sanki sana yatılı bir misafir gelmiş gibi düşün.. sana ne derse desin ses etme ki amacına ulaşamasın..
sonuç itibariyle oturdugunuz ev aynı zamanda oğlunun evi ve torununu özlemiş..belkide bu bahaneyle eşiniz sizi barıştırmak istiyorda olabilir..
sana şu kadarını söyleyeyim.. benim k.validemde geldi bana hemde tek gelmeye korkmus ablasınıda koluna takıp gelmiş.. 1hafta kaldı bende ama ne sabırlar çektim anlatamam sana... bana gelen her misafir gibi dusundum onu ve hizmetimde kusur etmedim..
kahvaltıdan 2saat sonra meyvelerini verdim
öğle yemeğinden 3saat sonra kahvelerini yaptım
aksam yemeği cay faslı gibi hiç bi şekilde hizmetimde kusur etmedim.. saygısızlıkta bulunmadım,surat asmadım.. olgunluğumu gösterdim diye düşünüyorum.. yanlarında da oturmadım ancak sınavlarım vardı ders çalıştım ,mutfak topla,banyo yıka bahanesiyle yanlarında hiç durmadım kısaca.. yanlarına gidip hizmet için bulunduğumda laf sokusturdular ama gıkımı cıkarmadım sabrettim..
dayanamayıp eşimin yanındada laf soyleme acizliğini gösterdiler bi çok kez..en sonunda eşim dayanamadı ablasıyla k.validemi gönderdi memleketlerine... ben eşime karşı hiç bi şekilde surat asmadım,şikayette etmedim..yani hiç bişey yapmadım onların aleyhine..
o 1hafta canım çıktımı yoruldum mu yoruldum ancak birde zihnen yoruldum o beni mahvetti.. güler yüzlü neşeli,ikide bir laf sokuşturmak için fırsat kollamayan başka misafirlerim gelseydi inan bu kadar çok yorulmazdım..
sende sabret,sabırlı ol bakalım.. Allah görüyo zaten herşeyi,ayalıyor ederi ne ise.