- Konu Sahibi llaaiillaa
arkadaşlar psikolojim çok bozuk.eşimle sürekli aynı konular yüzünden tartışıyoruz. hünüz sekiz aylık eviyiz.sık sık tartışmalar yaşıyoruz.çalışıyorum ben.eşim okul döneminde ablasının yanında kalmış,pek ilgi görmemiş sonra kendi eve çıkmış bekar hayatı derken kendine hiç bakmıyo.bazen dinliyo bazen de salıveriyo kendini.traş olmak istemiyo rahatsız oluyorum,çamaşırlarını takibimle değişiyo,banyo desen yapıyorum diyo ama haftada bir anca.geçenlerde traş ol dedim diye tartıştık neyse bana söylediği sakalımla mı evlendin.
( ama ben demiyorumki ona günlük traş ol ya da haftada bir traş ol.on beş yirmi güne bir traş olsa ona da razıyım.neyse bu kızdı bana o şekilde.sonra eve geldiki konuşmuyo.geçtim karşısına rahatsızlıklarımı dile getirdim, eşinim ben senin benden istediklerini ben yerine getiriyorum benim bişey istemeye hakkım yok mu falan, küsme de nerden çıkıyo ikide bir neyse derdin çek karşına konuş dedim.bunda tık yok.illaki küsmek istiyosan tamam onu yaparız dedim ve ona burda yatar kalkarsın deyip çektim kapıyı üzerine.küslüğü seçti ne yapabilirdim çok sinirlendim.konuşmaktan acizlik bu.o gün bu gün bi afra bi tafra eve geliyorum akşam işte, o benden sonra geliyo herkes odasına çekiliyo.8 gün oldu durum bu.izinli gününde çıkıyo geziyo.ben salak evde.canı istiyo geziyo ben yapamıyorum sürekli aklımda.şimdiye kadar hep alttan alan ben oldum.şimdi yine alttan aldığımı düşünüyorum çektim konuştum karşılık vermese de .ayaklarına kapanacak da değilim.bi defa da gelsin o konuşmaya çalışsın istiyorum.onda da tık yok.kendimden çok taviz verdim bu zamana kadar.üstelik yeni evliyiz.çok şaşkınım kızlar yazılarınızı bekliyorum lütfen bişeyler söyleyin napcam ben