- Konu Sahibi UcanFasulye
-
çökelek gıbı kusuyor,üşütmuyoruz o da ben de ama hep kusuyor kızımbenim kızım da çok kusuyo ama birşey kullanma taraftarı değilim. kusmuğu ekşi kokuyorsa ya o üşütmüştür ya sen. üşütmemeye dikkat edin
canım hep dık tutuyoruz, yatagı da dık. ama hıc bırsey ışe yaramıyor malesef.canım benım oğlumda hep kusuyordu emzırdıkten sonra en az 15 dk dık tutacakmıssın yatagının altına 90 derece acı yaratacak kadar egım verecekmıssın bızımkıde oyle duzelmeye basladı yedıklerıne dıkkat et ve ayaklarından sakın usutme
fazlasını cıkarıyor evet ama normal kusma degıl, normal kusuyor zaten ona bırsey demıyorum da burnundan fışkırarak gelmesı benı cok uzuyorbenim oğlumda aşırı kusardı, doktor fazla emdiği sütü çıkarttığını söylemiş ve emdikten sonra en az 30 dak. omuzuna yatır dik dursun demişti, sütünü varsa mamaya hiç gerek yok bence, fazlasını çıkartıp rahatlıyordur bebeğiniz
her soylenenı ben de denıyorum ama yok olmuyor. dün gece yıne fışkırarak kustu burnundan agzından her şekılde kusuyor care bulamıyorumdoktorların söylediklerinin hepsini yaptım ama halada kusuyor fışkırarak hem de
çökelek gıbı kusuyor,üşütmuyoruz o da ben de ama hep kusuyor kızım
canım hep dık tutuyoruz, yatagı da dık. ama hıc bırsey ışe yaramıyor malesef.
fazlasını cıkarıyor evet ama normal kusma degıl, normal kusuyor zaten ona bırsey demıyorum da burnundan fışkırarak gelmesı benı cok uzuyor
her soylenenı ben de denıyorum ama yok olmuyor. dün gece yıne fışkırarak kustu burnundan agzından her şekılde kusuyor care bulamıyorum
Anlattığınız şey reflüye benziyor. Oğlumda ben de yaşadım. Sağlıklı bir bebekten daha sık ama az miktarda emzirmeli, emzirdikten sonra yarım saat kadar dik tutmalısınız. Yüzükoyun ve 45 derece eğimli yastıkta yatırmalısınız. Ayrıca biz 6 ay boyunca asidi nötralize edici ilaç kullandık. Geçmiş olsun...Arkadaşlar bebegım 35 gunluk ve doğdugundan berı ortalama haftada ıkı kez, mesela bu hafta 3 kez burnundan fışkırırcasına kusuyor. Çok üzülüyorum.
Doktor bebelac ın keçı boynuzu ozlu kıvam arttırıcısını onerdı ama korkuyorum kullanmaya emmeyı bırakırsa ya da kabız yaparsa dıye...
kullanan ve tavsıye eden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?