Kusana Kadar Yiyorum! Delireceğim!

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Kızlar geçen yıl 10 ayda ıkına ıkına verdiğim tüm kiloları 2 ay içerisinde olduğu gibi geri aldım. Delirmek üzereyim!!!!

İki aydır fazla depresifim sürekli yiyorum. Ama yeme bozukluğu bence artık bu çünkü artık midem bulanana kadar yiyorum ve ancak o duruma geldiğimde çok yediğimi farkediyorum. Kendimi tamamen kaybediyorum yemek yerken. Ne olur bana bir akıl verin. :mad:

Diyetisyen demeyin daha önce gittim bana sadece ufak tefek şeylerde yardımcı oldular. Spora başlayacağım hemen.. Bunun dışında bu lanet duygudan nasıl kurtulurum :mad:

Kızlar geçen yıl 10 ayda ıkına ıkına verdiğim tüm kiloları 2 ay içerisinde olduğu gibi geri aldım. Delirmek üzereyim!!!!

İki aydır fazla depresifim sürekli yiyorum. Ama yeme bozukluğu bence artık bu çünkü artık midem bulanana kadar yiyorum ve ancak o duruma geldiğimde çok yediğimi farkediyorum. Kendimi tamamen kaybediyorum yemek yerken. Ne olur bana bir akıl verin. :mad:

Diyetisyen demeyin daha önce gittim bana sadece ufak tefek şeylerde yardımcı oldular. Spora başlayacağım hemen.. Bunun dışında bu lanet duygudan nasıl kurtulurum :mad:
canım hem depresifim diyorsun hem de ne yapmalıyım diyorsun.. cevap sorunun içinde gizli.. psikolojik yardım almalısın.. bu yeme probleminin altında yatan muhakkak bir sorun vardır.. onu da biz çözemeyiz..
yeme problemini çözmezsen de istediğin kadar spor yap sen kilo veremezsin..

Aynı durumdayım ve konuyu takipteyim.

Psikologları da daha önce denedim. İnanın bir saat beni konuşturup bir kelime etmeden süremiz bitti diyor büyük bir çoğunluğu. "Eee çözüm?" dediğimde çözüm sende deyip yolluyorlar.. "Çözüm içinde" cevabını duymak istesem Hindistan'a gider guru bulurum kendime... Bir de maalesef psikologlar çok da pahalı, durumum iyi değil o konuda ve gittiğimde bir çözüme ulaşamayınca daha çok üzülüyüorum.

bu işin okulunu okumuş insanlar sana yardımcı olamıyorsa bız nasıl yardım edelım ?

psikologları da gömdün yani bende çok gittim hiçte öyle değiller çoğu diyorsun bir de kaç psikologa gittin?

Sadece bikaç gün dayanıp mideni küçült. Sonrası kolay gelir. Bi de çorba ayran bunları çok iç ki şişirsin yerin kalmasın:) ama en güzeli yiyerek organlarını mahvettiğini, dinlenmeleri ve yenilenip gençleşmeleri için onlara hiç fırsat vermediğini, çabuk yaşlanacağını düşün. Bende senin gibiydim bikaç gündür böyle düşünüyorum ve çokk az yiyorum. Göbek içeri girdi bile. Reçeteye gerek yok. Bi inanmayacaksın ama niyet etmek çok iyi geliyor:))) beyne mesaj ciddi ciddi gidiyor galiba. Niyet ettim allahım önce senin rızan sonra sağlığım için az yemeye... Ben kendime inanamıyorum çünkü bişey yemezsem sıkılırım düşün artık. 1.97 boyunda 110 kiloda olan eşimle nerdeyse aynı porsiyonları yiyordum. Bikaç gündür çok iyi hissediyorum çünkü organlarımın da biraz olsun rahat ettiğini hissediyorum, hafifim:)

Kendin gibi biriyle arkadas ol.Ve birbirnizi takip edin.O sana sorsun ne yedin diye sen ona sor.Hesap verin yemek konusunda.Birbirinize yasaklar koyun.Hem ogretmen hem ogrenci olmus olacaksiniz.Bence deneyebilirsiniz. :|

Ac karina bi kac findik ceviz kuru kayisi yiyin , tarcini su ike karistirip icin , bol bol ayran icin , istahinizi kapatip tokluk hissi verecektir;)

Ya arkadaşa katılıyorum psikologlar konusunda. İlk tecrübemi iş hayatımda mobbing ve stres yüzünden bunalıma girdiğimde yaşadım, kadın karşımda emlakçıdan nasıl kazıklandığını anlattı " benim halim senden kötü" dedi Prozac verdi yolladı. Daha sonra 2011 de gittim, o dönemki erkek arkadaşımdan ayrılmıştım ve depresyondaydım. Anneniz psikologsa bana neden geldiniz dedi ve işin en irite edici kısmı sürekli saatine baktı ben anlatırken. Bu kış gittiğim doktor daha profesyoneldi belliydi ama bana yeni bir şey vermedi, tavsiye verdi yalnızca arkadaşın dediği gibi. Bilmiyorum belki klinik sıkntılarım olmadığı yani çok ağır durumda olmadığımdan bana faydalı gelmedi gittiğim doktorlar.

Montignac yöntemi diye bir beslenme biçimi var internetten araştırmanı hatta kitabını almanı tavsiye ederim ..
Diyet yapamamanın en büyük nedeni yeme şekline sınır getirmesi diye tahmin ediyorum ..
Bu yöntem de sınır yok . Aç kalmıyorsun ..

Montignac yöntemi diye bir beslenme biçimi var internetten araştırmanı hatta kitabını almanı tavsiye ederim ..
Diyet yapamamanın en büyük nedeni yeme şekline sınır getirmesi diye tahmin ediyorum ..
Bu yöntem de sınır yok . Aç kalmıyorsun ..

Psikolojik olabilir.. Psikologdan yardım almalısın.

Yediklerinizi not edin.
Sizinkisi psikolojik gibi bazı kadınlar stresteyken yer bazıları sevinince.
Yürüyüş yapın bol bol kafanız dağılır.
İp atlayın.Çok eğlenceli :)

Hemen psikiyatrist'e git ve iştah kesen antidepresan yazdır bence.

psikolog önerimizi kabul etmiyorsun anlaşılan o zaman bi uğraş bul kendine kitap oku,çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan bi işe gir çalış,arkadaşlarınla dışarı çık onlarla vakit geçir yani demem o ki evde boş Durma kafanı bişeylere yor,uğraş o zaman yemek yemek aklına gelmez.

Back
X