• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küslükle ayrı odalarda kalıyoruz..

llaaiillaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
6
0
36
İstanbul
arkadaşlar psikolojim çok bozuk.eşimle sürekli aynı konular yüzünden tartışıyoruz. hünüz sekiz aylık eviyiz.sık sık tartışmalar yaşıyoruz.çalışıyorum ben.eşim okul döneminde ablasının yanında kalmış,pek ilgi görmemiş sonra kendi eve çıkmış bekar hayatı derken kendine hiç bakmıyo.bazen dinliyo bazen de salıveriyo kendini.traş olmak istemiyo rahatsız oluyorum,çamaşırlarını takibimle değişiyo,banyo desen yapıyorum diyo ama haftada bir anca.geçenlerde traş ol dedim diye tartıştık neyse bana söylediği sakalımla mı evlendin.:(( ama ben demiyorumki ona günlük traş ol ya da haftada bir traş ol.on beş yirmi güne bir traş olsa ona da razıyım.neyse bu kızdı bana o şekilde.sonra eve geldiki konuşmuyo.geçtim karşısına rahatsızlıklarımı dile getirdim, eşinim ben senin benden istediklerini ben yerine getiriyorum benim bişey istemeye hakkım yok mu falan, küsme de nerden çıkıyo ikide bir neyse derdin çek karşına konuş dedim.bunda tık yok.illaki küsmek istiyosan tamam onu yaparız dedim ve ona burda yatar kalkarsın deyip çektim kapıyı üzerine.küslüğü seçti ne yapabilirdim çok sinirlendim.konuşmaktan acizlik bu.o gün bu gün bi afra bi tafra eve geliyorum akşam işte, o benden sonra geliyo herkes odasına çekiliyo.8 gün oldu durum bu.izinli gününde çıkıyo geziyo.ben salak evde.canı istiyo geziyo ben yapamıyorum sürekli aklımda.şimdiye kadar hep alttan alan ben oldum.şimdi yine alttan aldığımı düşünüyorum çektim konuştum karşılık vermese de .ayaklarına kapanacak da değilim.bi defa da gelsin o konuşmaya çalışsın istiyorum.onda da tık yok.kendimden çok taviz verdim bu zamana kadar.üstelik yeni evliyiz.çok şaşkınım kızlar yazılarınızı bekliyorum lütfen bişeyler söyleyin napcam ben :( :( :(

bence konuşmak işe yaramıyorsa, değişmiyor en önemlisi değişmek istemiyorsa bırakın kendi haline
sakallı gezsin. aranıza daha fazla soğukluk girmesin. bir ömür böyle küslükle geçmez.
eşiniz inatçı bir sanırım, bu yaptıkları onun tercihi diyip o şekilde kabul edin bence.
o geziyor kafasına takmıyor olan size oluyor.
allah başka sıkıntı vermesin.
bunlar büyütülecek şey değil bence.
5 yıllık evliyim. çok büyük sorunlar da gördüm o yüzden bunları önemsemeyin derim.
sevgiyle kalın..:16:

Son düzenleme:
Evliliklerde sorun her ne olursa olsun yatak ayırılmaması gerektiğini düşünüyorum, zira bu çözümden öte işleri daha da zorlaştırır, araya iyice soğukluk girer. Yalnız eşinizin durumu için yapıalcak pek bir şey yok tabiatı bu demek ki. Siz düzenli tertipli olsun istiyorsunuz en tabii hakkınız bu ama bazı insanlar eşi bile olsa başka biri bir şey yapmasını söylediği zaman inadına gider yapası varsada yapmaz. Belliki eşiniz ters birisi boş verin nasıl istiyorsa öyle gezsin isterse aylarca banyo yapmasın, üstünü başını değiştirmesin bir gün o da fark edecek. Etrafından eleştiri duymaya başladığında, insanların rahatsız edici bakışlarını gördüğünde yavaş yavaş o da kendine çeki düzen vermeye başlayacaktır. Ama yeterki siz bir şey söylemeyin, müdahale etmeyin. Bırakın nasıl tercih ediyorsa öyle yaşasın, umursamaz görünün. Bİrde alttan almış gibi görünmeden bir şekilde bu yatak ayırma mevzusuna son verin. Mesela çay demleyin kendinize doldururken eşinizede içermisin diye sorun v.s. Böyle ufak tefek şeyler bularak konuşmaya çalışın.

evlilikte ne olursa olsun yatak ayrılmaz... sevgiler arkadasım..:70::70::70::70::70:

arkadaşlar psikolojim çok bozuk.eşimle sürekli aynı konular yüzünden tartışıyoruz. hünüz sekiz aylık eviyiz.sık sık tartışmalar yaşıyoruz.çalışıyorum ben.eşim okul döneminde ablasının yanında kalmış,pek ilgi görmemiş sonra kendi eve çıkmış bekar hayatı derken kendine hiç bakmıyo.bazen dinliyo bazen de salıveriyo kendini.traş olmak istemiyo rahatsız oluyorum,çamaşırlarını takibimle değişiyo,banyo desen yapıyorum diyo ama haftada bir anca.geçenlerde traş ol dedim diye tartıştık neyse bana söylediği sakalımla mı evlendin.:(( ama ben demiyorumki ona günlük traş ol ya da haftada bir traş ol.on beş yirmi güne bir traş olsa ona da razıyım.neyse bu kızdı bana o şekilde.sonra eve geldiki konuşmuyo.geçtim karşısına rahatsızlıklarımı dile getirdim, eşinim ben senin benden istediklerini ben yerine getiriyorum benim bişey istemeye hakkım yok mu falan, küsme de nerden çıkıyo ikide bir neyse derdin çek karşına konuş dedim.bunda tık yok.illaki küsmek istiyosan tamam onu yaparız dedim ve ona burda yatar kalkarsın deyip çektim kapıyı üzerine.küslüğü seçti ne yapabilirdim çok sinirlendim.konuşmaktan acizlik bu.o gün bu gün bi afra bi tafra eve geliyorum akşam işte, o benden sonra geliyo herkes odasına çekiliyo.8 gün oldu durum bu.izinli gününde çıkıyo geziyo.ben salak evde.canı istiyo geziyo ben yapamıyorum sürekli aklımda.şimdiye kadar hep alttan alan ben oldum.şimdi yine alttan aldığımı düşünüyorum çektim konuştum karşılık vermese de .ayaklarına kapanacak da değilim.bi defa da gelsin o konuşmaya çalışsın istiyorum.onda da tık yok.kendimden çok taviz verdim bu zamana kadar.üstelik yeni evliyiz.çok şaşkınım kızlar yazılarınızı bekliyorum lütfen bişeyler söyleyin napcam ben :( :( :(

Eşiniz evlenmeden önce nasıldı,daha bakımlı ve farklı mıydı?Yok
aynıysa ve sizin eleştirilerinize rağmen aynısını yapıyorsa ki eleştirileriniz
gururunu da kırıyor olabilir inadına yapıyor olabilir.Farklı bir yöntem denemeniz
gerekiyor ona hissettirmeden.Ama baktınız olmuyor yapacak birşey yok.

Yatağınızı ayırmanız ayrıca çok yanlış olmuş,keşke yapmasaydınız.

beliki size söleyemediği bir sorunu vardır.bence bunu çözmeye çalışın ve sabırlı olun birde ilk bir yıl tartışmalar olur,evlilik rayına oturana kadar. allah yardımcınız olsun geçicektir :16:

canim buna cok benzer bir olayi bende yasadim, bak ne yaptim anlatayim :)

Esim benden hep cekici seyler falan giyinmemi isterdi aksamlari. Bi gün bende pijamayla ciktim karsisina, makyajsiz, daginik saclarla. Gidip güzel seyler giyinsene askim dedi. Bende dedimki aaa ask olsun beni böyle cekici bulmuyormusun, oysa sen hergün esofanla geziyorsun ben yinede hic bisey demiyorum dedim. O gün bu gündür esim benim icin süslenip püslenip karsima cikiyor :D

evlilikte ne olursa olsun yatak ayrılmaz... sevgiler arkadasım..:70::70::70::70::70:

kesinlikle katılıyorum..
Bi keresinde eşimle bayağı bi tartışmıştık çok şükür öyle kavgamız falan olmaz ama sebep annesiydi ben salya sümük ağlıyorum o gitti yattı bende 1 saat sonra falan gittim ama çok gergindim
sabah uyandığımızda sarmaş dolaştık ve konuyu unutmuştuk bile
mümkünse yatağınızı ayırmayın...Ama böyle pasaklılıkta hastalık yaratır uyarmakta haklısınız,annesi falan yok mu ya da ablasına şikayet edin size destek olsunlar hiç değilse...

canim buna cok benzer bir olayi bende yasadim, bak ne yaptim anlatayim :)

Esim benden hep cekici seyler falan giyinmemi isterdi aksamlari. Bi gün bende pijamayla ciktim karsisina, makyajsiz, daginik saclarla. Gidip güzel seyler giyinsene askim dedi. Bende dedimki aaa ask olsun beni böyle cekici bulmuyormusun, oysa sen hergün esofanla geziyorsun ben yinede hic bisey demiyorum dedim. O gün bu gündür esim benim icin süslenip püslenip karsima cikiyor :D

süper bi yöntem gerçekten de:34: bence sende böle yapablirsin canım.ama kesinlikle şu an için önemli olan aranızı düzeltmek.bu sorunu daha sonra halledin bence.yatak ayırmak gerçekten çok kötü.sanırım eşin gurur yapmış bu durumu.ona çok üzüldüğünü anlat böyle çok mutsuz oluyorum de gerisi gelir inşallah...:61:

Evliliğin ilk 2 yılında konu ne olursa olsun tartışmalar mutlaka yaşanır canım. Yanlız dikkatimi çekti haftada bir duş alıyor demşssin beraber olduğunuzun dışında değilmi bu? İstediklerini sabırla güzellikle tatlı dille anlatmaya çalış, erkekler çocuk gibiler, onlara yapma dedikçe çocuk gibi inatla aynı şeyi yaparlar. Restleşmeye götüme tartışmayı sabırlı davran bak üzülen sen oluyorsun sonra o keyfinde şimdi, sende bu süre içinde keyfine bak ve mümkün mertebe sertleşen tartışmalara girmemeye çalış. Zamanla oturacak herşey...

o geç saatlerde geliyo eve işi dolayısıyla.ilişki olayı zaten haftasonu olur nadiren hafta içi.düzenli değil yani.onun dışında kendi halinde haftada bir duş alıyorum diyo bana.çamaşır takip edemiyourm söylediği bu yani.sürekli koşturmaca içinde olduğu için (polis) haftada bir çok az.erkekler çabuk terliyo ve terleri kokuyo.güya tipi önemli değil diyodum ama önemliymiş meğer.temiz olmalı her şeyden önce.yatağa girdiğinde rahatça ona doğru dönebilmeli,düşünmeden sarılabilmeliyim ben daha bunları yapamıyorum :(( ilişki boyutu ayrı mesele.ilişki var mı var o kadar.kesinlikle haz almıyorum :(( garip geliyodur belki okuduklarınız ama böyle.

o geç saatlerde geliyo eve işi dolayısıyla.ilişki olayı zaten haftasonu olur nadiren hafta içi.düzenli değil yani.onun dışında kendi halinde haftada bir duş alıyorum diyo bana.çamaşır takip edemiyourm söylediği bu yani.sürekli koşturmaca içinde olduğu için (polis) haftada bir çok az.erkekler çabuk terliyo ve terleri kokuyo.güya tipi önemli değil diyodum ama önemliymiş meğer.temiz olmalı her şeyden önce.yatağa girdiğinde rahatça ona doğru dönebilmeli,düşünmeden sarılabilmeliyim ben daha bunları yapamıyorum :(( ilişki boyutu ayrı mesele.ilişki var mı var o kadar.kesinlikle haz almıyorum :(( garip geliyodur belki okuduklarınız ama böyle.
Sizin kılık kıyafetten önce daha büyük sorunlarınız var, kılık kıyafet tuzu biberi olmuş. Mesleği vet çok zor bende emekli başkomiser kızıyım neyseki sıkıntısız geçirdik o günleri. Yalnız anlamadığım polisler toplum içine çıkan, düznli traşını olan, kılık kyafetine dikkat eden insanlardır eşinizi sivil mi? Ayrıca temiz olduktan sonra sakalının bir zararı yoktur diye düşünüyorum, ama temiz de değil diyorsunuz. Yahu bir erkek nasıl olurda bir hafta üstünü başını değiştirmez? Etrafında ki insanlara da itici gelir, ciddiyeti bile olmaz.

sivil çalışıyo.bundan önceki yaşamını sorgulayamam hata yaparım ama kendisine dedim çamaşır değişmekten çekinme ben sana yedek çok alırım çamaşır çıkıyo ütü çıkıyo diye problem yapmam değiş yeter ki temiz ol,kıyafet desen yine öyle.çalışıyorum ama bunların hepsini düzenli olarak yetiştirmeye çalışıyorum çamaşırdı ütüydü.evlenmeden önce bunları bilemezdim ben.sonuçta dıştan görüyodum aynı illerde de değildik biraraya geldiğimiz zamanlarda sıkıntı olmuyodu.rahatsızlığım da olmadı.evlendikten sonra gördüm bu yanlarını şimdi de sorun yaşıyorum.ilk günden beri

Birçok insan bekar hayatı yaşamıştır gençliğinde, ben de yaşadım.
Bu durum insanın kendisine bakmaması için sebep olamaz bence, içinden gelmiyordur veya kendine güveni yok veya seni kendinden soğutmamak gibi bir derdi yok.
Böyle pasaklı olduğu müddetçe, bırak ayrı odada uyusun. Sen mi düşücen üstüne, boşver ya, değerini bilsin.:19:

Back
X