Kusum kusuyor olecek mi :(((

Tubdur32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.306
786
123
35
Arkadaslar iki gun once yavru muhabbet kusu aldim bugun butun yedigi yemi kustu normalde cok hareketliydi kustuktan sonra kabrdi ve hareket etmiyor pek :(
Hastami neyi var acaba?

Üşütmüş olmasın sakın canım
Benim 2 tane kuşum üşümekten öldüler.onlar da kendini kabartmıştı. Birer ay arayla almıştık
İlki bir ay ikincisi bir hafta öyle durdu ve öldüler. Veterinerlere götürdük bi sürü ilaç aldık ama olmadı.Çok hassaslar :-(
Umarım seninkine bi şey olmaz.Çok hareket ettiğinden dolayı da olabilir

Arkadaslar iki gun once yavru muhabbet kusu aldim bugun butun yedigi yemi kustu normalde cok hareketliydi kustuktan sonra kabrdi ve hareket etmiyor pek :KK43:
Hastami neyi var acaba?
ay kusuyorsa ya üşütmüştür ya da yem dokunmuştur
benim kuşum da sürekli kusuyordu. meğer yemden zehirlenmiş, birkaç gün kustu, sonra yerde kanatlarını açtı hareket etmedi, bir gün sonra da öldü :110:

Arkadaslar iki gun once yavru muhabbet kusu aldim bugun butun yedigi yemi kustu normalde cok hareketliydi kustuktan sonra kabrdi ve hareket etmiyor pek :KK43:
Hastami neyi var acaba?
Ceyranda kaldiysa usutmus olabilir. Kuslar zaten usutunce kabarir ve ölürler. Suyunun icine portakali sıkıp karistirin suyunu.

Bilmiyorum arkadaslar ne oldugunu iki gunluk kustu daha ama sabah ölmustu ne oldu da boyle oldu anlamdim :KK43:
Aniden kusmaya baslamisti sabaha da oldu iste:KK43:

Hastami neyi var acaba?
Üşütmüştür tatlım. Vitamin desteğini unutma ..

2tane muhabbet kuşumuz öldü :cry:
Allah rahmet eylesin :KK1:

Back
X