Küs olduğum komşumun kızı....

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar hemen ufak bir özet geceyim .

Üst katımda oturan ünv li komşu kızımla aram çok iyiydi.

Benimde bu şehirde akrabam olmadığı içşn abla kardeş gibi olmuştuk.

Abartısız günde 3 4 mutlaka uğrardı.
Saygılı bir tip di de Allah var.
Gelmeden abla eşin evde mi diye sorar evdeyse gelmez.Rahatszlık vermezdi.

Ve annesi ile de hiç geçinemez hep evlenip gitsem kurtulsam diye anlatırdı.

Neyse gereksiz detaylara girdin heralde hemen toparlayıp konuya giriyorum .

Bi sebepten dolayı biz bu kızın annesi ile tartıştık yüzde birmilyon benim haklı olduğum bir konu.

Ve o ğün buğün bu kız birdaha gelmedi.
Sonuçta annen ile küstük sen niye dahil oluyorsun dimi.

Ama arada msj atar abla nasılsın
Gelemiyorum bi hatrını sorayım diye.

Gecen günde msj atmış.

Abla bana şapka örermisin.Diye.

Hastayım dedim geçiştrdim iyileşince bakarız dedim.
Bu arada gebeyim ve zor luyor beni halsizlik kusma vb.

Şimdi 2.3 gün geçti üstünden bu hormonlar mahvetti zaten beni çok büyük bi kabahat işkemişim gibi vicdan azabı çekiyorum.

Keşke örseydim diye .
Ama napayım

Annesinin yaptığı terbiyesizliğe mi kızayım.
Onun iletişimi kesmesine mi .

Çok küçük birşey belki ama çok kurcaladı kafamı sanırım hormonlar.
Yoksa böle biri değilmdir.

Örsem miii
Örmesem mi

Örersem annesi yine yüz bulur mu diye de çekiniyorum aslnda.

Tşk ler

Örme, bebeğine ör kendinle ilgilen zor da geçiyormuş hamileliğin .sağlıkla kucağına alırsın inşallah !

Anneyle kızın arasındaki tartışmaya dahil mi oldunuz bi komşu olarak. doğru mu anladım?

dert etmene bıle gerek yok bosver uzak durrrrr

Aslında kafana takmana değecek bir konu değil gibi geldi bana belkide şuan hormanel olarak hassas olabilirsin. . .
Örmek istemiyorsa örme. . .

Belki annesinden dolayi gelemiyodur.
Size laf gelmesin diye.
Size gelmesiyle ilgili tartistiysaniz.
Oda kusse sizle hal hatir sormazdi.
Orguye gelince orecek haliniz yoksa ormeyin bunda bisey yokki.
Ben olsam ormezdim sahsen eger kavga bu kizin size gelip gitmesinden kaynakli ciktiysa.

Yo hayır annesi bana bir iftira attı ve bende gidip bir güzel payladım sanırım kızıda o yüzden mesafe koydu aramıza

Hmm anladım demekki annesi öyle istemiş baskı yapıyordur hatta
Bence yinede takmayn bebeğinize odaklanın hayırlı huzurlu hamilelikler :KK68:

Belki annesinden dolayi gelemiyodur.
Size laf gelmesin diye.
Size gelmesiyle ilgili tartistiysaniz.
Oda kusse sizle hal hatir sormazdi.
Orguye gelince orecek haliniz yoksa ormeyin bunda bisey yokki.
Ben olsam ormezdim sahsen eger kavga bu kizin size gelip gitmesinden kaynakli ciktiysa.

Yo yo hayır kızın bize gidip gelmesi ile uzaktan yakından alakası yokk

Bence kız tavır almamış size, annesiyle kavga etmiş olmanıza rağmen sizinle mesaj yoluyla da olsa iletişime geçip hal hatır soruyor. Tavır alsa tüm irtibatını keser. Bence kız sizin ona karşı tavrınızı da yokluyor olabilir, annesiyle kavga ettiğiniz için belki ona karşı da tepkili olabileceğinizi düşünüp gelmeye çekiniyordur. Şapka örer misin, teklifi de bundan dolayı olabilir. Tepkinizi yokluyor gibi geldi bana.

Bence kız tavır almamış size, annesiyle kavga etmiş olmanıza rağmen sizinle mesaj yoluyla da olsa iletişime geçip hal hatır soruyor. Tavır alsa tüm irtibatını keser. Bence kız sizin ona karşı tavrınızı da yokluyor olabilir, annesiyle kavga ettiğiniz için belki ona karşı da tepkili olabileceğinizi düşünüp gelmeye çekiniyordur. Şapka örer misin, teklifi de bundan dolayı olabilir. Tepkinizi yokluyor gibi geldi bana.

Ayy bu acıdan hiç düşünmemiştim .
Ama ben ona böyle bir düşünceye kapılmaması adına annen ile tartışmış olabilirz ama bu senin dışında bir olay filan gibi bi msj atmuştım da ay bilemedim.

Ayy bu acıdan hiç düşünmemiştim .
Ama ben ona böyle bir düşünceye kapılmaması adına annen ile tartışmış olabilirz ama bu senin dışında bir olay filan gibi bi msj atmuştım da ay bilemedim.

Size tavır alsaydı mesaj atmazdı hiç, numaranızı engeller irtibatını keserdi. Annesiyle tartıştınız ya, gelmeye çekiniyor yüksek ihtimalle. Mesaj yoluyla sizin tavrınızı yokluyor gibi geldi bana. Size tepkili olsa neden "Bana şapka örer misin" desin, annesi şapka öremiyor mu ya da satın alamaz mı? Şapka bahane, sizden alacağı cevaba göre tepkinizi ölçmüş bence.

Back
X