Anneyle kızın arasındaki tartışmaya dahil mi oldunuz bi komşu olarak. doğru mu anladım?
canım benım bu insanlardn uzak durYo hayır annesi bana bir iftira attı ve bende gidip bir güzel payladım sanırım kızıda o yüzden mesafe koydu aramıza
Yo hayır annesi bana bir iftira attı ve bende gidip bir güzel payladım sanırım kızıda o yüzden mesafe koydu aramıza
Belki annesinden dolayi gelemiyodur.
Size laf gelmesin diye.
Size gelmesiyle ilgili tartistiysaniz.
Oda kusse sizle hal hatir sormazdi.
Orguye gelince orecek haliniz yoksa ormeyin bunda bisey yokki.
Ben olsam ormezdim sahsen eger kavga bu kizin size gelip gitmesinden kaynakli ciktiysa.
Sevgiler dedim :))Anlamaadım desem
Bence kız tavır almamış size, annesiyle kavga etmiş olmanıza rağmen sizinle mesaj yoluyla da olsa iletişime geçip hal hatır soruyor. Tavır alsa tüm irtibatını keser. Bence kız sizin ona karşı tavrınızı da yokluyor olabilir, annesiyle kavga ettiğiniz için belki ona karşı da tepkili olabileceğinizi düşünüp gelmeye çekiniyordur. Şapka örer misin, teklifi de bundan dolayı olabilir. Tepkinizi yokluyor gibi geldi bana.
Ayy bu acıdan hiç düşünmemiştim .
Ama ben ona böyle bir düşünceye kapılmaması adına annen ile tartışmış olabilirz ama bu senin dışında bir olay filan gibi bi msj atmuştım da ay bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?