kuşların benle derdi ne

basaknur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
199
79
98
Eskişehir
birkaç ayda bir olan bir durum.gezmeye çıktığımda agaç yakından yürümem kuşların çok olduğu yerden geçmem ama yinede bana dek geliyo bıktım.yalnızken üstüme düştüyse temizliyorum ama kafama geldiyse hissetmezsem rezil bir durum saçım kahverengi siz düşünün.kuzenle gezmeye çıktık hissetmedim nerde olduğunu saçım açılırgibi oldu toplayayım dedim anladım moralim bozuldu orda ıslak mendille temizleyip hemen eve dönüp defalarca yıkadım tüm üstümdekileri makinaya attım çantamı temizledim.ayın 28 yapmam gereken işler vardı ve çarşıya indim .atkı için iplik bakarken şakak kısmıma birşey geldi hava bulanıktı yağmur mu diyecektim bir baktım 500 den daha fazladır kuş bir o yana bir bu yana dolanıyor (eskişehir semalarında toplu halde) kapalı mekan bulmak için koşturdum amane mümkün sürekli dolanıyorlar markete kendimi zor attım insanlarda ne güzel diye bakınıyor ama geçtikleri yerde şıpırtılar duyuluyor kaçma sebebim. kabanlarım giyerek değil kuşlardan dolayı yıkanarak yıpranıyorlar amacım benim gibi sürekli başına gelen var mı? merak ediyorum.

Valla dün şloppp die ayakkabımın ucuna düştü. Yani bu nasıl şanstır ki saçom başım üstüm kurtuldu. Ama olur yani talihsizsinizdir:'(

Benim değil de yanımda olan birinin başına geldi o da sinir oldu " O kadar insan var niye ben" diye :KK48: ama sizin ki sürekli oluyormuş şaşırdım valla ne diyim kötü bir durum inşallah daha olmaz :KK55:

geçen yeni yıkadıgım perdeme şıçmışlardı okadar gıcık oldum ki kesicem o kıçlarını bi gün , bi kuş sıçmasına bide sinek pisliği perdelerimi mahfediyor. bu zamana kadar üstüme sıçan olmadı Allahtan. sinir bozucu.

Şans getirir diyorlar bizim.orada..

Kardesimin badina da bir kus yapmisti enistem hemen süper loto oynadi :KK70: tabi rakamlari kardesime söyletti

Bu konuyu görünce aklıma bi anım geldi :) lisede bi arkadaşımla aramizda gizli bi düşmanlık vardi birgun bu arkadaş okuldan sonra yanıma geldi bana hava yaparak birşeyler anlatiyodu ki birden kafasina malum sey düştü cok bozulmuştu bende iyi gülmuştüm:rolleyes:

valla cnm bende kuslardan dertliyim. odama 3 kere kus gırdı zor cıktılar : )

sonra yazın mutfak bacasına 2 kere kus gırıp öldu oryı kurtlar bastı ve zor temızlendı vallahi. artık kus gorsem kurtları dusunuorum

Piyango al bence de.

Kuş yoğunluğuyla alakalı bir şey bu, kuşların çok olduğu yerde ister istemez s...mık gelip buluyor. Ankara Güvenpark'ta mesela acımazlar.:KK70::KK70:

şans filan getirmiyor hatta işlerim bozuluyor zaten moralde bozulmuş durumda oluyor. kendim gezerken şüpelendiysem ayna çıkarıp kontrol edip duruyorum yolda yürürken garip oluyor.bir kere yanımda ayna yoktu. bu yüzden bir kişiyi durdurup soracaktım'kafamda pis birşey var mı ?' diye .çok sıkıldım utanıyorum tedirgin oldum 'deli gibi görüncem 'tam niyetlendim sormak için etrafıma bakınıyordum yol üstünde boy aynası (teşhir ürünü gardrop )duruyor.çok mutlu oldum.

Suratına şeyapılınca şanslı olduğuna inanan tek milletiz, diye boşuna dememişler yorumlara bak. :D Hayatımda hiç olmadı, garip bir durum sürekli sürekli olması.

Burdaki arkadaşlar bu durumu piyangoya bağlayarak maddi bir nedene oturtmaya çalışıyorlar, sizi yanlış yönlendiriyorlar.
Ömrümüzün ne kadar kısa olduğunu, saçma nedenlerle ziyan edip hakiki bir zevk alamadığımızı yüzümüze vurmak için kuşlar uçuyor. Şair boşuna demiyor ve insanlar da boşuna facebook kapak resmi yapmıyor şunu: "Hayat kısa, kuşlar uçuyor"
Sizin kuşlar hem uçuyor hem sıçıyor, ama olsun. =(
-Edebiyat şiirselliğiyle başladığım cümlemi nasıl avam bir şekilde bitirebilirim dersi 101-

Back
X