- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidip konuşurdunuz, içinizi dökerdiniz. Ne kadar yüzyüze iletişim, o kadar iyi. Sorunlarınız nedir peki?
Okumuşum, yorum bile yapmışım yahu. Ayrı konu olunca farklı üye zannettim :)"Yoruldum" diye bir konu açmış, ordan okuyabilirsiniz küsme sebeplerini.
cnm bnm gecen actgın knunu blıyorum bos yere tartsmstnz kapıyı gec acma yuzundendı galıba hc bunn ıcın kusulurmu bebegm ya bak ne guzel hatasını anladı demek kı sende reddetmedn umarım mınık mınık seylerı buyutmeyın bnde evlıyım anlyorum senı tatlımEvet sabahtan beri konuşmuyoruzz. Beyefendi yemek hazırlamış davet etti ama gidesim gelmedi ne yapacağımı bilmiyorum ancak artık hemen barışıp bişey yokmuş gibi davranmak hiiiiç içimden gelmiyor.
Bazen kücük sorunlar, küçük tartışmalar birikir birikir ve içinden çıkılmaz bir hal alır.. En doğrusu, en ufak bir tartışmanın büyümesine izin vermeden çözmektir.. Keşke sevdiğinizi kırmayıp o ince davranışını kabul edip Yemeğe gitseymişsiniz.. Hiç değilse yenekte sorunlarınızı konuşabileceğiniz bir fırsatınız olurdu..
Bence de keşke eşinin davetini kabul etseydin. Bak durum her ne olursa olsun, ister sen haklı ol, ister o haklı olsun küçük soruları büyüterek kırgınlıkları büyüterek kimse birşey elde edemez. Böyle davranmakla ancak yuvanızda huzursuzluk yaratır kendinizi de çok mutsuz etmiş olursunuz ve sonunda birbirinize tahammülünüz kalmaz. Eş olarak biraz olumsuz yönlerinizi görmezden gelmeyi bilmelisiniz. Ayrıca da ne mutlu sana eşin sana karşı güzel bir davranışta bulunmuş seni yemeğe çağırmış, bu defa hayır dediysen bir kere daha güzel harekette bulunursa onun bu davranışına karşılık ver.
Gidip konuşurdunuz, içinizi dökerdiniz. Ne kadar yüzyüze iletişim, o kadar iyi. Sorunlarınız nedir peki?
Kari koca arasindaki kusluklere karsiyim. Ben esime kirilmissam suratina neye kirildigimi, ne yapmasi gerektigini, falan filan her seyi soyluyorum. O da beni dinliyor anlasiyoruz ve bir daha beni kirmamaya ozen gosteriyor .
Konuşmak kadar güzel bir sey yok bu dunyada. Ve bu nimet insanlara bahsedilmis sadece.
Kuserek hicbir yere varamayiz sayin sohrabb.
Sevgiler![]()
bizi hayvanlardan ayıran en büyük özellik düşünmek ve konuşmaktır.. lütfen kullanın
sevgiler..
cnm bnm gecen actgın knunu blıyorum bos yere tartsmstnz kapıyı gec acma yuzundendı galıba hc bunn ıcın kusulurmu bebegm ya bak ne guzel hatasını anladı demek kı sende reddetmedn umarım mınık mınık seylerı buyutmeyın bnde evlıyım anlyorum senı tatlım