Küsmek.. Lütfen beni rahatlatin

Kedisever91

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
134
394
23
Merhabalar uzun zamandır foruma giremiyordum ama bu hafta itibariyle canımı çok sıkan bir durum oldu bana söyleyeceğiniz rahatlatıcı bı kaç cümleye bile çok ihtiyacım var.

10 aylık bir kızım var. Doğduğundan beri annemle birlikte bakıyoruz ama onları zorunluluk harici hicbuzun süreler yalnız birakmamistim. İse baslamama 3 hafta kala da annemler şehir dışına çıktı ve biz hep kızımla evde basbbasaydik. Yani tekrar eski düzene dönmeden birden pat diye kızımı bırakıp Bu hafta başı işe başladım. Sabah anneme bırakıyorum öğlen dönüyorum sadece haftada bir gün 8 saat çalışıyorum. Bugün 8 saat çalıştığım gündü. Ve eve geldiğimden beri kızım yüzüme bakmıyor.

Çalışmak zorundayım ve kamuda çalışıyorum istifa edemem, büyüyünce ise dönemem. Rapor,ücretsiz izin bütün haklarımı sonuna kadar kullandım. Bir ay yıllık iznim var onu da sonraya saklamak zorundayım çünkü kontrolleri var. Bu geçici bişey mi yaşayan var mı bu durumu lütfen bana yardımcı olun.

Kısıtlı bir sürede telefondan yazdim. Karışık yazdiysam veya yazım hatalarım varsa lütfen kusura bakmayin. Cevap veremez sadece okursam da kusura bakmayın lutfen

Gecen aylarda ameliyat oldum hastanede 1 gece kaldim eve geldigimde ogluma naptiysam yuzume bakmadi (17 aylikti) ameliyatli oldugum icin kucagima da alamadim 1 hafta kadar bana tripliydi ciddi manada uzulmustum. Kucucuk gozukuyorlar ama duygulari cok buyuk cok hisliler bu minislee

Annelik işte insan içten içe üzülüyor tabi. Benimde bebeğim 15 ayına gırdı. Ondan bı saat ayrı kalamıyorum. Ama bebek onlar küsmeye bilmezler. Hem onun geleceği ıcın işinize geri döneceksiniz kolay degıl ama mecburiyet.

Benim de 9aylık kızım var etrafta hep bi şeyler arar gözüne kestirince de ağzına atar dişleri kaşınıyor bayadir böyle o farkında bile olmuyor biri onu sevse ilgilense canı isterse bakar yüzüne güler yoksa çoğunlukla etraftan bi şeyler bakma derdinde özlemeyi daha bilmiyor

Bence küsmeyi de bilmezler ama kardeşimi ben büyüttüğüm zaman annem çalışırdı akşam işten gelince annemin yanına gideceğine gene çoğunlukla bana gelirdi anneme dönüp bakmazdı bilinçli değildir bence ama o hali bile tatlı şimdi büyüdü her şeyi anlıyor anneme çok bağlı onun bir arkadaşı gibi hep beraberler

Benim de 9aylık kızım var etrafta hep bi şeyler arar gözüne kestirince de ağzına atar dişleri kaşınıyor bayadir böyle o farkında bile olmuyor biri onu sevse ilgilense canı isterse bakar yüzüne güler yoksa çoğunlukla etraftan bi şeyler bakma derdinde özlemeyi daha bilmiyor
Nasil bilmez baya baya biliyorlar ozlemeyi, ben calisiyorum kizm 10 aylik isten geldigimde oyle ozlemis oluyor ki ve o kadar belli ediyor ki herkes anlior, 6 aylikti ise basladigimda o zamandan beri ozluyor

Nasil bilmez baya baya biliyorlar ozlemeyi, ben calisiyorum kizm 10 aylik isten geldigimde oyle ozlemis oluyor ki ve o kadar belli ediyor ki herkes anlior, 6 aylikti ise basladigimda o zamandan beri ozluyor
Bilmiyorum benim kızım yanimda ama babası gelince özlemiş gibi bi hali olmuyor bilseydi onu özlediğini anlardim sevinir ona giderdi diye düşündüm ordan böyle fikir yürüttüm

Aman nolcak büyüyünce el kadar bebeyken beni koyup gittin demicekya, onun iyiliği için nasılsa

Merhabalar uzun zamandır foruma giremiyordum ama bu hafta itibariyle canımı çok sıkan bir durum oldu bana söyleyeceğiniz rahatlatıcı bı kaç cümleye bile çok ihtiyacım var.

10 aylık bir kızım var. Doğduğundan beri annemle birlikte bakıyoruz ama onları zorunluluk harici hicbuzun süreler yalnız birakmamistim. İse baslamama 3 hafta kala da annemler şehir dışına çıktı ve biz hep kızımla evde basbbasaydik. Yani tekrar eski düzene dönmeden birden pat diye kızımı bırakıp Bu hafta başı işe başladım. Sabah anneme bırakıyorum öğlen dönüyorum sadece haftada bir gün 8 saat çalışıyorum. Bugün 8 saat çalıştığım gündü. Ve eve geldiğimden beri kızım yüzüme bakmıyor.

Çalışmak zorundayım ve kamuda çalışıyorum istifa edemem, büyüyünce ise dönemem. Rapor,ücretsiz izin bütün haklarımı sonuna kadar kullandım. Bir ay yıllık iznim var onu da sonraya saklamak zorundayım çünkü kontrolleri var. Bu geçici bişey mi yaşayan var mı bu durumu lütfen bana yardımcı olun.

Kısıtlı bir sürede telefondan yazdim. Karışık yazdiysam veya yazım hatalarım varsa lütfen kusura bakmayin. Cevap veremez sadece okursam da kusura bakmayın lutfen

Eğer senin onu bırakıp gittiğini anlıyorsa kızım çalışmam gerekiyor para kazanmak için yemekler alabilmek için çalşıyorum diye açıklayın. Çocuklar sandığımızdan çok daha fazlasını anlıyorlar..

Calisan annelerin bu duygularla baş etmesi cok zor tahmin edebiliyorum. Ama siz ilgi gosterdikce normale döner insallah.
Ben cok is aradim ama bulamadim. Sonra ikinciye hamile kaldim.
Kizim 8 aylikken evi taşıdık. Sabah 6da çıkıp aksam 6da eve geldim 1 gun. Öyle ozlemisti ki cok şaşırmıştım. Yüzüme dokunup ziplamisti. Calisiyor olsam surekli olsa belki tepkisi farklı olurdu

2 yasina kadar olan cocuklarda boyle oluyor merak etmeyin normaldir.

9 aylık kızım var basbaya özlüyor. Bi kaç saatliğine babasına bırakıp hava almaya cıkıyorum. Döndüğümde can telaşıyla atılıyor ağlamalı hemde azcık almayım ağlamayı basıyor. Kucagıma ggelince ğöğsüme kafasını koyup rahatlıyor

Canm ben ise basladigimda kizim 6 aylikti ilk gunler cok etkilenmisti ama simdi daha iyi aksam eve geldigmde hemen kucagina atliyor gece uyurken bile inmiyor kucagimdan, anliyorum seni calismak zorundasin ve cok uzucu ama alisacak merak etme, kendine vijdan da yapma ben artik eskisi gibi dusunmuyorum mukemmel anne evde cocgun basini bekleyerek olmuyor

Bilmiyorum benim kızım yanimda ama babası gelince özlemiş gibi bi hali olmuyor bilseydi onu özlediğini anlardim sevinir ona giderdi diye düşündüm ordan böyle fikir yürüttüm
Baba ve anne çok farklı, benim oğlum da işe başladığımda yüzüme bakmadı, benim kucağıma gelmedi. İnsan kahroluyor. Konu sahibine ise önerim, onunla daha çok vakit geçirin, ilgilenin ve sakın kaçarak saklanarak işe gitmeyin. Para kazanmak için sana mama almak için işe gidiyorum demeyin. Dramatize etmeyin. Benim ablam hep ev almak için işe gidiyorum derdi, bir gün yeğenim evde bozuk para bulmuş bize geldi “bunları anneme vericem ev alacak annem“ dedi. Bugün işe gidicem, akşam dönücem diyin.

Bilemiycem benm kizim babasini gorunce de ozlemis oluyor belli oluyot halinden babasi benden sonra geliyor hemen ona gidiyor sevincle, hatta babaannesi bakiyor haftasonu babaanneyi de ozluyor gidince seviniyor ona

Baba ve anne çok farklı, benim oğlum da işe başladığımda yüzüme bakmadı, benim kucağıma gelmedi. İnsan kahroluyor. Konu sahibine ise önerim, onunla daha çok vakit geçirin, ilgilenin ve sakın kaçarak saklanarak işe gitmeyin. Para kazanmak için sana mama almak için işe gidiyorum demeyin. Dramatize etmeyin. Benim ablam hep ev almak için işe gidiyorum derdi, bir gün yeğenim evde bozuk para bulmuş bize geldi “bunları anneme vericem ev alacak annem“ dedi. Bugün işe gidicem, akşam dönücem diyin.
Kesinliklr size katiliyotum ben de gidecegm zaman kizim huysuzlasinca hadi beni kapidan ugurlayin diyorum esimle beraber beni yolcu ediyorlar sakinlesiyor, kesinlijle kacarak gitmeyin ben de kizim ise gidiyorum ama aksama mutlaka gelecegim diyorum opuyorum onu sakinlesiyor

Benim kızım da 10 aylık falanken babasını 3 gün görmemişti o gün küsmüştü evde kalabalıktı herkesle göz teması kurup gülüyordu babası napsa yüzüne bakmamıştı önüne geçiyordu kafasını çeviriyodu gece uyuyup sabah birlikte uyanınca geçmişti donra zamanla alıştı alışıyorlar ama bence siz yinede anlamadığını düşünsenizde anlatn herşeyi anlıyorlar

Back
X