kuşların benle derdi ne

Burdaki arkadaşlar bu durumu piyangoya bağlayarak maddi bir nedene oturtmaya çalışıyorlar, sizi yanlış yönlendiriyorlar.
Ömrümüzün ne kadar kısa olduğunu, saçma nedenlerle ziyan edip hakiki bir zevk alamadığımızı yüzümüze vurmak için kuşlar uçuyor. Şair boşuna demiyor ve insanlar da boşuna facebook kapak resmi yapmıyor şunu: "Hayat kısa, kuşlar uçuyor"
Sizin kuşlar hem uçuyor hem sıçıyor, ama olsun. =(
-Edebiyat şiirselliğiyle başladığım cümlemi nasıl avam bir şekilde bitirebilirim dersi 101-
ders için sağol! ama sürekli olması insanı tedirgin eden bir durum hiç hoş degilaynı zamanda saçmada,hayat kısa ama eski arkadaşlarınızla karşılaşılınca akla ilk gelenlerden olması çoooook can sıkıcı hayatın yeterince uzun olduğunu ve daha da uzun olabileceğini hatırlatıyor.(alay edercesine konuşmalar)
ülkemizde çok uzun zaman olmadıKUŞ GRİBİvardı (hastalanabilirim)
bunun bana şans getirceğine inanmam buyüzden asla piyango ,şans oyunları oynamam.(normalde de şans oyunlarıyla işim olmaz)
benim dersimde size başına gelmediği sürece anlayamassınız halk arasındaki tabir bekara karı boşamak kolay derler.
başınıza gelirse saçma nedenle ziyan etmeyin o an hayattan zevk alın! ben anlayamamışım kuşları

ders için sağol! ama sürekli olması insanı tedirgin eden bir durum hiç hoş degilaynı zamanda saçmada,hayat kısa ama eski arkadaşlarınızla karşılaşılınca akla ilk gelenlerden olması çoooook can sıkıcı hayatın yeterince uzun olduğunu ve daha da uzun olabileceğini hatırlatıyor.(alay edercesine konuşmalar)
ülkemizde çok uzun zaman olmadıKUŞ GRİBİvardı (hastalanabilirim)
bunun bana şans getirceğine inanmam buyüzden asla piyango ,şans oyunları oynamam.(normalde de şans oyunlarıyla işim olmaz)
benim dersimde size başına gelmediği sürece anlayamassınız halk arasındaki tabir bekara karı boşamak kolay derler.
başınıza gelirse saçma nedenle ziyan etmeyin o an hayattan zevk alın! ben anlayamamışım kuşları

Haklısınız.

Back