birkaç ayda bir olan bir durum.gezmeye çıktığımda agaç yakından yürümem kuşların çok olduğu yerden geçmem ama yinede bana dek geliyo bıktım.yalnızken üstüme düştüyse temizliyorum ama kafama geldiyse hissetmezsem rezil bir durum saçım kahverengi siz düşünün.kuzenle gezmeye çıktık hissetmedim nerde olduğunu saçım açılırgibi oldu toplayayım dedim anladım moralim bozuldu orda ıslak mendille temizleyip hemen eve dönüp defalarca yıkadım tüm üstümdekileri makinaya attım çantamı temizledim.ayın 28 yapmam gereken işler vardı ve çarşıya indim .atkı için iplik bakarken şakak kısmıma birşey geldi hava bulanıktı yağmur mu diyecektim bir baktım 500 den daha fazladır kuş bir o yana bir bu yana dolanıyor (eskişehir semalarında toplu halde) kapalı mekan bulmak için koşturdum amane mümkün sürekli dolanıyorlar markete kendimi zor attım insanlarda ne güzel diye bakınıyor ama geçtikleri yerde şıpırtılar duyuluyor kaçma sebebim. kabanlarım giyerek değil kuşlardan dolayı yıkanarak yıpranıyorlar amacım benim gibi sürekli başına gelen var mı? merak ediyorum.