Kusarken kan gelmesi

Tugce383850

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
22
26
18
25
Arkadaslar 7+6 günlük hamileyim sabahlari bulantim ve kusmam oluyo ilac kullanmama ragmen ve suanda 2 kere kustum ikincide ise kan kustum hic yasayan oldumu normalmi ne yapmaliyim bilmiyorum yardimci olurmusunuz

Çok kusmaktan canım boğazın tahriş oluyor benim bulantim halâ geçmediği için kendimden biliyorum
Arkadaslar 7+6 günlük hamileyim sabahlari bulantim ve kusmam oluyo ilac kullanmama ragmen ve suanda 2 kere kustum ikincide ise kan kustum hic yasayan oldumu normalmi ne yapmaliyim bilmiyorum yardimci olurmusunuz

Boğazınız tahriş olmuştur demeye gelmiştim ki arkadaşlar da demiş zaten. Endişe etmeyin.

Aynen boğaz tahrisligi.. kusmak zor
Geçer inşallah.

bende bu konuyu açmıştım geçenlerde. Buradaki arkadaşlardan boğazımın tahriş olduğunu öğrendim. ve hala aynı sorunu yaşıyorum

Normal canım bende çok kan kustum kıpkırmızı şok olmuştum. Boğaz tahriş oluyor şişme yutkunmada zorluk yaşıyordum bende.Bir kaç gün soğuk bisey tüketme baharatlı vs daha çok tahriş olmasin

Bende aynı durumdayım çok endişe etme okudugum kadarıyla bogaz tahrıs oluyomus ilerde bunları okuyacaklarada tavsiyem yemek yıyın yemeyınce daha beter oluyomus dedıgıme bakmayın bende halaa yıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…