• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜSEMİYORUM

Mrskenry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
104
77
13
Herkese iyi akşamlar. Bir çoğunuz için bu bir sorun olmayabilir. Fakat bu konu kendi içimde büyüyor.Eşim hangi konuda olursa olsun hangi hatayı yaparsa yapsın ben hiç bir şekilde ona küsemiyorum. O kadar basitleşiyorum ki beni dikkate almıyor bile.Kavga ediyoruz diyelimki eşim hatalı ben ona sadece bir saat küsüyorum çünkü o gelip hemen gönlümü almaya çalışıyor. İstiyor ki yaptığı her şeyi halının altına süpüreyim. Tabi o an ben ciddi durup karşı koyamıyorum ya gülüyorum ya da hemen affediyorum. Fakat baktım ki artık hatalar yanlışlar dev gibi büyüyor ve benim iyi niyetimi suistimal edip nasılsa affeder gibi davranıyor.Bende sizlere yazmaya karar verdim.Bana öyle bir şey söyleyin ki dimdik durayım. Küseyim konuşmayım.Gerekirse yatağımı ayırayım ama eşim artık bir şeylerin eskisi gibi olmadığını anlasın.

Ya Displinli Olcaksiniz, yada şimdi olduğu gibi devam edeceksiniz.

Displinsiz oldunuz için, o hatalar daha'da artcak! Gülerek konuştunuzda= hata yaptim ama hoşunada gitti !ve sizi ciddiye almama sinyalini siz veriyorsunuz!

1 Saatde gönlümü aliyor= Amannn ne olcak yapim 2 tatli laf 1 sarilma tamamdir bu iş.

Küsün! Hata yaptiğinda hatasina göre Bi kac gün ne kadar büyükse O Kadar ceza verin!!!! Yoksa kaybeden siz olursunuz.

Erkekler cocuk gibidir. Hata yapan bir cocuk ele alalim diyelimki hirsizlik yapti, kizarken gülüyorsunuz, Eee bu cocuk 2ci kez hirsizlik yapcak 1 saat küstünüz, cocuk anneciğim seni çok seviyorum sarildi. Tamam gecti. Er Bu cocuk sizce devam hirsizlik yaparmi yapmazmi? elbetdeki yapar zira ceza almiyor.

Herkese iyi akşamlar. Bir çoğunuz için bu bir sorun olmayabilir. Fakat bu konu kendi içimde büyüyor.Eşim hangi konuda olursa olsun hangi hatayı yaparsa yapsın ben hiç bir şekilde ona küsemiyorum. O kadar basitleşiyorum ki beni dikkate almıyor bile.Kavga ediyoruz diyelimki eşim hatalı ben ona sadece bir saat küsüyorum çünkü o gelip hemen gönlümü almaya çalışıyor. İstiyor ki yaptığı her şeyi halının altına süpüreyim. Tabi o an ben ciddi durup karşı koyamıyorum ya gülüyorum ya da hemen affediyorum. Fakat baktım ki artık hatalar yanlışlar dev gibi büyüyor ve benim iyi niyetimi suistimal edip nasılsa affeder gibi davranıyor.Bende sizlere yazmaya karar verdim.Bana öyle bir şey söyleyin ki dimdik durayım. Küseyim konuşmayım.Gerekirse yatağımı ayırayım ama eşim artık bir şeylerin eskisi gibi olmadığını anlasın.

Sanki beni anlatmissin, ben de hic kusemiyorum ve hatta gidip barisan ben oluyorum haliyle bir degerim kalmiyor...

Canım ... önce kendini sevmelisin. Duruşun olmalı. bırak onsuz da yapabileceğini görsün. Bu küslük döneminde kendini kendi iradenle tutman lazım.
Bende eskiden yapamazdım şuanda bi sure daha küs kalabiliyorum. kitap okuyorum sevdiğim birşeyler izliyorumm sevdiğim biriyle konusuyorum sohbet edıyorum en önemlisi karşı tarafa üzgünsem bile üzgün oldugumu belli etmıyorum bir sure sonra o anki krizlerle baş etmeyi ögreniyorum. kimseden tavsiye almadan kendi çabamla .

ha ben konuşmuyorum sorunları cok büyük olmadıgı surece unutuyorum gidiyor. oda öyle yapıyor böylelikle kendimizi yormamış oluyoruz.

Aslında eşinin böyle davranmasına birazda sen sebeb olmuşsun sorunlar konuşulup çözülmedikçe önüne geçilmez bir hal alır

ay cidden ben anlatmisim kadar olmus yazdiklariniz. hatta kavga edip kusen taraf ben olsam bile, en fazla bir saat icinde konusmamis olursak yazan arayan konusan taraf ben oluyorum. benim sanirim kaybetme korkum var. ya kusluk buyur de kaybedersem diye dusunuyor olabilirim. ben de bu yuzden asla uzun sure kus kalamam. konusmayacagim bir daha dedigim her kavgada ilk konusan ben oldum...

sağlıklı ilişki degil bağımlı ilişki gibi gözüküyor.psikolojik destek alın.

Back
X