Inanın bende de durum aynı taşınmayı düşünüyorm inşallah, evimin balkonunu kapatcam bu yüzdenKızlar merhaba.. Umarım konu dogru yerdedir...
Dairem en ust katta mutfağımda minikte bir balkonum var.. Ama tadını cıkarbılıyormuyum hayırKombımde balkonda ve kuşlar kombinin ust kısmına yuva yapıyorlar. Bıgun kombinin ıcınde olu fare buldumda evde fare var diye korkmustm acıkcası. Sonradan dusundum ki kuşlar getırıyordur diye ıcımı ferahlattım...balkona sureklı cer cop tasıyorlar. Kışın balkonu cok kullanmıyoruz.bu yuzden hergun yıkamam acıkcası. Ama bu sekılde hergun yıkamak zorunda kalıyorum. Ben bu kuşlara ne yapacağım bir akıl fıkır gozunuzu seveyim. Ha birde uyutmuyorlar kombinin ustundekı boruda taaak tak ınsaat calısması yapıyorlar sankı.gecen gun uykudan korkuyla fırladım resmen evin ıcınde biri var gibi sanki. Su ruzgar gullerınden alsam yada poset felan baglasm faydası olurmu sizce. Cunku deneyenler faydası olmuyor diyenler var oturduğum Hicbir evde bu kuslar yuzunden rahat bir balkon keyfi yapamamısımdır. Gunlerce tertemiz kalan kus pisliği olmayan bir balkon nasıl guzel oluyor bende tatmak istiyorum artık.
Ya vallahi hıc sormayın cok kotu bir durum. Mermerleri pislesınler gectim valla gectim. Ama su pislik getirme olayları yokmu hele fareInanın bende de durum aynı taşınmayı düşünüyorm inşallah, evimin balkonunu kapatcam bu yüzden
Ben 2 yıldır sabrediyorum inanın taşınacağım günü iple cekiyorumYa vallahi hıc sormayın cok kotu bir durum. Mermerleri pislesınler gectim valla gectim. Ama su pislik getirme olayları yokmu hele farebugun bir baktım kocaman bır cubuk getırmısler. Birde ben kus tuyunden Acaip huylanan bir insanım balkona cıkmaya korkar oldum artık. Ustumden bıtanesı ucup gecse porçözle yıkanırım herhalde
Az oncede kalem getirmişlerBen 2 yıldır sabrediyorum inanın taşınacağım günü iple cekiyorum
Valla sırf buyuzden bnde tasınmk ıstıyorum artıkBen 2 yıldır sabrediyorum inanın taşınacağım günü iple cekiyorum
Aaa evet ilk kez duydum baktım netten. bu möhteşem bir fikir cok tesekkur ederimBalkon filesi işe yarayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?