Küstüm Çiçeği TRT 1

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
TRT 1 için hazırlanan dizinin adı "Küstüm Çiçeği", başrol oyuncuları ise İsmail Hacıoğlu, Ayfer Dönmez, Füsun Demirel ve Settar Tanrıöver.

Son zamanların Sinema Filmlerinde aranan yüz olan ve genç yaşına rağmen başrolde yer alan İsmail Hacıoğlu, yeni bir diziyle sevenlerinin karşısın açıkmaya hazırlanıyor. Genç oyuncuya usta isimler de eşlik edecek. "Küstüm Çiçeği" isminden anlaşıldığı kadarıyla sanki yeni bir mahalle dizisi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
kadro süper, helede fusun demirel varsa tutar diye düşünüyorum

trt dizileri güzel kaliteli oluyorda kumandada elim trt ye alışamadı gitti :mymeka:

kadro belli oldu Füsun Demirel, Ali Erkazan, Ayfer Dönmez,Sezin Akbaşoğulları,Engin Hepileri, Ayşenur Yazıcı ve Sezgi Mengi oynayacaklar.

eğlenceli bi dizi olcak bence, ikinci baharın komik versiyonumu olcak ne:hulya:

ay bugün gördüm bende çok hoşuma gitti valla trt bu sezon iyi hazırlanmış galiba

trt dekı kustum çiçeği,yerden yüksek ve halil ibrahim sofrasını seyredıyorum sadece diger kanallardakı dızılere bakmıyorum artık.bu üç dizi keyfimi yerine getirip gülümsetiyor beni.haa bırde papatyam var

gülmek istiyorsanız deli saraylı ve yahşi cazibeyi kaçırmayın bence a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…