4 tane muhabbet kuşum var ben yemliklerini haftada 2 kere dolduyorum.
Kuşlarımı 3 gün kafeste tutuyorum çıkarmıyorum yem yesinler diye kuşunuz hep kafesteyse sıkıldıkça yem yiyordur..
Yemini içine kum koymayı deneyin hazmını kolaylaştırması için.
dışarı cıkarıyoruz ama odanın içinde 1-2 tur atıp girip yıne yemek yıyor.:26:. hazmı için şu ponza taşına benzeyen seyden verdi pet shop.. magnezyum o sanırım.. :26:acaba suyuna koydugumuz vıtamın mı ıstahını açıyor :44:
Vitamini ben haftada sadece 2 gün suyla veriyorum daha sonra normal su veriyorum bide yağlı yemlerde kilo yapıyor saka yemi dedikleri bir yem var bazen yemlerin içinde oluyor o çok yağlandırıyor...
Vitaminde iştah açar birde kumlar var yemin içine koyuyorsun,uçuyorsa sorun yok demektir benim anne muhabbet kuşum şunda totosunu kaldıramıyor çok tombik ve çok fazla yumurtladığı için kalsiyum eksikliği var baba muhabbet kuşumda aynı anne muhabbet kuşu gibi uçamıyor ama yavrular fıldır fıldır hiç durmuyorlar.
belkide yaştan kaynaklanıyor olabilir.
8 aylıkmı kuşunuz ?
Hahah yerim onu ben yaa..
Tombik kuş..
Bi an hayal ettim de çok tatlı geldi gözüme.
sorma ablası cok tatlı bızım boncukumuz.. boncuk gıbı kara kara gözleri masmavi tüğleri var cok yakışıklı... ama tombik işte
birde yemini alıyoruz dıye bı trıplere gırıyokı sormakoca govdeyı cevırmeye üşenıyor da kafayı cevırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?