Kusmaktan bunalıma girdim

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.933
1.924
53
Slm hanımlar hamileyim birinci trmiser ölüyorum resmen yarım insan oldum dayanamıyorum artık kusmaktan yildim hicbirsey yemiyom iştahım yok şu bile içince kusuyorum yokmu bı öneriniz yarın doktora gideceğim sanırım çok yoruldum bedenimde güç kalmadı bir iş yapamıyorum

Slm hanımlar hamileyim birinci trmiser ölüyorum resmen yarım insan oldum dayanamıyorum artık kusmaktan yildim hicbirsey yemiyom iştahım yok şu bile içince kusuyorum yokmu bı öneriniz yarın doktora gideceğim sanırım çok yoruldum bedenimde güç kalmadı bir iş yapamıyorum
Aynı durumdayız:(

Tuzlu leblebi deneyin benim onunla geçiyordu

Yapacak çok birşey yok az kalmış 3 aydan sonra daha rahat geçiyor
Çubuk kraker yiyin yağsız tuzlu şeyler rahatlatabilir

Sağlıkla kucağınıza alın

Aynı durumdayım. Mutlaka iyi gelecek bişeyler vardır denemeniz lazım. Leblebi kraker galeta hiç bişey işe yaramadı bende. Nane limon iyi geldi sadece. Bide onu deneyin derim

Çok zor çok hicbirseyin tadı yok boş karınla kus sürekli buda can 😰
Benim diğer iki hamileliğim de böyleydi bu da böyle, 4 tane ilaç içiyorum fayda etmiyor, inşallah kısa sürede atlatırız ☹

Çok çok zor durumlarda dr günlük serum veriyor hem rahatlatıyor hem de besliyor

Canım sabah uyanır uyanmaz yatağının başucunda yiyebileceğin fındık fıstık ya da çubuk kraker bulunsun onu ay ağzına yataktan inmeden ye.

Yeşil çaydan uzak dur o tehlikeli.

Yemeklerde yağ oranını azalt baharati da azalt bu şekilde daha rahat gecirirsin.

Ben doğurana kadar öyledydim.. doktor bulantı ilacı verecektir.. 😞 Allah yardmcnz olsun 🤲

Yaa bulantı ilacımı bunlar canım benimde iki gebeliğim öyleydi buda öyle
Aynen canim oncekilerde zofer kullandim hic fayda etmiyordu, 9 ay perisan oldum
Bunda da prilam dr kullaniyorum bu da fayda etmedi. Muhtemelen bunda da doguma kadar gider boyle, Allah yardimcimiz olsun cok zor

Zahide yetiş söylemişti ayvanın üzerine bildiğimiz kuru kahveyi döküp yeyince bulantıyı kesiyormuş. Kendisi öyle yapmış belki faydası olur.

Ben de öyleyim maalesef :(

Back
X