Küs olunan arkadası ozlemek? Neden?

ladymama

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
6
0
6
Bolu
Beni çoğu zaman sinirlendirmiş,arkamdan dedikodumu yapmis, hayal kırıklığına uğratmış,arkamdan is cevirmis, kendini, ailesini, arkadaşlıklarını hatta erkek arkadaşıyla olan ilişkisini mükemmel görüp sürekli onlarla benim hayatımı eleştirmiş, attığım her adımda yanımda olmak yerine canıyla başıyla bana karşı çıkmış, bir defa da bana "tamam canim, sen öyle olsun istiyosan sonucu ne olursa olsun ben senin yanındayım" dememiş aksine her şekilde sonucun kötü olacağından emin bir şekilde beni caydırmaya çalışmış caydırmaya çalışmasını geçtim illa ki bir şekilde müdehale edip yolunda gidiyorsa bile bozmaya çalışmış ve tüm bunlarla beni çok yıpratmış bir arkadaş..
Birbirimizde kaldigimiz zaman sarilarak uyudugumuz,platonik asklarimizda honkurerek aglayip birlikte sabahladigimiz bir arkadas. Barismamiz mumkun degil cok kotu kavga ettik hatta hatta sinsi dedigim bu arkadasimin dobra diye savunup beni satan diger arkadaslarima gore daha delikanli ciktigini gormem..Hic kimseye gururumdan soyleyemeyip evlenip cok uzaklara giden hatta bir daha hic goremiycegim arkadas.Hayatımdan cıkartırken bu kadar ozlıycegımı tahmın etmezdım.Olumum mu yaklasti acaba?

Özlenir :) Neden çünkü ne kadar arkanızdan iş çevirse , herşeyinize karşı çıksada sizde açmış olduğu yaralar derin. Paylaştıklarınız da bi okadar güzel şeyler anlaşılan :) E insanlar işte hepsi birbirinden çok farklı aynı şeyleri yapmak yada düşünmek zorunda değilki hiç kimse. Yapılan onca şeye karşılık hala ona karşı nefret duymuyoda iyi niyet besliyosa insan özlenir :34:

Özel değilse bu arkadaşla hangi ortamda ve hangi şehirde tanıştığınızı merak ettim..evlenen o mu siz misiniz bir de?

Özlenir ama geçer.
Ben hala bile rüyamda görüyorum, sarılıyoruz ağlaşıyoruz falan. Küseli 5 sene olcak :31:
Ama barışma ihtimalimiz düşük işte.

@yaseminA aslinda ondan hala nefretediyorum affedemiyorum ki cok Kati bi insanimdir bu tarz konularda ama bugun ilk defa hissediyorum boyle biseyi sabahtan berI. K izlar forumda yeniyim.telefondan giris yapiyorum umarim dogru yerden cevapliyorumdur.

Bende bana kazık atan arkadaşlarımı çok özlüyorum. Özleniyor. Çok yakın olduğun için onun eksikliğini hissediyorsun hayatında. Sana kötü şeyler yapmış olsa bile özleniyor çok özleniyor..

bu konuda yalnız olmadığıma sevindim :) o kadar büyük kazığın ardından O'nu özlemenin salaklık olduğunu düşünüyordum ama gayet insancıl bir duyguymuş :) hayat insanı nerelere getiriyor :( eski dost düşman olmaz derler ama en güzel yerden de onlar vururlar,en iyi onlar bilir çünkü en zayıf noktamızı ....

@Kares hep derler ya allah kus olduguna,gidene muhtac etmesin diye.en kotusu iste.ayne oyle dunden beri sen aptal misin diye kendi kendimi yiyorum icimde ama benim gibiler doluymus:) burada

Özlenir... Gerçekten ne yaşanırsa yaşansın bazı şeylerin özlemi ve sıcaklığı kalıyor gün geçtikçe de yürek sızlatıyor... Elimin aramaya gidip de geri geldiği dostlarım olmadı değil... Ne desem yalan olur.:34: Aranızda hala saygı bağı kaldıysa kötü niyetle birşeyler söylenmediyse arayın derim ölümlü dünya ne de olsa. :34:

Özlenir... Gerçekten ne yaşanırsa yaşansın bazı şeylerin özlemi ve sıcaklığı kalıyor gün geçtikçe de yürek sızlatıyor... Elimin aramaya gidip de geri geldiği dostlarım olmadı değil... Ne desem yalan olur.:34: Aranızda hala saygı bağı kaldıysa kötü niyetle birşeyler söylenmediyse arayın derim ölümlü dünya ne de olsa. :34:

Arayamam maalesef arayamaM gururumdan.zaten evlendı gıttı ya da benı unutmustur.salaklık bende.Hıc kımseye soyleyemedım bunları bu forumada ondan uye oldum zaten.

Özlenir tabii özlenmez mi? acı bir darbe alsnız bile tatlı anlar hafızadan ara ara slayt halinde geçer:1: o günlere dalarak özlersiniz yaptığı haksızlıkta araya reklam gibi girince sinirlenirsiniz hep böyle olur az ya da çok zaman geçse de bende olur.Özlenir yaaa özlenmez mi acısıyla tatlısıylaaa :34::34:

Back
X