Kusmaktan bunalıma girdim

Tabiki oksurunce bebek pozisyon degistiyor sürekli eğil kalk iş yapınca tabiki bulantı artiyo biranda kusuluyo bende öyleyim dinlenmeye çalış ben hamilelik döneminde fazla iş yapmiyom
Bende fazla iş yapmıyorum aslında, bazen çamaşır as ortalığı topla derken azıcık işle bir bakıyorum yorulmuşum.

Kızlar aynı durum bendede var.ama en önemli sorunum su içememek öyle tiksiniyorum öyle tiksiniyorumki ne yapacağımı şaşırdım naneli sakız ağzıma alıp çıkartıp öyle içmeyi deniyorum.

Kızlar aynı durum bendede var.ama en önemli sorunum su içememek öyle tiksiniyorum öyle tiksiniyorumki ne yapacağımı şaşırdım naneli sakız ağzıma alıp çıkartıp öyle içmeyi deniyorum.
Bende su içemiyorum akşam o kadar susamistimki icecem dedim iki su bardağı içtim kusmamak için şekilden şekile girdim suyumu alıyorum yanına bazen yudum yudum içiyorum uzanarak falan bazen tavsiye ederim açık havada balkonda

ben de hamileyim araştırıp çözümler bulmaya çalıştım. şimdilik işe yarıyor, ne zaman midem boş kalmaya başlasa midem bulanmaya başlıyor. canınız çekmese de hafif yağsız yemekler yemeye çalışın azar azar. bazen ağzımda büyüyor lokmalar ama zorla yiyorum. suyu da az ve sık için. 2 saatte bir bişeyler yemeye çalışın, mideyi boş bırakmamaya çalışın. yorgunluk için ise yapacak bişey yok. o maalesef kaçınılmaz :)

ben de hamileyim araştırıp çözümler bulmaya çalıştım. şimdilik işe yarıyor, ne zaman midem boş kalmaya başlasa midem bulanmaya başlıyor. canınız çekmese de hafif yağsız yemekler yemeye çalışın azar azar. bazen ağzımda büyüyor lokmalar ama zorla yiyorum. suyu da az ve sık için. 2 saatte bir bişeyler yemeye çalışın, mideyi boş bırakmamaya çalışın. yorgunluk için ise yapacak bişey yok. o maalesef kaçınılmaz :)
Ne kadarlik hamilesin cnm

Aynen söylediğin gibi boş kalınca bulantı dahada artıyor.yemek yine biraz yiyebiliyorumda tek derdim su içememek öyle kötü hissediyorumki..çözümü naneli sakızda buldum oda zararlı ama napayım onunla zorla bir iki bardak ancak içebiliyorum.

Bende su içemiyorum akşam o kadar susamistimki icecem dedim iki su bardağı içtim kusmamak için şekilden şekile girdim suyumu alıyorum yanına bazen yudum yudum içiyorum uzanarak falan bazen tavsiye ederim açık havada balkonda
Bende sana naneli sakız tavsiye ediyorum ağzına alıp tekrar çıkarabilirsin öyle su içiliyor birde soğuk su sanki daha iyi gibi.

Slm hanımlar hamileyim birinci trmiser ölüyorum resmen yarım insan oldum dayanamıyorum artık kusmaktan yildim hicbirsey yemiyom iştahım yok şu bile içince kusuyorum yokmu bı öneriniz yarın doktora gideceğim sanırım çok yoruldum bedenimde güç kalmadı bir iş yapamıyorum
Canim uc hamilel8gimde kusmadan 4 kilo verdim reflude cikti dr git 12.haftada bitiyo genellikle ama mide bulantisi icin ilaclar var onu kullan Allah yardimcin olsun

Canim uc hamilel8gimde kusmadan 4 kilo verdim reflude cikti dr git 12.haftada bitiyo genellikle ama mide bulantisi icin ilaclar var onu kullan Allah yardimcin olsun
İnşallah cnm reflim var benimde gidicem bakalım bende zayıfladım verirse icicem

Slm hamile hanımlar 😄bulantılar nasıl gidiyor benim azaldı iştahım azıcık arttı ama hala her sabah kusuyorum özellikle bulaşık yikiyamiyorum kusmamak için zor tutuyorum kendimi sizin nasıl gidiyor

Günaydın yaklsik iki hafta sonra doğum yapacağım hala kusuyorum.su an zor duruyorum apartmanı uyandırıyordu yoksa ogurmekten.bikc tavsiye vereyim.zaten 20li haftalara kadar zoferle ayakta durabildim. Midem açlığa hic gelmiyor .atıştırma sürekli maalesef 15kilodan fazla aldım.su icememe benim en büyük sorunumdu.birden içinde mutlaka cikiuor ondan yudum yudum aralarda.ozellijle içinde bir dilim limonla ve dolaptan o iyi geliyor.yemekten sonra naneli saki azaltıyor bulantıyı.kabiz olmamaya çalışın .o durumda daha çok bulanıyor .hepinize geçmiş olsun

2 gun iyi gibiydim aksamdan beri cok kotu oldum.birde bas agrisi basladi dayanmak zor

2 gun iyi gibiydim aksamdan beri cok kotu oldum.birde bas agrisi basladi dayanmak zor
Bende de başağrısı vardı birkaç gündür.bulantı için hap kullanıyorum dr prilam diye.onuda çift atman gerekli dedi doktor içince ertesi gün sürekli bir uyku hali.

Back
X