kuşum ayrılık

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
iki yıllık geçiş hakkım var ama minnacık bide kuşum var rabbim onu benden almasın bitek yüzümü güldüren o var şimdi kuşum yola dayanamaz ben ondan ayrılsam bizimkilerde bakmaz bırakabileceğim kimse yok gitsem sanki onu ölüme terk etmiş olucam ama burda kalırsam da ben kafayı yicem köşeye sıkıştım kısacası

Tam anlayamadım ama okul mu kazandınız? Kuşunuzu bırakacak kimseniz yok,ona üzülüyorsunuz sanırım ama küçücük kuşa aileniz neden bakamıyor ki?

Tam anlayamadım ama okul mu kazandınız? Kuşunuzu bırakacak kimseniz yok,ona üzülüyorsunuz sanırım ama küçücük kuşa aileniz neden bakamıyor ki?
onlar sorumluluk almak istemiyor anneme dedim ben bakmam dedi okul kazanmadım meslek lisesi mezunuyum geçiş hakkım var evet bırakıcak kimsem yok hadi oturduğum yerde kalsam kendi piskolojim bitik

Ben kuşla çok yolculuk yaptım. Küçük bir kafes al ( muhabbet için normal kafes değil iyice küçük 2 Kilo un paketi kadar) kucağımda 12 saat gidiyordu.
gerçekten mi suyu falan dökülmedimi yem hadi neyse de

Biraz dökülüyor. Ama zaten kuş hareketten çok tedirgin oluyor. Yolculukta yiyip içmiyor. Sen biraz koy yine de.

onlar sorumluluk almak istemiyor anneme dedim ben bakmam dedi okul kazanmadım meslek lisesi mezunuyum geçiş hakkım var evet bırakıcak kimsem yok hadi oturduğum yerde kalsam kendi piskolojim bitik
Ay hap kadar kuşun sorumluluğundan ne olacakmış ya.Ailende abartmış yani kusura bakma da.Zaten böyle düşünüyorlarsa bırakma kuşunu,çünkü sahipleri gidince bir tuhaf oluyorlar,ilgilenende olmazsa çok üzülür.Sen al götür yanında onu da bir şey olmaz.Yeter ki soğuk almasın,rüzgarda durmasın ona dikkat et.Çok sağlam,sıcak bir şeyin içine koy.Bir de giderken sabit tut hop hop oynamasın hayvan.Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah.

Back
X