Küstüğüm kız arkadasımı aklımdan neden atamıyorum manyak mıyım yaa

leyla06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
538
458
103
Ankara
Eşli gorustugum bir bayan arkadasim vardi. 6 ay once küstük. Barismamiz mumkun degil fakat 24 saat kafamda o kiz var.onu aklimdan cikaramiyorum hep olsylar keskeler donuyor kafamda.
Kusme sebebimize gelince, kocasi hakkinda bir seyi bana soylemisti, benim kocam da surekli o kiz hakkinda beni sorguya cekerdi zorla onun anlattiklarini anlattirirdi bana, anlatmazsam turlu psikolojik iskenceler yapardi. Kocalar da arkadas ya o yuzden. Normal benim tek gorustugum kadinlar hakkinda birsey asla duymak istemez kocam, ama arkadaslarinin eslerinin olaylarini merak eder.
İste benim soyledigim bir seyi gidip kizin kocasina soylemis benim esim. Onlar da zaten cok kotu kavgaliydi, kavga sirasinda kocasi bunu yuzune vurmus, ve kiz bana kustu. Zaten biz kustukten sonra onlar da birbirlerine bosanma davasi actilar. Ve kizla bir daha hic konusmadik.
Ama hergun arkadasima en zor zamaninda kostek oldum diye vicdan azabi duyuyorum. Ben ona yardimci olamadim. Bilmem belki de onu kiskaniyordum bile. Esimin onun hakkindaki olaylari merak edip durmasi, ona ozendigini gosteriyordu belki. Bunlar varsayimlar tabi.
Ne yapmaliyim, bu kizi kafamdan nasil atmaliyim. Onu beynimde kotulemeli miyim, yoksa affetmeli miyim. Bu olay patlak verince ona bana bir cirkeflik yaptirdi, ama direk kendisiyke konusmadim.
Bir kere karsilastik, konusmadik.

O nasıl koca ya neden merak ediyor cok ayip..sizde birşey anlamiyor deseydiniz..bence siz kendiniz anlattiniz hangi koca kadin muhabbetini dibine kadar merak eder

Arkadaşın güvenerek anlattığı bir şeyi, üstelik kocasıyla problem olabilecek bir şeyi, eşiniz bile olsa anlatmak ayıp bence. Kendinizi onun yerine koyun, ne kadar kötü değil mi? Olan olmuş ama artık, en azından bundan sonra arkadaşlarınızın sırlarını paylaşmayın.

Onu beynimde kotulemeli miyim, yoksa affetmeli miyim.
Bunu derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Siz neyi affedeceksiniz ki?

bence bütün kadınlar aynıyız, ben de de oluyor aynısı genelde ben haklı oluyorum ama kimseye bana çatmadan durup dururken kötülük etmem çatanı da en usturuplu biçimde bin pişman ediyorum sonra vicdan azabı duyup üzdüğüm arkadaşımı sevmeye başlıyorum sonra da farkediyorum ki sevilmeye değer biri değilmiş olsaymış severmişim zaten. ama başlığına çok güldüm :1:

Kocanız da aynı sizin gibi garipmiş. Hem aranızda kızı çekiştiriyorsunuz, hem de gidip kocasına söylüyorsunuz. Ben o kızın yerinde olsam sizinle bir daha asla konuşmam. Size gelince psikolojik destek alın.

Sanırım "vicdanınız" size birşey anlatmaya çalışıyor.
Arayın bir helallik alın hanımefendi den bence.

Son düzenleme:
bende kız arkadaşımın biriyle konuşmuyorum yaz' dan beri ikimizin de suçu yok aslında konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum oda öyle..
Konuyla alakasız oldu, sadece aklıma geldi :19:
bu arada "true" ye katılıyoru:ssz:m

Kizlar ben cok karsiyim kadinlar arasindaki seylerin kocaya anlatilmasina zaten. Ama esimin zoruyla oldu. Hadi ben soyledim, kocam niye gidip sorun olacagini bile bile onun kocasina anlatiyor bunu. Esime de soyleyemedim bunlari. Ama kocam beni tongaya dusurdu valla. Suan hicbise anlatmiyorum zaten, sorunca gunah giybet etmiyorum ben artik diyorum.
Ben sucluyum dimi cok uzuluyorum ya.
Kizi suclama durumuna gelince, beni anlayip dinlemeden, sanki bosanma sebebi benmisim gibi davrandi, halbuki kocasiyla birsuru baska problemi vardi, kocasi onu sevmiyordu. Kiz hep baskalarini her konuda suclayan biridir hic bi konuda ustune toz kondurmaz hep kendisi madurdur, kocasi da onu bu yuzden terketti bir nevi, hep sen mi iyisin herkes mi kotu diyip gitti

Kizlar ben cok karsiyim kadinlar arasindaki seylerin kocaya anlatilmasina zaten. Ama esimin zoruyla oldu. Hadi ben soyledim, kocam niye gidip sorun olacagini bile bile onun kocasina anlatiyor bunu. Esime de soyleyemedim bunlari. Ama kocam beni tongaya dusurdu valla. Suan hicbise anlatmiyorum zaten, sorunca gunah giybet etmiyorum ben artik diyorum.
Ben sucluyum dimi cok uzuluyorum ya.
Kizi suclama durumuna gelince, beni anlayip dinlemeden, sanki bosanma sebebi benmisim gibi davrandi, halbuki kocasiyla birsuru baska problemi vardi, kocasi onu sevmiyordu. Kiz hep baskalarini her konuda suclayan biridir hic bi konuda ustune toz kondurmaz hep kendisi madurdur, kocasi da onu bu yuzden terketti bir nevi, hep sen mi iyisin herkes mi kotu diyip gitti

Vay efendim sen harbi bu kızı kıskanıyorsun. Burada da çekiştirmeye başlamışsın bak...

kadınların konuşmasından eşinize ne!
bu kadar irdelemesinde ki maksat sadece merak mı?

bir de merak ettim kocanız nasıl psikolojik işkenceler yapıyor ki ?

bu arada boşanma davasının sizinle genel hatlarıyla bir ilgisi yoktur anlamadan dinlemeden benim yüzümden demişsiniz ya. Yalnız sizin de etken olduğunuz durumlar vardır

Son düzenleme:
Ya rezil olurum valla. Kucuk duserim pek cok kisi de duyar bunu hem

Ben kendim için söyliyim,bu durumda ben olsam evet utanırım ama karı koca arasına nifak soktuğum için utanırdım.
Evet arkadaşım beni yakın görmüş bana bir sırrını vermiş ve ben bunu gidip başka biriyle paylaştığım için utanırım.(eşim dahi olsa)
Haa oldu ki eşim bir "manyak" ve soruyor "o ne dedi bu ne dedi? diye,başka bişeye uydurur yine de arkadaşımın "sırrını" paylaşmazdım.
Bilmem anlatabildim mi?
Bu arada karı koca arasında "laf taşırken" küçük düşmüyorum da "helallik" istemeye gelince mi küçük düşeceğim?değil mi arkadaşım.
Tamamen kendimden örnek verdim.

Eşli gorustugum bir bayan arkadasim vardi. 6 ay once küstük. Barismamiz mumkun degil fakat 24 saat kafamda o kiz var.onu aklimdan cikaramiyorum hep olsylar keskeler donuyor kafamda.
Kusme sebebimize gelince, kocasi hakkinda bir seyi bana soylemisti, benim kocam da surekli o kiz hakkinda beni sorguya cekerdi zorla onun anlattiklarini anlattirirdi bana, anlatmazsam turlu psikolojik iskenceler yapardi. Kocalar da arkadas ya o yuzden. Normal benim tek gorustugum kadinlar hakkinda birsey asla duymak istemez kocam, ama arkadaslarinin eslerinin olaylarini merak eder.
İste benim soyledigim bir seyi gidip kizin kocasina soylemis benim esim. Onlar da zaten cok kotu kavgaliydi, kavga sirasinda kocasi bunu yuzune vurmus, ve kiz bana kustu. Zaten biz kustukten sonra onlar da birbirlerine bosanma davasi actilar. Ve kizla bir daha hic konusmadik.
Ama hergun arkadasima en zor zamaninda kostek oldum diye vicdan azabi duyuyorum. Ben ona yardimci olamadim. Bilmem belki de onu kiskaniyordum bile. Esimin onun hakkindaki olaylari merak edip durmasi, ona ozendigini gosteriyordu belki. Bunlar varsayimlar tabi.
Ne yapmaliyim, bu kizi kafamdan nasil atmaliyim. Onu beynimde kotulemeli miyim, yoksa affetmeli miyim. Bu olay patlak verince ona bana bir cirkeflik yaptirdi, ama direk kendisiyke konusmadim.
Bir kere karsilastik, konusmadik.

Onu affetmekten ziyade kendinizi affettirmekle başlayabilirsiniz işe.

Pardon da affetmek derken ne demek istiyorsun?
Asıl affedilmesi gereken kişi sensin..

Bana kız arkadaşım bunu yapsa ömrü billah görüşmem onunla.
Keserim ilgiyi alakayı.

Eşinin her şeyi öğrenmek istemesi de ayrı bi aptallık...
Evet aptallık.

eger ki kadın bir ahlaksızlık yapmadı ve arada aldatma olayları vs yoksa içime sine sine bu olayın aklınızdan çıkamamasına nasıl sevindim anlatamam...

boylece hem davrnıslarınız baskalarının hayatını nasıl etkileyecegini unutamadıgınızdan tekrarlamazsınız
hem de dedikodunun, sır saklamanın ne demek oldugunu tekrar tekrar dusunur, kocanızın normal olmayan ısrarına karsı tepki vermeyi ogrenirsiniz.

kocanız icin yorum dahi yapmayacagım, ne yazık ki mutlu olmayı hakedecek bir adam degil benim gozumde. sizin bu olayda yaptıgınız kadar vicdan yapmıyordur bile.

Tabi aklından çıkmaz vicdan azabı çekiyorsundur...

Kız boşanmaya karar vermiş, eşiyle kavga etmesine neden olmuşsun. Özür dileyip kendini affettirmen gerekirken bir de affetmeli miyim diyorsun. Pişkinliğin bu kadarı...

"Onu beynimde kotulemeli miyim, yoksa affetmeli miyim."
Yok yok yazmayacağım artık.:53:

Son düzenleme:
Sanırım "vicdanınız" size birşey anlatmaya çalışıyor.
Arayın bir helallik alın hanımefendi den bence.

gercekten konu sahibinin arayıp helallik almak istedigini gozumde canlandırdım da...
kadının yerinde olsam ne yuzle arıyorsun derdim.
fakat konu sahibi hala kendi derdinde, baskaları ne dermis rezil olurmus...

fazla kurmaca mı kaçar bilmiyorum ama kocası erkek arkadasının ayrılmak istedigini biliyorsa rahat bosanması icin koz vermeye bile calısmıs olabilir. ne kadar cirkin iliskiler bunlar ya, aklım almıyor.

Back
X