Kusma sorunu cevaplayin lutfen

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhaba. 6 aydır bu dördüncü kez oluyor 10 dakika önce 2 dk lavaboya gittim kızım oksurdu gittim içeri sirtustuydu bildiğiniz göl etmiş yere serdigim örtüyü ve üstünü başını ne varsa kusmus yani. Ve 2 hafta evvel de böyle kustu nefessiz kaliyo bi de sanki oksure oksure kusuyor uzun zamandır yatarak emziriyodum uykuya daliyodu gazını cikarmiyodum ondan mi acaba bu arada 1 saat önce falan emzirmistim

Yatarak emzirmen gazını çıkarmamanda bi sebep tabi ama devam ederse doktora götür sen ne olur ne olmaz cnm.

Yatarak emzirmen gazını çıkarmamanda bi sebep tabi ama devam ederse doktora götür sen ne olur ne olmaz cnm.

Aynen bi daha tövbe yatarak emzirmicem bide gak meme guk meme diyoruz da çocuğu tikiyorum sanırım. Dobiç de birşey zaten tosunum. 9 ağustosta gidicem aşıları var bakalim

Aynen bi daha tövbe yatarak emzirmicem bide gak meme guk meme diyoruz da çocuğu tikiyorum sanırım. Dobiç de birşey zaten torunum. 9 ağustosta gidicem aşıları var bakalim

Git git muhtemelen ondandır. Başka sebep olsa sürekli devam eder kusmaları Allah korusun kuzucuğu.

Torunum demişim duzelttim şimdi :)) aminn aynen bu olay dışında kusmasi azaldı baya

Olsun ben anlamıştım zaten :))) Benim kızım 6 ay boyunca çok kustu bide hiç gaz çıkarmazdı emzirdikten sonra yarım saat uğraşırdım yok bi aşağıdan zorla pırt derdi o. 6. Ay doldu şak diye kesildi kusmalar. Ona rağmen hiç bişeyi çıkmadı şükür.

Back
X