- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Arkadaşlar. Başıma bugün ne geldi anlatmadan edemeyeceğim canım çok sıkkın. Benim kuşum var disi. Bugün ankara ya yolculuk yapmak için İstanbul Esenler otogarinà gittim. Orda otobüsün kalkmasını beklerken bir muavin çocuk elin de benim ki ile ayni cins kuşu ile geldi. Ve sizinki yle tanıştıralim mi dedi tmm dedim bizimkinin yanına koydu kafesin içine. İlk defa dışarı çıkarttım ilk defa kuş gördüm dedi ondan getirdim tek sıkılıyor dedi. Bende çok hayvan severim onun kuşu da erkek kuş du ve acayip güzel renkleri vardı. Sonra yirmi dakka filan birlikte aynı kafeste durdular kuş. Sonra benim otobüs geldi aşağı yiyecek bölümüne koydu muavin kuşu. Kendi kuşunu da alıp gitti. Sonra otobüs kalkacak ken o muavin tekrar geldi dedi ki kuşu kafese tekrar kattım çok ağladı dayanamadım dedi. Dönüşte bırakırsiniz dedi çünkü gidiş gelis bileti almıştım biliyordu döneceğimı. Numaramı demin aradı bilet te de vardı çünkü. Kuşumà iyi bak dedi yolun açık olsun dedi. Durumu nişanlımà söyledim Çok kızdı kavga ettik. Muavin bilerek vermiş kuşu dedi. İletişim kurmak için senle dedi. Ama benim yüzüğüm var görmemesi imkansiz