Kuşlarım bebek şampuanı yemiş :(

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.520
24.129
548
Nedir bu başıma gelenler anlamadım. Malumunuz daha evvel de kuşum hasta diye bir konu açmıştım ve ne yazıkki o kuşum limon vefat etmişti. Daha sonra eşim kızımız mavişe Eminönünden çok tatlı bir erkek arkadaş aldı geldi, çiko :) ikisi de sevda papağanı. Pek iyi anlaştılar birlikte uçup bir şeyler kemiriyorlar falan. Bu gün de dolabın üzerini temizlerken bir de ne gördüm. Yolda elime tutuşturdukları tester bebek şampuanı delik deşik ve oralar şampuan içinde dolaba konmuşlardı fakat ben o sırada yemek yaptığımdan ilgilenememiştim. Sonra ikisi de uzun uzun yıkandı. Sıcaktan zannetmiştim demek şampuandanmış şu an için çok aktifler oyun oynuyorlar hatta. Sizce zehirlenirlermi? Ne yapmam gerek? Yogurt falan mı yedireyim?

yüzü kırmızı olan erkek çiko :) öteki ise kızım maviş :)

Hemen veterineri arayıp sorun bence. Çok güzeller inşallah birşey olmaz

Hemen veterineri arayıp sorun bence. Çok güzeller inşallah birşey olmaz

Aradım canım bol su içtilerse sorun olmaz zaten üzerinden bir iki saat geçmiş şimdiye dek ters bi semptom gözlemlemediysen, aktif ve keyiflilerse sorun yok demektir yine de 24 saat gözlemle en ufak bir uyuklama ve yavaşlama gibi bir belirtide getir dedi. İnsallah bir sey olmaz, rahat degilim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…