Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayızSlm hanımlar hamileyim birinci trmiser ölüyorum resmen yarım insan oldum dayanamıyorum artık kusmaktan yildim hicbirsey yemiyom iştahım yok şu bile içince kusuyorum yokmu bı öneriniz yarın doktora gideceğim sanırım çok yoruldum bedenimde güç kalmadı bir iş yapamıyorum
Tuzlu leblebi deneyin benim onunla geçiyorduSlm hanımlar hamileyim birinci trmiser ölüyorum resmen yarım insan oldum dayanamıyorum artık kusmaktan yildim hicbirsey yemiyom iştahım yok şu bile içince kusuyorum yokmu bı öneriniz yarın doktora gideceğim sanırım çok yoruldum bedenimde güç kalmadı bir iş yapamıyorum
Alayım inşallah geçer birdaha çocuk düşünmüyorum perişanımTuzlu leblebi deneyin benim onunla geçiyordu
Çok zor çok hicbirseyin tadı yok boş karınla kus sürekli buda canAynı durumdayız![]()
demeyin öyle hayırlısı ile bunu kucağına al bakalım tuzlu çubuk kraker ve leblebi dene eğer çok ta kötüysen bulantı hapları varAlayım inşallah geçer birdaha çocuk düşünmüyorum perişanım![]()
Benim diğer iki hamileliğim de böyleydi bu da böyle, 4 tane ilaç içiyorum fayda etmiyor, inşallah kısa sürede atlatırız ☹Çok zor çok hicbirseyin tadı yok boş karınla kus sürekli buda can![]()
Yaa bulantı ilacımı bunlar canım benimde iki gebeliğim öyleydi buda öyleBenim diğer iki hamileliğim de böyleydi bu da böyle, 4 tane ilaç içiyorum fayda etmiyor, inşallah kısa sürede atlatırız ☹
Bulantı ilacı etki ediyormu canım istehimda yok hep yokum sanki zor çok gerçekten doğuma kadar olmasiBen doğurana kadar öyledydim.. doktor bulantı ilacı verecektir..Allah yardmcnz olsun
![]()
Aynen canim oncekilerde zofer kullandim hic fayda etmiyordu, 9 ay perisan oldumYaa bulantı ilacımı bunlar canım benimde iki gebeliğim öyleydi buda öyle
Ben de öyleyim maalesefSlm hanımlar hamileyim birinci trmiser ölüyorum resmen yarım insan oldum dayanamıyorum artık kusmaktan yildim hicbirsey yemiyom iştahım yok şu bile içince kusuyorum yokmu bı öneriniz yarın doktora gideceğim sanırım çok yoruldum bedenimde güç kalmadı bir iş yapamıyorum
Ben kahveyi ayvaya doksem direk kusarim tiskinmemde var ne yazikki yinede teşekkürler ederimZahide yetiş söylemişti ayvanın üzerine bildiğimiz kuru kahveyi döküp yeyince bulantıyı kesiyormuş. Kendisi öyle yapmış belki faydası olur.
Bende su an 6. Haftadayim.ama valla su an mide bulantim yok erkenmi diye acabaAynı durumdayım. Mutlaka iyi gelecek bişeyler vardır denemeniz lazım. Leblebi kraker galeta hiç bişey işe yaramadı bende. Nane limon iyi geldi sadece. Bide onu deneyin derim