- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Şahsen bende size küstüm bu iğne ucu kadar bile olmayan şeyi deve yaptığınız için
Ne zaman konuşmaya çalışsam boğazım düğümleniyor gözlerim doluyor. Bir türlü kendimi ifade edemiyorum.
Ben de memnun değilim ama nasıl kurtulacağım bu huyumdan bilmiyorum.
Merhaba Hanımlar,
Hiç hoşlanmadığım bir huyum var ama ne yapsam kendimi değiştiremiyorum. Çok çabuk küsüyorum eşime. Kendime engel olamıyorum. Küçük bir örnek vermek gerekirse dün eltim vücudundaki kızarıklıklar için sağlık ocağına doktora gitmiş. Uzman doktora gitmemesi memleket meselesine dönüştü. Eşim bana söylüyor ara uzman doktora git diye konuş şeklinde. Halbuki ben de 1 ay önce bir rahatsızlığım için sağlık ocağına gittim ama eşim de dahil kimse mutlaka uzmana git demedi. Eltimi aradım doktor konusunda ama sonrasında da eşime küstüm. Dünden beri konuşmuyorum. İçimden de gelmiyor.
Sizce bu kötü huyumdan kurtulmak için nasıl bir yol izlemeliyim?
Neden uzman dr git diyorsunuz tek tek arayarak ayrıca sağlık ocağındaki aile hekimleri gerekli gördükleri hastaları kendileri gönderiyorlar zaten uzman dr.a hastaneye ...
Derdinizi anlatıp küsüyorsanız bir şey diyemem ama nedenini söylemeden küsüyorsanız .
Size katılıyorum, kesinlikle belli bir süre sonra ciddiye almayaya başlayacak.Eşin neden küstüğünü biliyor mu bari? Yoksa dağın haberi yok muhabbetine döner.
Adam seni bir süre sonra ciddiye almamaya başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?